Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
chochó, podle mě mistrovský dílko.
orp 22. 7. 2009, 15:48
Dávám sem odkaz na VIDEO, který jsem před chvílí dodělal. Bukovina mě natolik dostala, že jsem se konečně odhodlal a dal do kupy svoje vzpomínky na posledních 5 let SILVER ROCKET SUMMERS. Je to udělaný tak trochu na koleni z několika mejch fotek z Točníku (nejsou digitál, takže doposud nikde nebyly) + videa z Bukoviny (nemam rád hektický focení na koncertech, takže je to jen pár záběrů) + cizích fotek. Doufám, že nikomu nevadí, že jsem třeba použil jeho fotku (kdyby jo, tak se ozvěte). Jinak se i omlouvám, že jsem tam bez optání dal živák Wollongongu – ale jiná písnička tam prostě bejt nemohla, tak snad je to tak o.k. Neberte to nijak zvlášť vážně, je to prostě jen PODĚKOVÁNÍ za těch posledních pět úžasnejch letních výletů na Točník, Střelák, Bukovinu... Takový neoficiální navázání na téma „Silver Rocket a film“. Ale je to fakt dělaný na koleně, takže to berte s rezervou. Snad to někoho potěší, vyvolá vzpomínky a nikoho neurazí. Už nemam co dodat. Snad jen – tohle je moje scéna, VĚŘIM VE SVÝ KONĚ:
http://www.youtube.com/wa…
(jo a i když je to mazanina, doporučuju dát HQ)
jakub.uck buck.dich@email.cz 22. 7. 2009, 15:31
"ale myslím si, že některá necitlivá zmatení pojmů, zejména z pera hudebních publicistů, tedy odborníků, stojí za komentář"
sic! 22. 7. 2009, 15:24
"Srovnávat situaci Plastic People v husákovském Československu s činností Silver Rocket je necitlivost (nehoráznost), s trochou nadsázky srovnatelná s popíráním holocaustu." to je vocas, hehe
Pinto pintolp@gmail.com 22. 7. 2009, 15:23
Jo tak to není teoretik, to je Petr Ferenc, jeden z pořadatelů festivalu Stimul. Tak to jo. Alternativa za státní prachy, underground za kešeň od sponzorů, takhle to dělají zkušený praktici. Tak ať žijou Plastici! A eště se mi to rýmuje, piče!
Aran uv@silver-rocket.org 22. 7. 2009, 15:11
Report ze SRSS od Jirky Imlaufa z Houpacích koní: http://blogs.myspace.com/…
K.ba 22. 7. 2009, 15:05
doufam, že si to pánové vyřešej u piva jak to za dob andrgraundovejch chodilo a dál už s tim přestanou plejtvat obnovitelný zdroje.
p.k 22. 7. 2009, 14:47
posilam svoji lasku ctenarum a2: http://riverforsale.raged…
B3 22. 7. 2009, 14:47
takový akademický problémy bych chtěl řešit
pe.klo 22. 7. 2009, 14:44
a2 je tiskovina pro umeni beztak
bookmaker 22. 7. 2009, 14:08
Jééééééžiš - co s tím asi. Mám v piči všechny teoretiky a muzikology a chytrý hudební publicisty. To neni moje scéna.
Aran uv@silver-rocket.org 22. 7. 2009, 14:08
Na druhou stranu, čtenáři A2 snad budou vědět, jak s tím článkem naložit a co si o tom myslet...
... 22. 7. 2009, 13:58
fst: co na to říct... další článek o hovně po kterém se třeba rozproudí "zajímavá" debata o hudební terminologii...
pedro 22. 7. 2009, 13:14
tak sem si právě přečet text v A2 "Aran vs. Husák" a nějak vůbec nevim, co si o tom myslet... Asi to ten kluk ušatá myslel dobře, ale...
fst 22. 7. 2009, 12:57
super. jeste bonuse prosim.
lidka 22. 7. 2009, 10:35