Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
ty vole Severní čechy jsou taky na tom blede.Furt samej metalcore x kapel co zni stejne a zadnej poradnej klub.
Zlata Praha 30. 6. 2009, 22:53
Marker z Boardu: tak manželka, Aleš a zmetek :-)
noooo: tak Krkonoše nejsou Praha, tady jsme rádi za každý místo, kde se hraje něco jinýho než Majkl David. A momentálně, když utnuli END v Trutnově, BARAKUDU ve Dvoře, COMIX ve Vrchlabí, STŘELNICI ve Vrchlabí, CML v Jičíně, tak tu zbejvaj jen ty Hořice a Nová Paka-SekecMazec. Jde to do kopru :-(
Přemysl z Krkonoš 30. 6. 2009, 22:19
v těch Hořicích je to zřejmě vostrý!
noooo 30. 6. 2009, 22:11
kačenka, kokos, zméťa........vy hulíte u kouzelné školky nebo co?
Marker z Boardu 30. 6. 2009, 22:10
Zméťu jsem viděl naposled když jsme jeli do Hořic na zahradní slavnosti na Wollongong. To mi připomíná, že tam je novej "klubík" kavárna kafe!kafka a jsou tam suer akce. Kapely ktery bys potkal snad jen na 7. Takže úplně mrtvo tady není. Navíc naše seskupení se konečně rozpadlo a konečně děláme avantgardu :-)
Jukej :-) http://www.youtube.com/wa… naše prvotní prezentace :-))) voeee
Přemysl z Krkonoš 30. 6. 2009, 21:53
Ejjjjjjj
Radim 30. 6. 2009, 21:45
No to nevim. Zméťa má tolik aktivit, že nikdy nevím kde se objeví. Snad ho ulovím. Ale jinak pojedu s Kaczenkou a Kokosem a možná ulovím Vojtu ze Dvora z Barakudy...se uvidí. Navíc do belgie musím z Bukoviny večer vypadnout, páč budeme hrát v Nový Pace...hell...ale hrajeme poslední, takže z Bukoviny pojedem po 22h a třeba se pak ještě vrátíme.
Přemysl ze Klášterský Lhoty u Hosťáku 30. 6. 2009, 21:44
Jo, je ze mě skoropražská mrdka. Ale na Bukovinu se chystám. Paramount Styles je velký lákadlo, more:-) I ty další pochopitelně...jen VŠE cru na to letos jebe tak jedu asi s alicí...berete Zméťu?
Radim z Hosťáku 30. 6. 2009, 21:38
Hele Pilows :-)
Ty žiješ? Kýho šlaka...doufám, že jedeš do Bukoviny, budu ti vyprávět jak jsem dělal Woody Alien a Searchin For Calm...super polský grupy na který přišlo 10 lidí. Bída to je v horách kámo...ale z těch poláků by ses posral. Fakt supr. V říjnu chci zase dělat Woody Alien a Plum a k tomu bratry Flajšmany z polandu, tak doufám, že budeš jedenáctej fanoušek :-) Jinak Labe je v cajku...hnědá voda, ale žádnej mazec.
Přemysl Brož z Krkonoš 30. 6. 2009, 21:33
zrovna ze všech stran slyším, jak se to na Miladě hejbe dobrým směrem a...
v Čr sou fakt natvrdlý lidi posedlý ještě nějakejma třídama nebo co. musíme vychovávat naše rodiče - to je možný fakt jen tady, fakt jo!
majty 30. 6. 2009, 20:17
pinto je blbec !!
gnwp 30. 6. 2009, 19:51
jo, i na lidovkach prevlada tupost priznivcu kratkych procesu
Pnt 30. 6. 2009, 19:49
Jak si tak na fóru novinek.cz pročítám ty přízpěvky k Miladě, tak si říkám, zlatý SRR fórum, kde se mrdá s anonimně, či se za tebe někdo podepisuje atd...
crack 30. 6. 2009, 19:22
Přémo, s tím Labem neřikej 2x...příroda s náma stejně vyjebe....
Radim Pilous (podpis) Hostinné:-) (trv. bydl.) 30. 6. 2009, 19:12
Pinto: ver, ze nemam nic proti slusnosti... a vykriky na siti nijak neobdivuju...
Jakub z Prahy 30. 6. 2009, 18:43