zajímalo by mě kolik lidí co tu ten zásah řešej tam vopravdu byli...
to fakt jo
13. 9. 2009, 21:25
> bravo: Když policie několikrát vyzývala k rozpuštění akce a nic se nedělo, měla právo zakročit - a když na ně lítaly flašky, tak holt nerozháněli cukrátkama, že.
Johny
13. 9. 2009, 20:45
To je jistě - jak se dnes módně říká - legitimní pohled. Ale je fakt, že případné pozitivní vnímání části nerozhodnutých se tím definitivně odklonilo. Navíc když vidim, jaký názory padají i tady, říkám si, jestli by před oním obsazením nebylo marný spíš zkusit dostat mezi "veřejnost" trochu osvěty o squattingu. Prozatím má totiž podle všeho v tomto státě 9/10 lidí pocit, že squatter je "...ten, kdo nechce platit nájem, protože se mu nechce makat a nemá na něj a tak se radši vloupává do cizích domů..." Ovšem taky mě zaujalo, jak rychle policajti věděli o tom pečlivě "utajovaném obsazení"...
fst
13. 9. 2009, 20:32
spíš přehlušen nepochopitelným policejním násilím, skopat ve čtyrech kluka nebo holku za vyjádření podpory squatu
bravo
13. 9. 2009, 20:17
opět se akorát ukázalo, jak může idiotská realizace vcelku pochopitelným ideím udělat medvědí službu.
celý týden nepřizpůsobivosti s docela slušným a legitimním programem je přehlušen bandou anarchistů, kteří se porvali s policií.
bravo.
13. 9. 2009, 18:03
pivo? .. pivo jim natočej snad ne?
sucker
13. 9. 2009, 17:28
Zejtra Mother v Brne nebude nekdo tocit?
Motherfucker
13. 9. 2009, 17:08
včera jsem na Babím létu viděl místního bohnickýho songwritera: "Sedím na míse bramborovýho salátu - hajzle, dones řízek".
tomáš
13. 9. 2009, 15:56
uz se pomalu citim jak debil,ze neposloucham Kabaty...
frustrovany Jarek
13. 9. 2009, 15:24
h: ten bubeník?
VIL
13. 9. 2009, 15:13
super debata... prznitelé holčiček se objevili rychle, jen bych čekal že i já budu v debatě zmíněn
hitler
13. 9. 2009, 13:37
Hezky to pan Vlasák napsal! My jsme to se ženou viděli úplně stejně...
důchodce z Proseka
13. 9. 2009, 13:08
zakony, hele, v nekterych zemich jsou zakony treba takovy, ze kdyz se majitel o barak nestara nejakou dobu, automaticky propadne statu, a jinde zas takovy, ze barak prechazi do vlastnictvi toho, kdo v nem nejakou dobu uz zije, pokud majitel nejevi o barak zajem... ze to u nas takhle neni, je podle me chyba, a nekde jsem taky slysel, ze moralka ma byt nadrazena zakonum, a podle me je amoralni nechat barak chatrat, kdyz muze fungovat a slouzit nekomu/necemu, stejne jako je amoralni prznit sestilety holcicky. moralni princip, more
chytrej
13. 9. 2009, 13:08
http://kultura.idnes.cz/k…
ty woe
13. 9. 2009, 12:52
b. - kdyby se to bralo tak, že se každej "může nad zákonama reálně logicky zamyslet, posoudit je a pak až podle uvážení aplikovat" tak by to bylo pěkně v prdeli, protože někomu jinýmu by pak klidně mohlo přijít v poho to prznění malejch holčiček, jak říkáš. jde tu i o princip
m
13. 9. 2009, 12:52