ty voe... to sou nazory tady... jeden borec mluvi jak uchyl - jen pohodicka, lidicky, pivecko (jako moje bejvala spolubydlici- modelka, co si o vsech lidech, ktery nevypadali stejne jako ona, myslela, ze sou "alternaci") - pres hubu by meli dostat, aby se jim nekrivila do takhle debilniho pozerskyho usmevu... a dalsi borec ma zase potrebu si myslet, ze zakony je treba dodrzovat zrejme za kazdou cenu - a jako proc ne - nikdo nerika, ze mas krast a jezdit autem 250, ale s nekterejma pravidlama, ktery se snazi policie nasilim vynucovat, se proste uplne souhlasit neda - a jestli sme kazdej individualni osobnost, tak by se s nama melo individualne jednat a ne strkat vsechny do jednoho pytle - jasne - pravidla musi bejt, ale taky musi bejt nekdo, kdo se nad jejich prosazovanim dokaze realne logicky zamyslet, posoudit je a pak az podle uvazeni aplikovat... proste mnohem min mi vadi nekdo, kdo si vezme neco, co "nici" neni, nez tejpek, co przni maly holcicky a nikdo na nej nemuze...
b.
13. 9. 2009, 12:45
Cauky lidičky eeehe,supr konzík včera na Vypichu,pohooda,supr kapelka,bezva lidičky a to pivečko heheeehhe,žízen ajajajajaj, hehe ane to Vaše pískání a škrabání
čauky,pa pa
13. 9. 2009, 12:04
na druhou stranu zákon pamatuje i tyhle věci -
http://www.blisty.cz/art/…
Peklo pe.klo@centrum.cz
13. 9. 2009, 11:09
part chimp leak
THRILLER !!!
13. 9. 2009, 11:09
nikdo ti nemá právo lézt na tvůj soukromej pozemek do tvýho baráku pokud si to nepřeješ (leda policie z nařízení soudu). těmhle (a dalším) základním pravidlům se říká zákony. měly by se dodržovat si mysim
m názor
13. 9. 2009, 11:02
názor jak brus hnedle tady pode mnou(?).
shiteater
12. 9. 2009, 22:40
no ale to auto bude stat na verejny ulici, ktera taky nekomu patri (statu, takze potazmo vsem a vsichni maj pravo nemit na ni neci vraky, bla bla bla...). jasne, ze tohle to rozdelovani na moje a tvoje je trochu uchylny, na druhou stranu, kdyz neco vlastnim, tak to podle me muzu klidne nechat shnit, kdyz se mi libi, jak veci hnijou a nikdo nema pravo mi to opravovat...
vsichni shnijou
12. 9. 2009, 21:59
vyližte si emetál, radimové
huxl
12. 9. 2009, 21:47
je to trochu jiná věc, ale zkus mít na ulici zaparkovaný nepojízdný vozidlo a stát ti předvede respekt k soukromýmu vlastnictví.
Peklo pe.klo@centrum.cz
12. 9. 2009, 19:00
Tady maj sraz mladý konzervativci?
n.
12. 9. 2009, 18:50
Radim: hebni mrdko!
komouš
12. 9. 2009, 18:49
Možná jsem pako. To zníš jako komouš. A to je o dost horší.
Radim
12. 9. 2009, 18:45
Radim vlastnitel - ty musíš být slušné pako, ale asi to tak má být.
bylo by jinak myslím zajímavé dozvědět se, co si o respektu ke kapitalismu myslí lidi se SRR, alepoš pro mě teda...
anti buržoa
12. 9. 2009, 18:43
respek soukromymu vlastnictvi = kdyz to vlastnim, tak to nenecham shnit, jinak si to nezaslouzim
zmatenej
12. 9. 2009, 18:39
Hele kluci jakej je rozdil mezi post rockem a shoegaze? dekuju
Aella
12. 9. 2009, 17:45