Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
jos: nic proti tobe, ale primer sis zvolil sam. kuraci jsou stejny zabednenci jako nekuraci - to snad vime. jenom jim nedela dobrou vizitku ten zbytek co nerespektuje ostatni. chapu, ze mas latku jinde nez ty dve pipky, ale porad se nepotkavas s tim co ja, adam a dalsi chtej/ocekavaj. jestli potrebujes kazdejch 30 min kourit a i na sedme je to pro tebe problem, tak pak to mas tezky (a verim, ze budes mit cim dal tezsi). na druhou stranu verim, ze se najdou jiny lidi, ktery prave diky ty jistote nekuractvi zacnou na koncerty chodit.

taky trochu odbocim: u nekurackyho zakona se porad mluvi o tom, ze preci sou nekuracky hospody (a nikdo do nich prej nechodi) a ze co si to ty nekuraci dovolujou, ze uz bylo ustupku dost. no a pak sou pripady, kdy lidi delit nejde (koncert, mhd, prace) a tady najednou ta anoncovana ohleduplnost "doprali sme vam nekuracky prostory (kdyz nas to neboli)" prestava platit, protoze se od kuraku uz neco regulerne ocekava. a prave proto, ze je CASTI kuraku za tezko respektovat ostatni, tak jediny co "pomuze" bude az ten zakon. a kdyz se kouknu za hranice, tak i ty zasrany skopcaci a vyhuleny spanelaci a ja nevim kdo vsechno, tak po prijeti toho zakona se najednou zamysleli jestli kourenim nekoho neobtezujou a sou mnohem ohleduplnejsi (podezrivam je, ze si najednou uvedomujou, ze je supr jak se pri koncerte da normalne dejchat). rozhodne mi nikdo na nejaky upozorneni nezacal vyhrozovat kudlou a dalsima vecma jako v cechach, kde sme zvykli vsechno/y ojebavat.

kdyz uz si to nacal - tak ja bejt vozickarem, tak sem taky nasranej. papirove sou na velkejch festakach takovy ty plosiny, takze maj bejt vlastne spokojeny, ale ze je v tech mistech hovno videt a zvuk..radeji nemluvit (a sme u toho, hehe). takze jen polovicate vyresenej "problem" a ostentativne davana najevo "tolerance".

a co se tyce fotografu, tak nechci predjimat, ale myslim, ze raketa si mysli to same. uz ted na jejich koncerty nechodi lidi jenom proto ze to delaj oni a ted si predstav ze jeste prohlasi, ze na foceni staci kdyz se dostavi jenom Krystof a ostatni ze setrou? ja sem velkej, takze me treba ty fotografove me tak neserou, ale smartphony a kompakty fakt nemusim.
SORRY ZA DYLKU
honza. xhu.dbax@gmail.com 21. 2. 2013, 11:15
strb: ok, jestli ti to příde jako špatně zvolenej příměr, tak si dosaď místo vozíčkářů něco co ti bude dávat smysl

hulho team: jestli není jasný že si to myslim taky, tak pro pořádek: funění kouře do obličeje nepodporuju, snažim se tim nikoho neotravovat; já vlastně nikdy do kotle nelezu, radši sleduju pěkně z povzdálí a kouřim si jak chci, na Sedmičce to bohužel znamená nechodit na Sedmičku (naposledy sem se přemohl na Keelhaul)

off kuřáckej topic: na Melvins mě dost zprudila hradba fotografů nalepená na pódium, když vycházíte vstříc nekuřákům pořádáním nekuřáckejch koncertů, tak byste taky mohli vyjít vstříc lidem který nechtěj koukat na kapelu přes všechny ty profesionální děla, o borcích s telefonama teď nemluvim, ty patří rovnou do pekla; určitě teď dostanu přednášku o tom, jak je důležitý mít nějaký to promo a tyhle profíky tam pustit, ale muj názor že jeden fotograf kterej to pak zveřejní pod CC musí stačit to nezmění
jos 21. 2. 2013, 10:37
hulho: s tim hovnem nesouhlasim, jsem fanousek gg allina
nesouhlas 21. 2. 2013, 10:30
kdyz uz potrebuju hulit, tak jdu hulit nekam, kde to ostatnim nefunim do ksichtu a nehrozi, ze nekoho popalim, stejne jako s hovnem nebezim proti platnu, ale na hajzl. oboji je v kotli blbost.
hulho team 21. 2. 2013, 10:10
jasně, jakože každej vozíčkář (ne obecně, samozřejmě) učinil více či méně osvícený rozhodnutí sednout si na vozejk a už se z něj nezvednout..
Milej, zlatej taky kouřím a myslím, že pro zvednutí se z kolečkovýho křesla je potřeba trochu víc než pevná vůle.
strb 21. 2. 2013, 09:40
a co by podle tebe dělal slušně vychovanej kuřák? šel by na koncert aby tam čtyři hodiny čelil absťáku? odbíhal by každou půlhodinu ven? dal si nikotinovou žvejku k pivu? nalepil náplast? nebo?

