Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Trollove se proste musi ignorovat a nekrmit.
Inkvizice naprd 30. 6. 2009, 16:25
me tedy pripada, ze ta inkvizice je blbost. Chapu rozhorceni nad tema, co pisou urazky... Jenze: chodim na koncerty SR..zkratka me zajima ta muzika. No a obcas zavitam na tohle forum..treba po nejakem koncertu... No a obcas se muze stat, ze mam potrebu sem neco prispet. Vidim tu prispevky podepsane pnt, r. (pouze priklad) a co ja vim...tak se podepisu qwr ...coz se treba zaklada na nejake me prezdivce nebo ne. Na koncerte se potkavame...ja nevim, ze ty ses pnt a ty nevis, ze ja sem qwr... jiste..urcita skupina si pnt spoji s konkretni osobou ..ja ne...a je mi to celkem sumak...a treba si nejaka skupina spoji nekoho s qwr... Takze co navrhujes...fotku, email..? hlasovani, zda je identifikace dostatecna...? Seznam tech, kteri jsou na HC (nebo jake) scene dostatecne znamy a muzou pouzivat prezdivku...?
Jakub z Prahy..staci? 30. 6. 2009, 16:24
Každej kdo napíše na fórum že Aran Epochal je boží ne-li že Sporto je báječný a neumí se pod to podepsat, je zkurvenej sráč!
Piton 30. 6. 2009, 16:18
Dobrá inkvizice. Škoda, že ji nečtou i pisatelé příspěvků nějakejch těch mediálnějších serverů. Díkes
Přemysl z Krkonoš 30. 6. 2009, 15:44
FranaGoal: Pokud mě trefjej nějak šikovně, tak budu vypadat jak potapěč z verneovky.
Old Pilot 30. 6. 2009, 14:39
Old Pilot: No ty, voe...to ses zasek pěkně. Hážu americký kamna...
FranaGoal 30. 6. 2009, 14:25
budko budko, bejt mi o deset míň, tak asi jedu, i kdybych věděl, že se státu podařilo zapsat barák zase do KN a mají teď potřebný papír...
Pnt 30. 6. 2009, 14:23
FranaOwnGoal: Voe, já jsem se zasek s NEUROSIS někde u "Enemy Of The Sun", kdo ne ať hodí kamnama...
Old Pilot 30. 6. 2009, 14:14
Vzhledem k současné povodňové situaci se vedení hasičů rozhodlo, že se dnes nebudou zkoušet sirény, aby se mezi lidmi zbytečně nešířila panika. „Po projednání u generálního ředitele HZS se dnes, tedy prvního července, neuskuteční na celém územé České republiky akustická zkouška koncových prvků varování,“ informovala včera mluvčí krajských hasičů Alena Marešová.
tak zkouška sirén jenom dneska... 30. 6. 2009, 14:04
Jirka B.: A nechtěl bys koupit RIVERU M100? Míň než za polovinu původní ceny.
Přemysl z Krkonoš 30. 6. 2009, 13:52
Kuci prodavam celolampovou hlavu Marshall JCM900 100W.Za rozumny prachy.Když by jste někdo měl zájem tak napiste.A sorry za inzerci.
Jirka B. nozaki@seznam.cz 30. 6. 2009, 13:40
"Ahoj. Policie útočí na pražský squat Milada a chysta se ho vyklidit. Přepošli tuhle zprávu lidem, co by mohli přijet."
telefonní budka 30. 6. 2009, 13:28
pnt: jasne, meli by se podepsat...hele, treba ale kdyz nepisou anonymni prispevky, tak sou to mozna taky sympa lidi...uz jen ze chodej na ty koncerty..měj se kámo...doufám, že až se uvidíme, nebudem to probírat...hehe
Tmsk 30. 6. 2009, 12:59
Tmsk: a hlavne ale - kamarade rad te "vidim"!
Pnt 30. 6. 2009, 12:57
btw Jakl, Klaus atd... vcera kolem poledne jsem sel pres Hrad a potkal jsem za katedralou nejaky vazouny a mezi nima prezident s nejakyma dvema ocasama na prochazce. No von kdyz nemluvi, tak je to takovej docela sympatickej deda, hehe
Pnt 30. 6. 2009, 12:55