Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
tak ta nová skladba emy je fakt parádní...už aby byla deska
libor 27. 7. 2009, 08:39
havel - VŽDYCKY se najde nějakej Šiška, co těm ubožákům nabídne další kvalitní Malou Skálu...
vondra 27. 7. 2009, 08:35
flames: ale ještě jsi mi neodpověděl na to "proč a za jakých okolností se ten festival dostal tam, kde je" . To by mě fakt zajimalo - ja totiz u Hrachovky od samyho zacatku nevidim rozdil mezi ji a treba RFP. Ale nezaplnujme to tady, napis na mail
fst khotzi@dpvju.org 27. 7. 2009, 08:33
no už vidim, jak lidi, co mají pocit, že je brichta další kryl (haha) jezděj na torra a aran epochal... ta vize je zajímavá. a cože jsi to večer konzumoval?
fst 27. 7. 2009, 08:30
tak si představ, že krachnou všechny tyhle vyklidněný festy a co ti lidi budou dělat? přijedou (ne)samozřejmě na ty super festy jako srss, free dim apod., budou tam vopruzovat a budou vyjevení a půjde to do piče taky... existence kvality je podmíněná existencí nekvality, takže přejmě vyklidněnejm jejich festivaly, protože co bychom si bez nich počali...
havel 27. 7. 2009, 08:08
o kterej festival se jedná ? abych tam náhodou letos zase nemánil...
metalovy_okovy 27. 7. 2009, 08:06
já sem třeba loni měl celkem pocit satisfakce z toho, jak krachnul Happy Fest. Přišlo mi dost šílený, že malý kapely platili za to (platilo se podle počtu členů), že si tam mohli zahrát. To už je fakt megashowbiznys. Něco podobnýho prej jede na jednom velkym metalovym festivalu taky u nás. Tam teda prej kapela hraje zadarmo, ale má povinnou účast na nějakym dementnim kompilačnim CD, která tu kapelu vyjde na tisíce. Tak to teda zlatá hrachovka.
pe.klo 27. 7. 2009, 07:55
zdravim sivlerrokeťáci, dino jr. vydali novou parádní desku a jedou turné i po evropě, počítáte s nima do podzimních koncertů made by UVSSR??
J Mascis 27. 7. 2009, 07:34
mě se zase líbí, jak to tady vy kuci dokážete probrat pěkně ze všech stran a vlastně pak sami neříkáte nic, aby náhodou jste neměli na něco jasný názor..
mao c´tung 27. 7. 2009, 07:08
ono se furt rika, ze ty festivaly nedavaji prostor alternativnim kapelam, ze jich vetsina ma identickej lineup..a kdyz se nahodou stane, ze se tam nejaka alternativni kapela objevi, tak se zas rika treba neco ve smyslu, ze je to kalkul ze strany poradatele..porad neco..alespon nejaky posun je teda v tom, ze uz se nikdo nenavazi do otk, ze si tam vubec dovolili chtit hrat..diky za to..
k. 27. 7. 2009, 01:00
No já to beru tak, že většina lidí tam prostě přijde, protože si něco najde, nějaký ten důvod k účasti, prostě tam přijdou a nikam na jinou akci by stejně nejeli, takže i když je neschvaluju, principielně na takových akcích nic špatného nevidím. I když zrovna tenhle fest je víc než smutná epizoda lokální takyKultury, navíc, když do té pozice ´snaží se zavděčit všem´ tak nějak nechtěně spadl(byť vlivem vlastní debility), což tu ovšem už nepatří rozebírat.
furt flames 27. 7. 2009, 00:56
Na jedný straně máš podniky jako SRSS, Free Dim atd., dělaný s vědomím, že i když tam přijde pár lidí a třeba se něco provaří, tak si to těch pár lidí, pořadatelé i kapely užijou. A pořadatel ví, proč tam která kapela hraje. A pak takovýhle monstrpodniky, kde se na čtyřech nebo kolika scénách semele pátý přes devátý, aby tam bylo "pro každýho něco" a předpokládá se, že tam tim pádem přijdou všichni. A ono to stejně fatálně nevyjde. Smůla, příště si holt na stejný kapely budou muset lidi zajet o pár vesnic dál, protože prakticky identickej line-up bude mít dalších X festivalů v Čechách (ono většině jejich typickejch návštěvníků je beztak jedno, kdo tam hraje, protože znaj maximálně 2-3 headlinery). A nemam radost, když se někomu něco posere ani nepřeju nic špatnýho těmhle konkrétním lidem z Hrachovky, který opravdu neznam, jak psal trefně někdo přede mnou. Jenom mi výše popsanej princip pořádání "velkejch" festivalů připadá debilní, a situace, kdy pořadatel udělá všechno pro to, aby se zavděčil všem, a ono to ve výsledku nezajímá vlastně skoro nikoho - tak takováhle situace, když občas nastane je holt vtipná, i když smát se tomu je nečestné, ubohé a nesportovní. A za to sem tu blbost právem dostal.
zase ten samej petr 27. 7. 2009, 00:31
fst: to tak trochu souvisí s minulostí festu a tím, že ta akce tak nějak cosi ´táhne´ za sebou. Od určité doby je to nějak(byť ne určitě šťastně z hlediska všech) koncipovaný fest, to ovšem není důvod na něj bezdůvodně plivat (což začala být docela móda, koukám, po té mírně upadlé inkvizici, plivat na tkz. vyklidněné vpohodě lidi atd.), hlavně když třeba znáš její porodní bolesti z dřívějška a víš jistě, že do té akce nikdo nešel se špatnými cíly a úmysly. To, že se to posralo, že to stojí poslední roky za hovno a taky že i druhý dříve rozumný Meziříčský fest se zkurvil, to je realita a nikterak sem se netajil ani před zodpovědnými tím, že celá akce patřičně zpičovatěla a odešla do dža. Ale po přečtení novinky se pustit do hanění těch lidi a dokonce se ještě radovat ze zkurvené akce, to je mnohem více patologické než realita, ve které si 800 lidí koupí v předprodeji lístek na Xindla.
flames 26. 7. 2009, 23:36
ale jinak o tom "proč a za jakých okolností se ten festival dostal tam, kde je" se rad dozvim...
eště 26. 7. 2009, 23:08
flames: ja ty lidi neznam, ale pokud nekdo zrusi asi tak 85% programu (pricemz si tam necha to, co si tam necha), protoze - probůh - v predprodeji prodal JEN 1000 listku (!) tak si o nem fakt nic skvelyho nemyslim...
fst 26. 7. 2009, 23:06