Lucie na vánoční večírek - žádnej problém...
Gnu na holubí večírek - problém, ale jde to...
Esgmeq na Točník - to jsem zvědavej, o kolik si řeknou...
Petr Kellner
8. 2. 2013, 18:50
hlavně s tím bejt
rychle hotovej
8. 2. 2013, 18:37
Já bych dal vstup zadarmo. Kapely a hrady maj sloužit lidu.
Konec diskuse.
8. 2. 2013, 18:22
tak už máte slevovej program pro chudý (to nemyslim nijak ošklivě), tak můžete zavést i zdražovací program pro bohatý; třeba Kimi chce dát zrejmě víc, tak proč ne, žejo; když by nevyšel rozpočet, tak by to šlo z těchhle prachů, když by vyšel, tak by to mohlo řekněme zafinancovat vydání živý kompilace z daný akce na sektě
jos
8. 2. 2013, 17:28
hele, tak já teda přijdu
f.
8. 2. 2013, 16:40
no se vstupnym je to vzdycky tezke. ja osobne dam i tech 600,- klidne, protoze to bude akce roku, ale znam par lidi pro ktere uz by to bylo treba moc... takze tak. jo a jinak s tou Vidni to uz teda neni vubec vtipne. i kdyz pokud 24/6 nepride nikdo do bora na remise+bellini+palucha tak tam asi emigruju.
krenek krenek@mail.muni.cz
8. 2. 2013, 16:11
zatim to teda na tech 400 lidi moc nevypada:
http://www.last.fm/festiv…
vzorek
8. 2. 2013, 16:08
Já si myslím, že pokud nebude úplně debilní počasí, že to může bejt fakt takovej vrchol toho, co je v našich / vašich silách udělat. Dvoudenní akce s hordou dobrejch kapel (a vy víte, že bysme těch lokálních nejradši pozvali ještě víc!!!) na výjimečným místě bez sponzorskejch peněz.
Aran uv@silver-rocket.org
8. 2. 2013, 15:57
Vlastně moje první reakce byla, když jsem zahlídla na foru ty 400, že se asi Adam upsal blbě.... prostě takový to, cože? dělá si srandu? :-D
Kimi kim.moula@gmail.com
8. 2. 2013, 15:54
kimi: vsak jasny, jsem rad ze se tahle debata nezvrhava v nejaky osocovani nebo takovy veci, coz je skvely. a prave proto ze to je na SR, vim (tady to neni vira) ze sou to chytry lidi a vyslednej produkt bude stat tolik, aby byli spokojeny vsichni.
pidiot
8. 2. 2013, 15:52
pidiot: Rozumím, dík.
Aran uv@silver-rocket.org
8. 2. 2013, 15:50
pidiot: Samosebou, že to je na SR, kolik daj vstupný, a jelikož je mám kluky ušatý ráda, tak mě zajímalo, jak to je. Prostě debata na téma..."Kolik je dost, a únosný pro lidi, a tak podobně."
Töhötöm: Ano, chápu, že maj lidi hluboko do kapsy. I já třeba. Ale prostě vím, že tohle si prostě nemůžu nechat ujít .)
Aran: Já taky nepochybuju, že bude Točník plnej k prasknutí! Nevím, jak se toho června dočkám...
Kimi kim.moula@gmail.com
8. 2. 2013, 15:45
No a než to stihnu dopsat, tak napíše Aran v podstatě to samý... vidíte, že jsme ideologickej monolit.
Töhötöm uv@silver-rocket.org
8. 2. 2013, 15:42
aran: 400 je ok, i tech 600 koneckoncu, me spis slo jen o to ze se to muze tak dlouho stavet na "nevidim duvod nedat vam vic", az tam nakonec budete mit 100 lidi a jejich dobra vule ze zaplatili vic vam bude prd platna... jelikoz se kazdej kdo o tom uvazuje tady na foru souhlasne/nesouhlasne nevyjadri, takze nejakej marketingovej pruzkum dopredu je takhle taky nemoznej...(ac verim ze vetsina stejne jako ja uvazuje ze tam pojede za vsech okolnosti = a to sme zas u ty viry) ... ja samozrejme cenim tyvole vasi praci a vsecko srani co s tim musi bejt, jen aby to pak fakt ocenil dostatecnej pocet lidi taky.
pidiot
8. 2. 2013, 15:42
Díky Kimi, že si tohle téma otevřela, tohle nás samosebou zajímá a sami o tom vedeme debaty bez konce. Víme, že spousta z vás by klidně zaplatila víc, ale taky si myslim uvědomujeme tu běžnou každodenní realitu, kdy ti prostě chyběj na něco prachy, všichni platěj tisíc věcí a ty jsou dražší a dražší... neni jedinej důvod dělat ty akce dražší, než je potřeba. Jen si teda budete muset v hojným počtu udělat hezkej víkend na hradě... a to snad nebude nějak nepříjemný. Navíc tam nebudete celej víkend žmoulat jeden rohlík a pít vodu ze studánky, žejo, čili budete mít šanci přebytečný prachy roztočit. Jinak specifický výdaje slezský sekce si samosebou plně uvědomujeme, hehe... Vídeň je Vídeň.
Töhötöm uv@silver-rocket.org
8. 2. 2013, 15:37