Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
vy ste debilove: http://www.curakuvmlejn.cz
burglar 10. 11. 2013, 21:45
Phil: Myslím, že není ani tak důležitý, jak moc ve finále takováhle aktivita těm inzerentům (i když tomu už se nedá říkat ani "inzerent," tohle označení ztrácí původní význam) zvýší výtoč / prodej čehokoliv atd. Zvláštní je ta aktivita jako taková. A fakt cejtím velkej a podstatnej rozdíl v obou těch přístupech - jak jsem psal, hlavně v tý "transparentnosti" (ale zas ne že bych z jednoho z nich skákal radostí). Mně třeba ta knižní produkce - když jí zmiňuješ - přijde ve finále jako větší sviňárna, protože kniha coby reklamní nosič? To tu, myslím, ještě nebylo. Na historku ze spolupráce s Budvarem se těším.
Aran uv@silver-rocket.org 10. 11. 2013, 21:21
Aran: Někdy sem anebo radši až do Hluboký Orby napíšu, jak jsem se aktuálně s jedním z knižních projektů (naštěstí ne od Overstreetové a Nanorua - teda aspoň doufám!), kterej nakonec k mýmu překvapení taky bude mít něco do činění s kampaní Budvaru zapletl (víceméně díky neúplným "vstupním informacím" ze strany zadavatele) i já, abys viděl, že to s tím hlídáním DIY punkový etiky není až tak horký. Seznam prokletých kapel, který děláte a který se v Americe kontinuálně zaplítaj s něčím podobným, jsem sem původně dávat ani nechtěl, myslel jsem, že o tom víte sami (mj. se to diskutovalo tak 2 roky zpátky v MRR, kterej distribuujete) a taky jsem nechtěl působit jako fanatickej invizitor. Jinak ale mě není úplně jasný v čem se podle tebe ta kampaň Toyoty a Budvaru liší? Já nejsem žádnej reklamní mág a o obou mám jen víceméně povrchní informace, ale mě se zdá, že ta druhá je v podstatě opsaná od první, ne? (myslím si to i proto, že u nás se málokdy něco skutečně originálního vymyslí a "prst na tepu doby" v podání lidí jako Nanoru nebo Overtreet spočívá hlavně v pozorným pokukování po tom, co se děje v Americe) Teda rozdíl je v tom, že Toyota nevydává (asi) knížky, přičemž knížní produkce mi ještě příjde na tomhle všem jako ta relativně nejmíň škodlivá, ale jinak třeba dělání koncertů zadarmo jednou i druhou korporací je stejný, stejně jako např. podpora vydávání desek a našly by se i jiný věci... Nevím, já v tom zásadní rozdíl nevidím a kromě toho moc nevěřím, že by to u nás na ty cílový skupiny (subkultury) mělo ten dopad, jakej reklamní stratégové Budvaru za jeho prach slibujou - snad každej, koho znám kdo pije pivo, tak preferuje minipivovary a pokud se nejedná o letní festival, kterýmu výměnou za logo někde v rohu plakátu dodá Budvar (nebo Gambrinus) sud piva a stan proti dešti, tak lidi pijou radši něco jinýho, mají-li na výběr (Svijany, Kácov, Polička atd. atd.). Vlastně asi 4x za 14 let jsem na nějakým takovým festu taky hrál, takže znovu - s tím hlídáním DIY morálky už to není co bývalo, vemte to místo mně...
Phil Hell 10. 11. 2013, 20:56
doufám že jste vy čuráci byli na Kritický situaci
mlynář 10. 11. 2013, 20:54
skejtový pohled na budvar je nejlepší. jsem zvědav, jaké subkultury se nanoru a overstreetová vydají zmapovat příště. holubové, máte pro ně v tom novém holubníku odpovídající pohoštění, nebo jen ten váš nuzný provinční kácov a křupky?
traktor od chlumce 10. 11. 2013, 19:51
Aran..preci jen jsem se sem dostal, hehe.. jo, T. jsem ja. hele, myslim, že to mame spolu vysvetleny(email), jen teda shrnu svuj pohled: co do toho s tim zaměstnanim- evidentně si rozumíme a jen spolu nesouhlasíme. To se stává. A nebylo to míněný na nikoho konkretně a pokud jo, tak mi na mysli vytanul jeden znamej, kterej se svojí kapelou vodehrál parádní hardkorovej set, byl jsem unešenej, ale pak, ještě v tom klubu mi řiká, že musí rano brzo vstavat, že musí zejtra jezdit po pobočkách nejaký jejich firmy a ma za cíl zrusit jich za ten den aspon pet(rozuměj- vyházet na dlažbu kolem 50ti lidí)..JO- tak ten je u mě z diskuze vo etice diskvalifikovanej.To nevidim jako kádrování.A nebo klidně jo.Asi tak.
Zdravim vsecky.
Tmsk T. 10. 11. 2013, 19:46
http://www.novinky.cz/kul…
tady taky neco 10. 11. 2013, 19:12
co tam píšou, mrdky mediální?
ivánek 10. 11. 2013, 19:01
Shodou okolností v sobotních Lidovkách článek Subkultury ze supermarketu. Krom jinýho se tam taky argumentuje Budvarem.
osb 10. 11. 2013, 18:50
skejťáckej feedback NEJVÍC!
respekt kluci! 10. 11. 2013, 17:48
Martine Overstreet někdo dlouho nešáh na švába, tak proto ta upachtěná inkvizice, Tohotomovi přeju kvalitnější plst / srst, ať ho tolik nesvědí prdel...
Nenadál je jasná mediální mrdka pracující pro deník Sport
Všichni si na punk jenom hrajou

ok, a teď "vážně", žádná alternativa ve skutečnosti neexistuje, pokud teda nemáme žít v jeskyni a tancovat u ohně dle slečny/paní Přesulicové. každej se více méně svým způsobem zaprodává systému, morální limity má každej nastavený jinak, co je pro jednoho ok, pro druhýho je přes čáru. souhlas s Adamem, každej má právo na jakejkoliv názor, je vtipný jak v podstatě "bezvýznamný" silver-rocket leží někomu v žaludku
trochu tolerance do zabedněnejch palic by to chtělo
howgh!
Hugo Ass 10. 11. 2013, 17:42
Slavia: no jo, no.
Töhötöm uv@silver-rocket.org 10. 11. 2013, 17:04
Töhötöm: Rok? Spíš pětiletka ...
Slavia 10. 11. 2013, 17:02
skejtaci bravo!!!!!!
smekam 10. 11. 2013, 16:59
Phil: hele, fakt jako respekt ale za to, co píšeš, tohle myslíme vážně bez jakejchkoliv postranních významů. Co píše Aran podepisuju, takhle to vidíme, podle mě to neni v nějak fatálním rozporu s dlouholetou "politikou" SR.

Obecně: Tady je podle mě superzajímavý čtení k tématu, nevim přesně, kdo je autorem, ale zdá se, že i ve skate komunitě se vedou zajímavý debaty:
http://kvhc.cz/2013/11/10…
http://kvhc.cz/2013/08/20…

Slavie: tohle neni snadnej rok.
Töhötöm uv@silver-rocket.org 10. 11. 2013, 16:50