Zde ještě pár fotek z Dino:
http://www.fullmoonzine.c…
Kryštof
21. 2. 2013, 13:13
no tak to mas opravdu slozity
uznavam
21. 2. 2013, 13:06
to vychází tak tři piva / dvanáct čutek, žvejky sou k pivu asi nepoužitelný; ale je tu ještě to, že sem původem vesnickej buran, takže nejsem moc zvyklej pobíhat z hospody do hospody; na koncert (včetně supportu, je-li) radši přídu dřív, a po něm neutíkam hned pryč, takže nakonec (bohužel) složim klidně dvě krabky
poslední dobou se ale psychicky připravuju na odvykačku s náplastěma, takže si myslim že ty Mudhoney klapnou
jos
21. 2. 2013, 13:03
jos: To je blbý - já jsem nikdy takhle silně nehulil, takže nedovedu posoudit tu míru závilosti. Ale koncert nějaký kapely trvá stejně cca hodinu - to je v tvým podání kolik cigár? A nějaký žvejkačky nebo tyhle blbosti to nepomáhají utlumit?
Aran uv@silver-rocket.org
21. 2. 2013, 12:50
bys: nejsem si jistej jestli ses snažil pochopit to sdělení
Aran: ne, mají
to je humor jak v afektovanejch diskuzích není poznat jestli mají lidi stejnej názor; moje současná závislost je na tom asi tak, že ke čtyřem pivům vykouřim krabku a jak sem psal, do kotle nechodim, takže z povzdálí piju jedno za druhým a ktomu hulim jak fabrika; pro mě není problém pár schodů, pro mě je problém že ten koncert pak vlastně nevidim; to že se někde nemůže kouřit naprosto respektuju, ale návštěva nekuřáckýho koncertu (bez neustálýho odbíhání) je pro mě utrpení; jestli máte jiný řešení než přestat kouřit, tak sem s nim
jos
21. 2. 2013, 12:44
moc nechápu co je za problém vylézt si zapálit ven, když je nějaký místo nekuřácký. když jdeš k někomu na návštěvu, tak u něj doma taky zásadně hulíš a pokud to někomu z tvých přátel vadí, tak k němu nechodíš?
trochu respektu by neškodilo
a ten příměr s "vozíčkářema" si fakt zajebal. vůbec nevíš o čem mluvíš.
bys
21. 2. 2013, 12:24
jos: Já ale znám spoustu lidí, co kouří!!! A často jsou to moji nejlepší kamarádi! Radim si občas zapálí, kluci z Turbojugend si občas zapálí. Plus další kámoši. Nemyslím si o nich, že jsou nějaký méněcenný nebo druhořadý - ani omylem. Ale NIKDO z nich nemá problém s tím třeba na 007 vyjít těch pár schodů ven a zapálit si během koncertu před Sedmičkou. Já nemluvím o žádný diskriminaci, mluvím o respektu. A budu to takhle stavět celej život. Na Dinosaur Jr. se šel podívat Yozův syn, je to jejich fanoušek. Já chci svojí starší dceru vzít aspoň na kousek Astronautalise, má ho ráda. Chcete hulit pod nos dětem? Nebo děti nemají právo chodit do rockovýho klubu?
21. 2. 2013, 12:24
honza.: jeden velkej souhlas
Aran: nejde o příště, už to pratikuju delší dobu, jen mi příde trochu smutný že nevyrazim za kvalitním zážitkem jen kvůli tomu že bych si tam připadal jako vyvrhel nebo druhořadej posluchač; o tom že si za to můžu sám nepolemizuju, to je prostě fakt
ad "tvoje prachy nejsou nutný", nevim kolik kuřáků chodí průměrně na akce SR, ale tenhle výrok (zcela úmyslně vytrženej z kontextu) zřejmě patřil jim všem
takže buď do 29.5. přestanu kouřit, nebo budu jen vzpomínat na rok 2006
jos
21. 2. 2013, 12:14
jos: "mno a pak sou tu i slušně vychovaný kuřáci, třeba já; nechcete abych tam kouřil? dobrá, tak já tam vůbec nepřídu, nezatáhnu vstupný, nenecham vydělat majitele baru na chlastu, nekoupim si merch" Tak to prosím tě příště takhle udělej, jo? Zůstaň doma, tvoje prachy nejsou nutný. Žádnej problém: nic ve zlým, nic v dobrým.
honza: Jo, tenhle názor už jsme taky zachytili: "Dělají to Silver Rocket? Tak to nejdu." No jo no, co člověk nadělá.
no: Tohle není reálný "uhlídat" a nemáme to ani v úmyslu. Můžeme jen spoléhat na fotografy, že budou podobný výzvy respektovat. Hrozen fotografů pod pódiem nebetyčně sere i kapely samotný.