toho že kouřim hluboce lituju, bohužel sem v šestnácti nebyl stejně osvícenej jako vy všichni nekuřáci, takže když sme začli hrát v garáži punk, tak se to tam tak nějak stalo; závislost je nemoc, nadávat obecně na kuřáky je na stejný úrovni jako nadávat na vozíčkáře, ty dvě stížnosti tady na nějaký kuřačky samozřejmě beru
jos 21. 2. 2013, 09:31
jos: slusne vychovanej kurak by tohle nenapsal
presnej 21. 2. 2013, 07:46
mno a pak sou tu i slušně vychovaný kuřáci, třeba já; nechcete abych tam kouřil? dobrá, tak já tam vůbec nepřídu, nezatáhnu vstupný, nenecham vydělat majitele baru na chlastu, nekoupim si merch

prostě když už mam po letech prachy na to abych chodil často na koncerty, tak si pak tady přečtu jaký sou kuřáci zabedněný zmrdi; takže abych to tu trochu vyvážil: kluby kde nemají kvalitní klimatizaci sou na píču
jos 20. 2. 2013, 23:31
presne: tak tam byly ty pici asi dve stejny, neb jsem tam podstoupila podobnou konfrontaci a musela jsem se znacne drzet, abych ji to cigaro nevyrvala z huby... (omlouvam se za hrube vyrazivo, ale s bezohlednejma kurakama nemam slitovani - tady si to stejne zadnej z nich neprecte, ale dybych se nahodou nekdy v budoucnu neudrzela a jednu nakymu vrazila, tak se tim kreju, ze uz sem to avizovala driv).
ir 20. 2. 2013, 23:02
zakourenej sal nebyl prijemnej, ale ani to, ani particka pipinek co si nejspis spletla diskoteku s koncertem a pod podiem poridila minimalne 1521886 fotek svejch znacne podnapilejch xichtíků mi nemohla zkazit obrovskej zazitek... diky moc. pevne doufam ze to jeste nebylo naposled...
vladax vxnx@email.cz 20. 2. 2013, 22:48
novej remisuv song je bozi!!!!!!!!!!
cumim 20. 2. 2013, 19:44
Aran: ja si obcas nemuzu pomoct. neni to to hlavni, ale obcas me to dost rusi. a kdyz je to hodne spatny, tak "hledam misto" a vyjimecne i odchazim. ne ze bych tomu nejak rozumnel, ale poznam, kdyz mi neco nesedi (nerikam, ze vzdy opravnene). proste mi to prijde podstatnejsi nez projekce, outfit, aparat, (ne)komunikativnost ci jiny nesmysly.
a s tim kourenim - ja uz to nerad opakuju, ale me osobne to sere hodne a leckdy si musim hodne rozmyslet kam (ne)vemu svoji polovicku, ktera strpi max tak jednoho kuraka v celym klubu (napr. Kure). coz takhle priste dat v LMB par letacku "nekurackej koncert" jako to bejva na sedme? (jestli byli tak sem si nevsim) takhle kdyz to tam nekomu vytknu, tak me posle akorat do prdele ("a kde je to napsany?").
honza. xhu.dbax@gmail.com 20. 2. 2013, 19:20
brutusáček: Já mám právě takovou možná naivní představu, že ještě někdy během mýho života to už třeba nebude ten "věčnej problém."
Aran uv@silver-rocket.org 20. 2. 2013, 18:38
Aran: asi né tak úplně, už jsem párkrát zažil, že ven šla totální přehulená koule přitom bylo na hráčích vidět že něco tvoří...to pak dojem kazí
add kouření to bude asi věčný problém, jsem rád že na sedmě už je to takový nekuřácký standard...na zbytek je to nutný zlo
brutusáček 20. 2. 2013, 18:33
aran_ presne, timto bych rad pozdravil tu picu co si zapalila nekolikrat primo pred podiem a este byla drza... je to 1) trapny a 2) v kotli lidi je takovy cigarko co ma asi 700°C prijemna zalezitost, kdyz ti to nekdo osoli na zada... napadaj me u toho takovy ty fotrovy poucky jestli si jako myslis, ze si vypadala jako frajerka... tak nevypadala.
presne 20. 2. 2013, 18:19