Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
jos: mrkni schválně sem - http://www.znamylekar.cz/…
hele nevim jak, ale funguje to, sám bych tomu po víc jak 15ti letech krutý závislosti (a netolertance) nevěřil, stojí to kolem 500,-, čili cíga na pár dní...kdybys chtěl něco vědět víc - klidně se ptej...
V. 21. 2. 2013, 19:33
ToM: to jsou ty Hollandani HitCar nebo jak se kdysi jmenovali?
Old Pilot: jsi jednicka.
Torr uv@silver-rocket.org 21. 2. 2013, 19:16
Tady jsem našel odkaz na nějakou náplast proti kouření: http://en.wikipedia.org/w… SPRÁVNEJ PUNKOVEJ NÁZOR
Old Pilot 21. 2. 2013, 19:01
jos: nevim, jestlis nepochopil my sdeleni, ale jeho cilem nebylo vyvolat tu nesmyslny kopirovani z nej vytrzenych vet. i kdyz chapu - tva potreba vyjadrit se byla silnejsi. jen u jedny veci se zastavim - rozhodne se nechci babrat ve slove "normalni", ale argumentovat tim, ze v puberte chce bejt kazdej nenormalni, mi pride mirne nelogicky (kdyz to opet vztahnu k tomu koureni, tak se akorat neustale setkavam s tim, ze je to v ty vyse zmineny etape lidskyho zivota pomerne masove rozsirena zalezitost, tudiz se v ni stava pro mnoho jedincu normou). kazdpadne preju uspesnej boj s tabakem. snad se nikdy nepotkame pri naky kourovy konfrontaci.
ir 21. 2. 2013, 18:51
mam komentovat fotky tyto?
nebo tuto? 21. 2. 2013, 18:00
http://www.the-aardvark.c…
ToM 21. 2. 2013, 17:19
hovno prohloubí závislost...ber tu el cigaretu jenom na koncerty a máš klid ne?
z ušetřenýho vstupnýho? 21. 2. 2013, 17:16
přestat kouřit je tak snadné.... já jsem už přestal snad stokrát....
Mark Twain 21. 2. 2013, 17:02
John: hehe, moje milá taky kouří, sice ne tolik, ale co se týče nekuřáckejch prostor, tak je mnohem radikálnější než já (ne že by zákaz ignorovala, ale pokud má na výběr, tak tam prostě nejde); při milých chvilkách se tělem prohánějí látky který potřebu nikotinu hravě přebijou, po akci samozřejmě následuje cigareta

ir:
"mi je te lito. fakt" to není nutný, vim že je to moje chyba a sem s tim psychicky srovnanej
"normalni je nekourit..." JO! kdes byla když sem začínal? počkat, v pubertě chce člověk bejt všechno, jen ne normální
"nevim teda, proc bych mela bejt pritomna nevyresenymu problemu lidi bez vule a presvedceni" asi je jasný že to není na mě, já tam nebyl
"co naleteli nekomu, kdo na nich chce akorat vydelat" jakože tabákovýmu průmyslu? to asi ne, tomu sem nenaletěl, ale nejsem sociolog ani psycholog, takže to nebudu rozebírat; BTW když sem začínal, tak startky stály dvacet pět babek, od tý doby si zvedl svou marži akorát stát (říká se tomu spotřební daň)
"pokud ma nekdo alespon ..." přesně tak se chovam
"nehledejte vymluvy proc kourit, hledejte duvody proc nekourit!" důvodů proč nekouřit už sem našel hodně, závislost není výmluva, jen se prostě špatně překonává, člověk kterej nikdy nekouřil (nebo nebral hero, prej je to stejný) to těžko pochopí
jos 21. 2. 2013, 16:49
jos: mi je te lito. fakt. ale uz jen tahle diskuse mi pride debilni. normalni je nekourit... a tim padem obecne: nevim teda, proc bych mela bejt pritomna nevyresenymu problemu lidi bez vule a presvedceni, co naleteli nekomu, kdo na nich chce akorat vydelat (a zatim se mu to znacne dari). pokud ma nekdo alespon minimalni "kolektivni citeni" (jak pise rad), tak de kourit jinam, nebo na takovy akce vubec neleze (pokud teda nedokaze svy nutkani potlacit ani blbou hodinu).... nehledejte vymluvy proc kourit, hledejte duvody proc nekourit!
ir 21. 2. 2013, 14:54
jos: Co na to říká Tvoje milá? Nebo máš doma dobrou klimatizaci a při milých chvilkách pospáváš? Je to drsnej příběh, ale Tvoji otevřenost nelze než kvitovat.
John 21. 2. 2013, 14:45
rad: spí se mi dobře, to už příroda tak zařídíla, že se mozek při relaxaci nenechá jen tak něčim vyrušit, ale dvě minuty po probuzení už mam v hubě cígo; k výběru místa - to máme stejně, nejsem debil přestože se tak často projevuju

elektorcigára neuznávam, v mým případě by to vedlo akorát k prohloubení závislosti, už sem zkoušel inhalátor a ta možnost fetovat i v práci je špatná a nikam to nevede
jos 21. 2. 2013, 14:17
co elektro cigáro
z ušetřenýho vstupnýho? 21. 2. 2013, 14:00
no tak ono by to asi šlo ale když člověk chce často všecko všecičko najednou
a pro sebe 21. 2. 2013, 13:37
jos: hele já jsem dost silnej kuřák a v pondělí jsem si zapálil nahoře u baru před a po koncertě..takže jsem se vlastně tohodle účastnil, ale během koncertu pod podiem jsem měl hlavu úplně někde jinde, než u cigár. Jsou místa, kde bych si cigáro nedovolil zapálit a jsou místa, kde kouřím, pokud vím ,že nemá proti nic pořadatel ani vystupující. Jde o jistý kolektivní cítění podle mě. A pokud to hodinu čtyřicet nevydržíš bez toho, aniž by sis zapálil, tak to se ti asi blbě spí teda.
rad 21. 2. 2013, 13:32