a co by podle tebe dělal slušně vychovanej kuřák? šel by na koncert aby tam čtyři hodiny čelil absťáku? odbíhal by každou půlhodinu ven? dal si nikotinovou žvejku k pivu? nalepil náplast? nebo?
toho že kouřim hluboce lituju, bohužel sem v šestnácti nebyl stejně osvícenej jako vy všichni nekuřáci, takže když sme začli hrát v garáži punk, tak se to tam tak nějak stalo; závislost je nemoc, nadávat obecně na kuřáky je na stejný úrovni jako nadávat na vozíčkáře, ty dvě stížnosti tady na nějaký kuřačky samozřejmě beru
jos
21. 2. 2013, 09:31
jos: slusne vychovanej kurak by tohle nenapsal
presnej
21. 2. 2013, 07:46
mno a pak sou tu i slušně vychovaný kuřáci, třeba já; nechcete abych tam kouřil? dobrá, tak já tam vůbec nepřídu, nezatáhnu vstupný, nenecham vydělat majitele baru na chlastu, nekoupim si merch
prostě když už mam po letech prachy na to abych chodil často na koncerty, tak si pak tady přečtu jaký sou kuřáci zabedněný zmrdi; takže abych to tu trochu vyvážil: kluby kde nemají kvalitní klimatizaci sou na píču
jos
20. 2. 2013, 23:31
presne: tak tam byly ty pici asi dve stejny, neb jsem tam podstoupila podobnou konfrontaci a musela jsem se znacne drzet, abych ji to cigaro nevyrvala z huby... (omlouvam se za hrube vyrazivo, ale s bezohlednejma kurakama nemam slitovani - tady si to stejne zadnej z nich neprecte, ale dybych se nahodou nekdy v budoucnu neudrzela a jednu nakymu vrazila, tak se tim kreju, ze uz sem to avizovala driv).
ir
20. 2. 2013, 23:02
zakourenej sal nebyl prijemnej, ale ani to, ani particka pipinek co si nejspis spletla diskoteku s koncertem a pod podiem poridila minimalne 1521886 fotek svejch znacne podnapilejch xichtíků mi nemohla zkazit obrovskej zazitek... diky moc. pevne doufam ze to jeste nebylo naposled...
vladax vxnx@email.cz
20. 2. 2013, 22:48
novej remisuv song je bozi!!!!!!!!!!
cumim
20. 2. 2013, 19:44
Aran: ja si obcas nemuzu pomoct. neni to to hlavni, ale obcas me to dost rusi. a kdyz je to hodne spatny, tak "hledam misto" a vyjimecne i odchazim. ne ze bych tomu nejak rozumnel, ale poznam, kdyz mi neco nesedi (nerikam, ze vzdy opravnene). proste mi to prijde podstatnejsi nez projekce, outfit, aparat, (ne)komunikativnost ci jiny nesmysly.
a s tim kourenim - ja uz to nerad opakuju, ale me osobne to sere hodne a leckdy si musim hodne rozmyslet kam (ne)vemu svoji polovicku, ktera strpi max tak jednoho kuraka v celym klubu (napr. Kure). coz takhle priste dat v LMB par letacku "nekurackej koncert" jako to bejva na sedme? (jestli byli tak sem si nevsim) takhle kdyz to tam nekomu vytknu, tak me posle akorat do prdele ("a kde je to napsany?").
honza. xhu.dbax@gmail.com
20. 2. 2013, 19:20
brutusáček: Já mám právě takovou možná naivní představu, že ještě někdy během mýho života to už třeba nebude ten "věčnej problém."
Aran uv@silver-rocket.org
20. 2. 2013, 18:38
Aran: asi né tak úplně, už jsem párkrát zažil, že ven šla totální přehulená koule přitom bylo na hráčích vidět že něco tvoří...to pak dojem kazí
add kouření to bude asi věčný problém, jsem rád že na sedmě už je to takový nekuřácký standard...na zbytek je to nutný zlo
brutusáček
20. 2. 2013, 18:33
aran_ presne, timto bych rad pozdravil tu picu co si zapalila nekolikrat primo pred podiem a este byla drza... je to 1) trapny a 2) v kotli lidi je takovy cigarko co ma asi 700°C prijemna zalezitost, kdyz ti to nekdo osoli na zada... napadaj me u toho takovy ty fotrovy poucky jestli si jako myslis, ze si vypadala jako frajerka... tak nevypadala.
presne
20. 2. 2013, 18:19
Chápu, že se řeší zvuk - to ke každýmu "velkýmu" koncertu tak nějak patří, že se prostě řeší zvuk. Připadá mi někdy jen trochu zvláštní "kvalitu" zvuku nadřazovat tomu koncertu jako takovýmu - chápete, jak to myslím... Já pondělní zvuk nemůžu komentovat, ale spíš mě sralo, že byl celej prostor zahulenej už na začátku Chrisova setu. Ach jo.
Aran uv@silver-rocket.org
20. 2. 2013, 17:05
Naprostej souhlas, zvuk v LMB je něco jinýho než v erku z kazety, nebo vyumělkovanej studiovej zvuk s klávesama a zmnoženejma kytarama. A my tady všichni jsme zvyklý na zvuk zkušebny a obejváků, což je taky jiná disciplína.
Vlevo pod bednou byl zvuk super, že nebyl slyšet zpěv mi nevadilo, protože jsem mohl nerušeně naslouchat kytaře v rytmu kopáku - těm jsem rozuměl dost dobře.
Byl to super koncert a já si skvěle zatančil. A hrozný díky za výběr klubu, protože tam bylo k hnutí.
John
20. 2. 2013, 16:40
s tim zvukem mám pocit, že nespokojenost u některejch velkejch koncertů je někdy způsobená tím, že to jsou legendy - kazety (teda u mě a Dino to aspoň platí) s jejich deskama jsem slyšel stokrát a ten zvuk mám zarytej hluboko v paměti a pak je možný, že když člověk tu kapelu slyší ve velkym prostoru (podle mě prostě složitější na nazvučení než třeba sedmička), tak to najednou zní jinak, než je zvyklej, ale přitom je to jenom pořádně a parádně nahlas krásnej kravál. já jsem byl spokojenej.
michal
20. 2. 2013, 16:31
S tim utopenym zpevem a zvukem obecne souhlasim, ale od pulky uz to bylo v cajku. Reakce J na toho kluka na podiu o nem vypovedela ze vseho nejvic.
honza. xhu.dbax@gmail.com
20. 2. 2013, 14:58
radek:jojo taky me to prekvapilo jakej je to basak,uz jsem dlouho nic takovyho nevidel.vybornej koncert.zvuk mi prisel v pohode
bigbee
20. 2. 2013, 11:47