...no jasně, ale kdo to bude dělat? TJ Alternátor?
flames
27. 7. 2009, 10:56
Na hrachovku jsem chodil před více než deseti lety, byl to výtečný minifesťáček pro pár set lidí. To, co z toho udělali hráškoví šulini(variace na rfp,etc.) bylo vzhledem k všem možným limitům odsouzeno k zániku a i když nikomu nepřeju nic zlého tak tohoto konce nelituju. A těším se na příští rok v komorním prostředí bez debilů všeho druhu.
huxl
27. 7. 2009, 10:51
..jo až na to, že Děti Deště mohli být tak o 150% víc hlasitěji. Negero klasicky super.
flames
27. 7. 2009, 10:12
metalovy_okovy: vzhledem k tomu, že tuhle informaci mam jako "jedna bába povídala", tak nebudu konkrétní, abych někomu nekřivdil. navíc se mi názvy těhle akcí pletou. sorry. takže jak řikam je to celý "prej"
pe.klo
27. 7. 2009, 09:44
add festy: neni nad male prijemne festy typu kubafest -
www.kubafest.com, ktery byl tento vikend. pohoda, klid, zadne ochranky, zadni prudici, proste parada, navic s hodne vychytanym line-upem a to vse za kilo vlezneho. mimochodem vyborni byli negero, ta kapela fakt stoji za pozornost. paradne rozsekani byli deti deste, prijemni a svezi byli the mood, zli nebyli ani dirty picnic a hynkovy zamky. ostatni taky vetsinou good...
richard
27. 7. 2009, 09:37
tak ta nová skladba emy je fakt parádní...už aby byla deska
libor
27. 7. 2009, 08:39
havel - VŽDYCKY se najde nějakej Šiška, co těm ubožákům nabídne další kvalitní Malou Skálu...
vondra
27. 7. 2009, 08:35
flames: ale ještě jsi mi neodpověděl na to "proč a za jakých okolností se ten festival dostal tam, kde je" . To by mě fakt zajimalo - ja totiz u Hrachovky od samyho zacatku nevidim rozdil mezi ji a treba RFP. Ale nezaplnujme to tady, napis na mail
fst khotzi@dpvju.org
27. 7. 2009, 08:33
no už vidim, jak lidi, co mají pocit, že je brichta další kryl (haha) jezděj na torra a aran epochal... ta vize je zajímavá. a cože jsi to večer konzumoval?
fst
27. 7. 2009, 08:30
tak si představ, že krachnou všechny tyhle vyklidněný festy a co ti lidi budou dělat? přijedou (ne)samozřejmě na ty super festy jako srss, free dim apod., budou tam vopruzovat a budou vyjevení a půjde to do piče taky... existence kvality je podmíněná existencí nekvality, takže přejmě vyklidněnejm jejich festivaly, protože co bychom si bez nich počali...
havel
27. 7. 2009, 08:08
o kterej festival se jedná ? abych tam náhodou letos zase nemánil...
metalovy_okovy
27. 7. 2009, 08:06
já sem třeba loni měl celkem pocit satisfakce z toho, jak krachnul Happy Fest. Přišlo mi dost šílený, že malý kapely platili za to (platilo se podle počtu členů), že si tam mohli zahrát. To už je fakt megashowbiznys. Něco podobnýho prej jede na jednom velkym metalovym festivalu taky u nás. Tam teda prej kapela hraje zadarmo, ale má povinnou účast na nějakym dementnim kompilačnim CD, která tu kapelu vyjde na tisíce. Tak to teda zlatá hrachovka.
pe.klo
27. 7. 2009, 07:55
zdravim sivlerrokeťáci, dino jr. vydali novou parádní desku a jedou turné i po evropě, počítáte s nima do podzimních koncertů made by UVSSR??
J Mascis
27. 7. 2009, 07:34
mě se zase líbí, jak to tady vy kuci dokážete probrat pěkně ze všech stran a vlastně pak sami neříkáte nic, aby náhodou jste neměli na něco jasný názor..
mao c´tung
27. 7. 2009, 07:08
ono se furt rika, ze ty festivaly nedavaji prostor alternativnim kapelam, ze jich vetsina ma identickej lineup..a kdyz se nahodou stane, ze se tam nejaka alternativni kapela objevi, tak se zas rika treba neco ve smyslu, ze je to kalkul ze strany poradatele..porad neco..alespon nejaky posun je teda v tom, ze uz se nikdo nenavazi do otk, ze si tam vubec dovolili chtit hrat..diky za to..
k.
27. 7. 2009, 01:00