21. 2. 2013, 11:31
no co se tyce foceni, na dino bylo povoleny fotit jen prvni tri songy (tak moc nechapu kdo to hlidal, kdyz se nekomu povedlo to cely natocit)
no
21. 2. 2013, 11:26
jos: nic proti tobe, ale primer sis zvolil sam. kuraci jsou stejny zabednenci jako nekuraci - to snad vime. jenom jim nedela dobrou vizitku ten zbytek co nerespektuje ostatni. chapu, ze mas latku jinde nez ty dve pipky, ale porad se nepotkavas s tim co ja, adam a dalsi chtej/ocekavaj. jestli potrebujes kazdejch 30 min kourit a i na sedme je to pro tebe problem, tak pak to mas tezky (a verim, ze budes mit cim dal tezsi). na druhou stranu verim, ze se najdou jiny lidi, ktery prave diky ty jistote nekuractvi zacnou na koncerty chodit.
taky trochu odbocim: u nekurackyho zakona se porad mluvi o tom, ze preci sou nekuracky hospody (a nikdo do nich prej nechodi) a ze co si to ty nekuraci dovolujou, ze uz bylo ustupku dost. no a pak sou pripady, kdy lidi delit nejde (koncert, mhd, prace) a tady najednou ta anoncovana ohleduplnost "doprali sme vam nekuracky prostory (kdyz nas to neboli)" prestava platit, protoze se od kuraku uz neco regulerne ocekava. a prave proto, ze je CASTI kuraku za tezko respektovat ostatni, tak jediny co "pomuze" bude az ten zakon. a kdyz se kouknu za hranice, tak i ty zasrany skopcaci a vyhuleny spanelaci a ja nevim kdo vsechno, tak po prijeti toho zakona se najednou zamysleli jestli kourenim nekoho neobtezujou a sou mnohem ohleduplnejsi (podezrivam je, ze si najednou uvedomujou, ze je supr jak se pri koncerte da normalne dejchat). rozhodne mi nikdo na nejaky upozorneni nezacal vyhrozovat kudlou a dalsima vecma jako v cechach, kde sme zvykli vsechno/y ojebavat.
kdyz uz si to nacal - tak ja bejt vozickarem, tak sem taky nasranej. papirove sou na velkejch festakach takovy ty plosiny, takze maj bejt vlastne spokojeny, ale ze je v tech mistech hovno videt a zvuk..radeji nemluvit (a sme u toho, hehe). takze jen polovicate vyresenej "problem" a ostentativne davana najevo "tolerance".
a co se tyce fotografu, tak nechci predjimat, ale myslim, ze raketa si mysli to same. uz ted na jejich koncerty nechodi lidi jenom proto ze to delaj oni a ted si predstav ze jeste prohlasi, ze na foceni staci kdyz se dostavi jenom Krystof a ostatni ze setrou? ja sem velkej, takze me treba ty fotografove me tak neserou, ale smartphony a kompakty fakt nemusim.
SORRY ZA DYLKU
honza. xhu.dbax@gmail.com
21. 2. 2013, 11:15
strb: ok, jestli ti to příde jako špatně zvolenej příměr, tak si dosaď místo vozíčkářů něco co ti bude dávat smysl
hulho team: jestli není jasný že si to myslim taky, tak pro pořádek: funění kouře do obličeje nepodporuju, snažim se tim nikoho neotravovat; já vlastně nikdy do kotle nelezu, radši sleduju pěkně z povzdálí a kouřim si jak chci, na Sedmičce to bohužel znamená nechodit na Sedmičku (naposledy sem se přemohl na Keelhaul)
off kuřáckej topic: na Melvins mě dost zprudila hradba fotografů nalepená na pódium, když vycházíte vstříc nekuřákům pořádáním nekuřáckejch koncertů, tak byste taky mohli vyjít vstříc lidem který nechtěj koukat na kapelu přes všechny ty profesionální děla, o borcích s telefonama teď nemluvim, ty patří rovnou do pekla; určitě teď dostanu přednášku o tom, jak je důležitý mít nějaký to promo a tyhle profíky tam pustit, ale muj názor že jeden fotograf kterej to pak zveřejní pod CC musí stačit to nezmění
jos
21. 2. 2013, 10:37
hulho: s tim hovnem nesouhlasim, jsem fanousek gg allina
nesouhlas
21. 2. 2013, 10:30
kdyz uz potrebuju hulit, tak jdu hulit nekam, kde to ostatnim nefunim do ksichtu a nehrozi, ze nekoho popalim, stejne jako s hovnem nebezim proti platnu, ale na hajzl. oboji je v kotli blbost.
hulho team
21. 2. 2013, 10:10
jasně, jakože každej vozíčkář (ne obecně, samozřejmě) učinil více či méně osvícený rozhodnutí sednout si na vozejk a už se z něj nezvednout..
Milej, zlatej taky kouřím a myslím, že pro zvednutí se z kolečkovýho křesla je potřeba trochu víc než pevná vůle.
strb
21. 2. 2013, 09:40