Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
pidiot: A těch 400 Kč za oba dny je třeba pro tebe OK nebo už přes čáru?
Aran uv@silver-rocket.org 8. 2. 2013, 15:34
My prostě věříme, že ty lidi dorazej. A připadá nám správný ten rozpočet stavět podle vstupnýho, který je přijatelný i pro lidi z větší dálky, který mají s prachama problémy, protože to dneska není neobvyklá věc. Trable s prachama má dneska každej a když už se někdo rozhodne to investovat do muziky, je to boží.
Aran uv@silver-rocket.org 8. 2. 2013, 15:33
kimi: sory, ale asi si nerozumíme... v prvý řadě je to na SR kolik daj vstupný, ale každej z nás má svoje finanční stropy, i kdyby sebevíc chtěl - to jsem chtěl říct. argumenty o tom jak je to skvělý a neopakovatelný neobstojej, spíš jsou otravný.
pidiot 8. 2. 2013, 15:30
Kimi: Shellac + Bellini ve Futuru byli za 450 Kč v předprodeji a 550 Kč na místě.
Aran uv@silver-rocket.org 8. 2. 2013, 15:29
vzhledem k tomu, že náklady na dopravu na točník se budou pro mnoho z nás rovnat (nebo i převyšovat) zmíněný ceně vstupnýho a stejně to všichni těm českejm drahám vysolíme, tak taky nevidím důvod, proč nedat VÁM na vstupným třeba o stovku víc (chápej 500,-; leč zážitek bude jistě nevyčíslitelnej). v podstatě to znamená, že si akorát odpustím zajídání kocoviny v podhradí nějakejma smaženejma blbostma.
ir 8. 2. 2013, 15:27
Arane, já už si to nepamatuju, ale kolik cca stáli tenkrát Shellac?
Kimi kim.moula@gmail.com 8. 2. 2013, 15:26
pidiot: 600 mi vůbec nepřijde moc. Nemyslím si ani, že "vidláci z Moravy" jsou nějaký chudý.. a jestli jsou pro někoho 200 navíc "docela těžce vydřený prachy", tak to by mě teda zajímalo... kolik si člověk vydělá úplně nejmíň na brigádě? Padesát korun za hodinu? Tzn. za 12 hodin práce plus nějaký navíc na ty benzíny a vlaky... si může kdokoli užít DVOUDENNÍ naprosto fenomenální fesťák s TAKOVEJMA kapelama na jednom z míst, který jenom to GENIUS LOCI má k nezaplacení?

Aran: Proč myslíš, že je třeba 600 moc? Za dva dny? Za tolik hudby?

landofka: Těší mě, že to někdo vnímá stejně.

Pro srovnání: Je tolik koncertů, teď třeba Dinosauři, který stojej 550... a ty lidi přijdou...jasně, je to kapela ze zahraničí... na druhou stranu, je to právě to VAŠE SKVĚLÝ NADŠENÍ a VAŠE ENERGIE.. a budete mít s tím tolik práce, aby to všechno fachalo....
Kimi kim.moula@gmail.com 8. 2. 2013, 15:24
No kdybysme zlanařili někoho na levelu Neurosis nebo Shellac, tak by těch 600 bylo myslím oprávněnejch. Ale tohle jsou "normální" dobrý kapely na úrovni Sedmičky, jestli si rozumíme. Navíc se povedlo udělat to, že třeba Obits nebo Bellini si udělali celý evropský turné s ohledem na SRSS, takže sem samozřejmě neletí jen kvůli tomu. Pečlivě jsme vybírali, koho oslovit - budou tam hrát jen lidi, o kterejch víme, že byli nadšený z toho přizpůsobit si svůj "kapelovej rok" tomuhle víkendu.
Aran uv@silver-rocket.org 8. 2. 2013, 15:19
ja si treba myslim ze 600 za dva dny s kapelama co tam budou by byla krasna cena (skoro zadarmo). tyvole, vzdyt to je silene dobry a uplne k neuvereni co za kapely se tam sejde. a usetrit treba tech 600 do cervna musi snad v pohode kazdej, ne?
landofka 8. 2. 2013, 15:11
Kimi: Čoveče 600 mi připadá už třeba jako dost šílená cena musím říct. Celý letošní SRSS je vymyšlený a snad i spočítaný tak, že to scéna "unese" za tuhle cenu, aniž bysme to museli nějak dojit. No a tajný to není - budeme potřebovat cca 350 / 400 lidí, řada nákladů ještě není jasná. A víra je fakt pěkná věc - my tomu vážně věříme.

Já jsem hlavně rád za tenhle feedback a různý názory - to je pro nás musím říct úplně klíčový a strašně nám to pomáhá.
Aran uv@silver-rocket.org 8. 2. 2013, 14:57
kimi: ne každej to tak třeba vnímá, víš, pro někoho jsou ty dvě kila navíc docela těžce vydřený prachy, .. proč nedat rovnou 800? litr? dva? ne že by je nechtěl dát, ale spousta lidí si to pak rozmyslí... hlavně tady vidláci z moravy, nedejbože ze slezska, když k tomu připočtou cesťáky a iné oné; snad to nevyznívá jakože jsem lakomá barka, ale každej bohužel není spasitel scény, i kdyby sebevíc chtěl
pidiot 8. 2. 2013, 14:45
Normálně se bude platit za odchod. Náklady : počet účastníků.
John 8. 2. 2013, 14:37
Aran: Víra je moc pěkná věc, ale na druhou stranu, nevidím nejmenší důvod proč by lidi, který by přišli tak jako tak nedali rádi třeba 600... Vždyť by to bylo hlavně pro Vás všechny příjemnější, abyste nemuseli obracet každou korunu. Kolik je vlastně těch hodně lidí? Kolik by muselo přijít, aby to bylo na NULE? Předpokládám, že to nejsou tajné informace...

Kimi kim.moula@gmail.com 8. 2. 2013, 14:30
Kimi: To je fajn, že to takhle vnímáš, my se naopak bojíme, aby to pro někoho nebylo moc. Každopádně budeme potřebovat fakt hodně lidí, abysme v tom nějak fatálně nezahučeli - pronájem hradu na dva dny, dvě pódia, dvě PA, spousty kapel... My vám prostě věříme, že přijdete, no.
Aran uv@silver-rocket.org 8. 2. 2013, 13:36
Díky za včerejšek, POMOHLI jste Holubníku... A tradiční hluboká poklona mimopražskejm, který dorazili...
Aran uv@silver-rocket.org 8. 2. 2013, 13:34