Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
nez: Díky za podporu!
TOP09 18. 9. 2013, 14:36
Já teda taky ne...
A jak tam Slačálek odkazuje na kámoše emigranta a jeho zkušenosti s režimem tady a na Západě, tak skoro to samý najdete v týhle knížce (takže to zas až tak ojedinělá zkušenost není):
http://www.kosmas.cz/knih…
Jinak mám pocit, že krvelační komanči by v 80. letech už nějakýho toho soukromýho malopodnikatele (např. grafika doma u PC) normálně tolerovali a nikam ho nezavírali... když jim nevadili Hrdinové Nové Fronty zpívající "To svět se posral" v Paláci Kultury v r. 1988 (ve kterým se, pokud tam zrovna neřádili pankáči, slízala na svých sjezdech KSČ...).
Phil Hell X@Y 18. 9. 2013, 14:34
nez: Já jsem možná pomalej a blbej, ale nikde (ani v tom článku) jsem tady nenarazil na tvrzení, že je nějakej "novej" komunismus lepší nebo horší než nějakej "starej" komunismus. Podle mě - ale třeba to jen blbě interpretuju - jde o to, že když v nějaký debatě zazní slovo "levice," protiargumentem je automaticky Únor 1948, Aran s Bourkem a Banánem v koncentráku a vyhoštěnej Torr. Což je tyvole na pováženou.
Aran uv@silver-rocket.org 18. 9. 2013, 14:21
někde černý na bílým bys to potřeboval a se štemplem že jo?
1973 18. 9. 2013, 14:17
idiot s dementní ironií, budiž. Ale může mi dát někdo odkaz, kde si přečtu, v čem je ten nový komunismus lepší než ten před r. 1989 (a ten se mi nelíbil). Děkuji.
nez 18. 9. 2013, 14:14
nez, f.: Dementní ironie, to je mocnej komunikační nástroj, že jo?
Aran uv@silver-rocket.org 18. 9. 2013, 14:05
Ne, znamená to, že punk v jisté době sral mocipány tady i tam (o čemž se u nás ale moc nemluví), ty idiote.
Phil Hell X@Y 18. 9. 2013, 13:58
hele Helle, takže když LAPD rozežene koncert Black Flag tak to znamená, že komunisti jsou hodný?
f. 18. 9. 2013, 13:45
aha, takže v USA to bylo ještě horší než u nás - hlad, bída a ještě masakrovaní punkáči. Tondo, už si to konečně pochopil?! Ten tvůj komunismus, byl ten špatný ( i když ne zas tolik - viz situace v USA v 80. letech). Ale teď je tady nový (samozřejmě z chyb poučený) komunismus a ten je OK a celkem sexy. Já si myslím, že i trochu modernizovaný fašismus je zajímavá alternativa. Základy byly solidní - volební právo pro ženy, minimální mzda, 8hodinová pracovní doba, důchod v 55...
nez 18. 9. 2013, 13:32
Pro fst - A slyšel jsi někdy něco o tom, jak v době kdy, u nás komanči kroutili krkem rockové hudbě a pankáčům, měli na růžích ustláno pankáči v Americe, Anglii nebo v Německu? Četl jsi "Get In The Van" od Rollinse o tom, jak (klubové a legální) koncerty BLACK FLAG masakrovali fízlové v Los Angeles? (čte se to jak vzpomínky na masakr koncertů Plastiků v Českých Budějovicích v r. 1974) V Kalifornii tehdy byli velice populární psychiatři, co nabízeli rodičům, že jejich děti vytáhnou ze spárů punkové a metalové subkultury a za číra se tam ze školy samozřejmě vyhazovalo taky, ostatně dodnes se tam různý nařízení proti gangům používají i proti módě pankáčů. Moc pěkná je taky knížka "American Hardcore", ve který vzpomínají hardcore kapely jako M.D.C. na to, jaký to bylo být pankáč počátkem 80. let někde v zapadákově v Texasu... zní to stejně jako vyprávění někoho z ENERGIE G nebo F.P.B. Anebo Anglie - neměli náhodou kapely jako SEX PISTOLS a později CRASS nebo CONFLICT koncerty po celý zemi zakazovaný a rušený? A nebo Německo - slyšels jsi někdy o kapele SLIME? Ta měla na deskách některý části textů "vypípnutý" cenzurou... Používáním argumentů o potlačování pankáčů za minulýho režimu, kterým se mají omlouvat chyby režimu, co je tu teď (a propagovat Schwarzenberg samozřejmě), tak jak to předvádíš ty, je směšné a neaktuální, ostatně, stejně tak jako skoro všechny novodobé projevy českého undergroundu, kterej dělá v posledních 24 letech akorát tak užitečného idiota mafiánské pravici. V jaké jiné zemi na světě by se mohlo stát, aby historii undegroundu "vědecky" mapoval bývalý major tajné policie za finanční podory knížete a zároveď předsedy jedné z nejasociálnějších pravicových stran.... A mimochodem v demokratické Francii v r. 1961 moc pěkně zatočili s Alžířanama: http://en.wikipedia.org/w…
Phil Hell X@Y 18. 9. 2013, 12:23
vo do tady jde, když stejně nepudeme k volbám?
james 18. 9. 2013, 10:35
http://www.opilecmusic.co…
slušný jméno pro label 18. 9. 2013, 08:06
co myslis ty johne?
jack 18. 9. 2013, 00:40
A není jedno, jakou cedulku má forma kokotství, kterou lidi v jednání mezi sebou používaj? Je dobrej a špatnej komunismus, nacismus, demokracie, kapitalismus, církve, nebo lidi, kteří něco dělají?
John 17. 9. 2013, 20:50
2 ex-jiskra - jasně, strašit únorem v roce 2013 je píčovina - jen v čele komunistický strany, která je v parlamentu, v krajích atd. je V. Filip - bejvalej (sic!) estébák, kterej fízloval, nechával sledovat, šikanovat (pardon, zpracovávat) lidi...je to stejný jako strašit nástupem nacismu...házení zápalnejch láhví do domů, rasově motivovaný vraždy, pochody proti Romům...nic z toho se tady přeci neděje...ehm
radek 17. 9. 2013, 20:30