Aran: omlouvám se, asi jsem to špatně napsal. S tím koncertem nemám nic společného, jen jsem ho viděl mezi akcema sedmičky a říkal jsem si, že by tady nějaké info o tom být mohlo (ne mělo). Rozhodně jsem si nemyslel, že máte nejakou povinnost tady zveřejňovat všechny koncerty. Ale radši už mlčím.
bsx
10. 3. 2012, 23:27
http://acidface.rajce.idn…Grind over Europe
AF
10. 3. 2012, 23:05
Tomáš: Nechci dělat Banánovi advokáta, ale tvůj názor mě zaujal. Znova jsem si proto projel celou tu diskuzi: někdo se tady anonymně pozastavil nad koncertama v Chapeau a Banán na to zareagoval. Jádrem jeho postoje je myslím tenhle citát: "Kdykoliv pozdějí vylezeš z toho podzemí, tak nahoře narazíš na mix nácků a jejich kámošů, dealerů tvrdejch drog, mafošů a dalších dementů. Jsou tam doma, je to jejich rajón a tím pádem je pro mě tohle místo pro hc/punk koncerty neakceptovatelný i kdyby mělo dalších milion výhod."
Co je na tom prosím tě dogmatickýho? Myslím, že to je pocit jednoho konkrétního člověka z prostředí, který souvisí s tím klubem. "...tím pádem je pro MĚ tohle místo pro hc/punk koncerty neakceptovatelný..." Nikde tady Banán nepíše, že by tam lidi neměli chodit, nebo že promotéři, který tam dělají koncerty, jsou debilové. Nebo že kapely, který tam hrajou, jsou na hovno. Ne. Píše, že JEMU OSOBNĚ to připadá na hovno (důvody mi připadají srozumitelný) a nikoho nepřesvědčuje, že by si měli myslet to samý. Kde je ten dogmatismus?
martin: To je dost přesně řečený, souhlasím.
Aran uv@silver-rocket.org
10. 3. 2012, 22:43
bsx: Sorry za ironii, ale tohle mě dokáže vytočit. Když nám pořadatelé pošlou pozvánku na svůj koncert a nebo nás poprosí, abysme jejich akci zařadili do rubriky KONCERTY, bez výjimky vyhovíme. VŽDYCKY. Ale abysme sami prohledávali programy klubů a vypisovali akce, který bysme měli zveřejnit... to je snad vtip.
10. 3. 2012, 22:35
bsx: Odpusť nám, že jsme zapomněli na naši veřejnoprávní službu, napravil jsem to.
10. 3. 2012, 22:32
ja to tady taky ctu leta a banan je naopak jeden z mala, co ma koule na to pojmenovat veci primo. nekdy s nim nesouhlasim, ale nikdy nemam pocit, ze se mnou hraje nejakou podivnou hru.
taky trochu jiny pohled
10. 3. 2012, 18:58
mimochodem nechybí vám v přehledu akcí Broken heart collector? Vím, že je to až za měsíc, ale jediné info vidím jen v programu sedmičky. nevím teda kdo ten koncert dělá, ale tady by se takto zajímavý koncert nepochybně zmínit mohl
bsx
10. 3. 2012, 18:44
Ke klubům se vyjadřovat nehodlám. Ale Banána tady čtu už léta a naprosto souhlasím s Jiným pohledem. Typické rozdělení na MY a ONI, černobílé vidění, dogmatismus. Prostě člověk, se kterým se přes internet diskutovat nedá ( což pochopitelně znamená, že v reálu může být úplně jinej, ale tak už to holt chodí ).
Dokaž to!
Tomáš
10. 3. 2012, 18:32
jezdíte rádi vlakem?
http://kam.mff.cuni.cz/~b…
ajznboňáček
10. 3. 2012, 18:09
Já bych tyhle dvě kauzy tak úplně nesrovnával. V každý jde o něco trochu jinýho. Týc je představitelem současnýho uměleckýho trendu, kterej se snaží penetrovat veřejný prostor, narušovat stereotypy vnímání a možná provokovat, ale není v prvním plánu komentářem ke stavu společnosti ani politickým postojem.
Naproti tomu Smetanovo upravování předvolebních plakátů politickejch stran, je vědomým protestem proti faktu nemožnosti vybrat si z nabídky současný politický scény. Ponechávám teď stranou, nakolik je Smetanovo počínání dětinský, nebo jestli je Týc pozér a pseudoumělec, či co.
To co tyhle případy spojuje, je alarmující skutečnost, že po víc než dvaceti letech takzvaný demokracie, je možný bejt u nás za něco takovýho perzekuovanej, a de fakto dokladem, že tady žádná demokracie není.
martin
10. 3. 2012, 18:07
špatný svědomí: možná je to o tom, jestli ti je sympatičtější naivní idealista a třeba hlupák (podle mně spíš outsider) nebo oportunistický pan umělec (který rozhodně nestojí tak mimo systém, jak by se rád prezentoval)
čistý svědomí
10. 3. 2012, 16:46
už se na to vyserte a raději si rozšiřte obzory o suřík
http://cs.wikipedia.org/w…
Pb3O4
10. 3. 2012, 13:10
skvelej text
http://www.silver-rocket.…
smekam
10. 3. 2012, 12:55
za to může paroubek!
pan ucitel