Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Info k Miladě - https://twitter.com/squat… .
R. 30. 6. 2009, 17:47
Jakub z Prahy a dalsi: 1. nejsem zadnej dozor, at si sem pise kazdej co chce a podepisuje jak chce, vyjadril jsem jen nejakej nazor. 2. staci mi cokoliv, ja jsem skromnej chlapek, netouzim po registracich, jen po nejaky elementarni slusnosti v diskuzi mezi lidma, ktery spojuje spolecnej zajem (nazivo si klidne muzeme chrstnout pivo do ksichtu, kdyz na to prijde, ale vykriky po siti... vzdyt je to trapny) 3. vsem co chapou, diky.
Pinto L¨Point, A.S.C.P., Phoenix2, Havana Klub 30. 6. 2009, 17:37
ato: no, jestli ti jde o konkretni udaje, tady na foru se mnohokrat objevil muj mail, ergo jmeno. I mobil. Muj nick je trvaly uz hodne let, nekdo me zna osobne, nekdo jen jako nerudnyho prispevatele tady na foru. A ja prece netouzim vedet kdo konkretne se pod nejakym nickem skryva, jen je fajn diskutovat nebo cist prispevky, ktery proste podepsal nejakej CLOVEK. Mozna je to cely jenom tim, ze jsem starej paprda a nechapu to, jak je skvely se nepodepsat pod jedovatel nebo sprostej prispevek. A proc vubec. Uspokojeni? Radost? Zavist? Blbost? Tady ta komunita pro me je urcitej lepsi svet proti tomu venku a nebylo by na skodu nechat tam venku prave ty veci co me/nas serou. Pokrytectvi, pretvarku, lez, bezohlednost, neuprimnost, necestnost, podrazactvi, vychcanost a zavist... A protoze jsem bojovnik a ne Mahatma, seru na pasivni rezistenci.
Pnt mir a lasku pico 30. 6. 2009, 17:28
vzkaz z milady:
"Na dnešní večer (začátek cca v 18:30) svoláváme support-party v okolí vyklízeného squatu Milada. Zítra proběhne demonstrace na podporu Milady přímo před sídlem ÚIV (v Praze na Senovážném nám.) ve 12:00. Další akce budou následovat. Buďte ve střehu a doražte!"
K! jan@klangundkrach.net 30. 6. 2009, 17:15
Dachau
Křenek 30. 6. 2009, 17:01
pořádek se dá udělat jednoduše - každému vytetovat na ruku číslo
pod kterým sem bude psát - to se pak dá po vyhrnutí rukávu
na koncertě - i jinde - jednoduše zkontrolovat - kdo je kdo!
14456-39 30. 6. 2009, 16:54
ato: jako pan dan landa
pan tao 30. 6. 2009, 16:50
pinto je čurák!
anonym 30. 6. 2009, 16:47
...to jsem aly vyblil moudro...puke!
Přemysl z Krkonoš 30. 6. 2009, 16:40
jasně, vždyť je to jednoduchý (po lopatě):
podepisujte se pod sprosťárny
a nekuřte na koncertech
lopata 30. 6. 2009, 16:39
Tady je člověk jako doma. Když si občas čtu příspěvky na mujmac.cz atp, tak to je vostuda. Sem choděj jen kamarádi stejné hudební krve. Ale špatně se přehlíží poznámka k mejm slovům, který zněj třeba: zmlkni kreténe! podpis: int
Áááále...vem to čert. Labe to z břehu nevylije :-)
Přemysl z Krkonoš 30. 6. 2009, 16:38
jo jo, na internet, tam patříte
všichni z univerzit 30. 6. 2009, 16:38
není všechno!
někdo má např. v praze přezdívku pinto a napíše sem pod podpisem pnt
a někdo má v nepomuku přezdívku pantáta a napíše sem pod podpisem pnt a někdo má v Jaroměřicích přezdívku pontiac a napíše sem pod
podpisem pnt a někdo má v želetavě přezdívku pnt a nenapíše sem vůbec.
v tom by neudělal pořádek ani PDL
ato 30. 6. 2009, 16:34
ja taky, ale jak resit, kdyz se tady lidi jak dobytek chovaj?
r. 30. 6. 2009, 16:30
Já si myslím, že stačí nechovat se jako dobytek. Mám problém s Karlem, tak si to sním jako Přemysl vyříkám...na netu se snadno napíše blivajz, ale hůř se pod něj podepisuje. Jéé. To je jako psaní na zeď :-)
Přemysl z Krkonoš ten Brož 30. 6. 2009, 16:29