Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
punkistpop: Jen to vykřič, když máš energii a nápady, názory - sem s nima. Recept není podmínkou, kritik zdaleka nemusí bejt sám génius. Dalo by se to samozřejmě smáznout tím, žes nepochopil (nebo se zatím nesmířil) s tím, jak principiálně fungujou média, a jak populární je jít do hloubky čehokoil v celý populaci. Nicméně, abych to propojil s debatou o Chapeau: využij toho, že vidíš, co je blbě, a dělej to dobře. Třeba někoho nakazíš.
John 8. 3. 2012, 22:55
jiny pohled: Hele, je fajn, že vedem tuhle diskuzi, já jsem za to rád, ale zase s Tebou nesouhlasím - pro mě je úplně nejzákladnější (společně s oním určitým názorovým postojem) a nejdůležitější to, že je někdo odpovědnej za informace, který zveřejňuje a tím pádem by to měla být taky informace poučená a měla by odkazovat k jádru věci, od níž zrovna tenhle problém pochází. To, že je to snad nějaká marginální informace, neznamená, že by neměla jít k jádru problematiky. Zrovna teď jsi ukázal to, co se mi na dnešních médiích nelíbí - zajímá to málo lidí, takže tím pádem to neznamená moc ani pro tuhle společnost, což je samozřejmě strašnej omyl, žejo. On může kdokoli říct - moje děcka nestudujou, nestahuju z netu, děti máme dávno narozený atd., můžou se od toho distancovat nebo říct, že je to nezajímá, ale to neznamená, že tady není povinnost jít do tý problematiky hloub, protože tyhle problémy půjdou dál a dál a výš a výš a je potřeba už na tý informativní bázi, kterou zprostředkovávaj samozřejmě všemožná média, na tyhle věci upozorňovat a ne jen poukázat na vedlejší produkt, kterej je krátkodobej. Je mi jasný, fakt mi to je jasný, že v redakcích na tohle "patlání" nemaj čas, protože je každej nutí o co nejaktuálnější věci, ale to je právě ta chyba; ono všechno se vším souvisí - jestliže potřebujeme být co nejaktuálnější, potřebujeme neustále nová témata, jestliže potřebujeme nová témata, nemůžeme se zabývat těmi stávajícími, protože nové téma je vzrušující a staré téma začíná nudit a táhne se dlouho, a tím pádem mizí i poučenost o tématu a tím pádem i odpovědnost za to, že vůbec informujem. Možná jsem moc ovlivněnej strukturalismem, ale pro mě je to problém vůbec týhle společnosti. A to, že by to měli řešit jiní lidé než novináři - ale jo, oni to řeší, ale když se jim nedostane při tomhle dlouhodobým problému publicity, tak s tím houby udělaj, a jelikož ten dlouhodobej problém netáhne, tak se jim tý mediální podpory nedostane. A teď asi napíšeš - a co s tím chceš udělat, jakej máš jako návrh; a já odepíšu - tyvole, fakt netuším, co s tím, ale trápí mě to, fakt moc.
punkistpop punkistpop@gmail.com 8. 3. 2012, 22:28
no, kdybych nemel chodit na koncerty do prahy, protoze to je rajon blbcu, tak bych prisel treba o shellac nebo unsane...
moravak 8. 3. 2012, 22:08
John: V pohodě, fakt se neshodnem, ale rád si o tom s tebou někdy promluvím.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 8. 3. 2012, 22:07
Jsem zvědavej, Banáne, jestli tzv. jinej pohled trumfnu. Chápu Tě, na tom není nic složitýho. Jenom nejsem tak striktní, ten podivnej mix, co se tam dá vidět, mi přijde spíš fascinující. Na druhou stranu mně třeba přijde odpuzující logo GNWP (dovolim si pracovně předpokládat, že to mám taky jinak). Dan, kterej se v Chapeau stará o dramaturgii, je pro mě osobně velice zajímavej a sympatickej člověk, a v podstatě mi přijde už tohle jako dostatečnej důvod minout nějaký blbce na cestě bez povšimnutí. Třeba tam i náckové (možná máš, Banáne, tuhle skupinu širší než já) bejvaj, nevšim jsem si, nemám tam z nich blbej pocit (kdyby tam byli, měl bych ho stejně jako Ty).
Tuhle výměnu pohledů neberu jako souboj, dál budeme dělat, co je nám příjmný, a nic si nebudem zazlívat. Těšim se, že si o tom někdy popovídáme osobně, věřim, že mi Tvůj pohled rozšíří obzory.
(neakceptovatelný je k bojkotu podle mě hodně blízko)
John 8. 3. 2012, 21:56
jiný pohled: Debatu nechápeš zřejmě proto, že máš problém s pochopením psaného textu. Tyhle všerelativizující moudra mi lezou na nervy dlouhodobě, ale v poslední době zatím vedeš.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 8. 3. 2012, 21:36
ad Chapeu: Moc tu debatu nechápu. Já třeba byl v Chapeau asi 2x, žádný nácky jsem tam nepotkal, ale to místo mi bylo krajně nesympatický právě tím přízemím. Někdo jiný to má pravděpodobně jinak. Až tam bude hrát něco, co mi připadne zajímavější než ten opruz, tak se možná překonám, ale jinak nevidím důvod tam chodit. Ale dělit kluby na místa primárně skvělá a primárně nepřijatelná - nevím, přijde mi to trošku dogmatické a zavání mi to černobílým viděním. Určitě jsou třeba lidi, kteří nemají rádi Sedmičku, kterou já mám rád, a odůvodňují to tím, že tam chodí "divný lidi"
ad punkistpop: chápu tvůj pohled. Jen jsem chtěl říct, že možná hledáš něco někde kde to nejen není, ale ani být nemá. Nejde třeba o to, že znám poměrně dost lidí, který třeba Anonymous vůbec nezajímají a tudíž nemají potřebu je řešit. Jasně, že ty problémy, který jsi zmínil nevznikly teď, ale zároveň je přinejmenším úsměvný se tvářit, že se týkaj všech a hlavně, že by je nějaký redaktoři snad měli řešit. Samozřejmě, že na ně jen upozorňují, vyřešit je musí jiný. A jak se tu někdo ptal, za který problémy si můžu sám, tak odpověď je jednoduchá - za všechny.
jiny pohled 8. 3. 2012, 21:24
Mám z Chapeau podobnej pocit jako Banán a chápu ho. A o bojkotu tady myslím nikdo nemluvil.
Aran uv@silver-rocket.org 8. 3. 2012, 20:46
nez: únor za kamna vlezem, se moc nerýmuje
měsíčník 8. 3. 2012, 19:04
na 007 jsem chtěl jít ale koncert na sedmičce za 500 KČ (!!!) mi připadá jako travestie
fuck off 8. 3. 2012, 18:15
dneska bude veselo na sedmicce!
radek.bxbx 8. 3. 2012, 18:05
a dneska tam bude asi veselo .... http://www.czechcore.cz/c…
nez 8. 3. 2012, 17:51
ok, to beru - jak jsem psal, za posledni 2 roky jsem tam byl tak 5x - takze na statisticke hodnoceni to nestaci
nez 8. 3. 2012, 17:49
Já pokaždý.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 8. 3. 2012, 17:41
"Jsou tam doma, je to jejich rajón" sorry, tak me se asi bojej - nevidel jsem je tam ani jednou (myslim nazi)
nez 8. 3. 2012, 17:33