mně kouření na koncertech a veřejnejch prostorách dohnalo třeba až k tomu, že na koncerty chodím opravdu vyjímečně a musí to bejt něco extra, abych byl ochoten překonat štípání v očích, kašel a vyuzený hadry... jsem rád za každou akci, kde se nekouří, za každýho kuřáka, kterej to dokáže pochopit, ale je jich pořád ještě málo...
lirik
4. 2. 2010, 23:05
já hulim furt 40 za den, no a co
startek
4. 2. 2010, 23:02
jakub: ty vole, mám úplně ten samej dojem, podle mě to tady jenom hecujou...samý rádoby filosofický/prosmyšlený cancy a hoch "myšlení"
ale to razítko- pro to fakt jsem! myslím si, že je to celkem i taková vtipná=odlehčená forma toho "upozornění"...kdo to bude mít na pazouře a přesto si zapálí, tak to už opravdu ultra magor a normálně vyhodit z koncíku bez vrácení vstupu! prostě model: TY ZLODĚJI - VYPADNI!
dav hluch@emai.cz
4. 2. 2010, 22:41
kuřáci na koncertech jsou prostě KOKOTI a to mě jinak nevadí
jo
4. 2. 2010, 22:39
tyve, to sou kecy, to sou kecy...
m
4. 2. 2010, 22:26
No tys psal, že si ho toleroval, tak proto píšu že tu pičuješ. Kdyby si ho toleroval, tak se tu nevylíváš.
tak
4. 2. 2010, 22:24
tak: toho člověka jsem normálně konfrontoval svoji prosbou aby kouřil až po koncertě. nevyhověno. tak co tu mluvis o "pičování" na foru.
karel_p: zjisti si někde, co je 1) argument 2) tolerance. O touze tolerovat co a koho tu píšeš?
Jinak můj všeobecnej dojem z tyhle diskuse: partička blbců se tu snaží naprosto nesmyslně argumentovat proti lidem, co nechtějí, aby se kouřilo na koncertech a snáží se utřít jakejkoliv logickej argument. Fakt si připadám, jako blb, že chci od někoho něco úplně normálního - neničit mi zdraví a neničit mi zážitek z koncertu. Mám pocit, že tuhle debatu ovládá klasickej steoretyp hrdiny s cigárem, co si smí dát svýho čouda všude a kdykoliv a pokud se ti to náhodu nelibí, tak se začne ohánět slovama jako DISKRIMINACE a TOLERANCE, o jejichž významu nemá ani ponětí. Uvědomtě si prosimvás, že KUŘÁCI NEJSOU V PRÁVU, že normální je nekouřit a že kuřák má bejt ohleduplnej k nekuřákovi, a né naopak. A nesnažte se tyhle zažitý pravdy vyvracet svýma slintama tady na fóru. Dik.
jakub jakub.fluffwheels@gmail.com
4. 2. 2010, 22:17
http://www.youtube.com/wa…ride with me bejbééééé!
dav
4. 2. 2010, 22:13
právě jsem si byl zapálit Cumelku na balkonu a i když vím, že mi to neprospívá tak to bylo skvělé
bombón
4. 2. 2010, 21:55
"Jinak všichni zastánci a obhájci kouření táhněte do prdele."
no tohle je treba argument, kterej ve me jako v kurakovi moc touhy tolerovat nevzbuzuje (ted mluvim o svobodnym rozhodnuti zkurvit si plice, ne o jejich kurveni jinejm lidem dymem)
karel_p
4. 2. 2010, 21:39
Tolerance (z latinského slovesa tolerare, snášet, strpět) znamená česky snášenlivost, tj. ochotu, schopnost případně možnost přijímat či snášet něco samo o sobě spíše nežádoucího nebo nepříjemného.
V G
4. 2. 2010, 21:29
carla_d: nekourim a souhlasim samo at se na koncertech nehuli
hehe ale nemuzu si pomoct: carlo pises ze: vsichni co kourej
" maji vymazany mozky a kazdopadne nemaji neco v hlave"
v zebrickach mas napsano
Koncert roku:
Sunshine v Olomouci
carlo_d, priznej se, ze ty taky tajne kouris?
Sylvyje
4. 2. 2010, 21:26
nejde vole o rozdělení kuřáci nekuřáci,ale obyčejnou ohleduplnost,prostě nebudu dělat něco,co ostatním vadí,eště když mě požádaj,abych to nedělal...prostě normální slušný vychování a každej,kdo to nerespektuje tak je arogantní sráč.Navíc pokud mě ten koncert baví tak fakt kouřit nepotřebuju,nehledě na to,že cigáro na vzduchu chutná líp...
vasa
4. 2. 2010, 21:21
Ne, to by bylo poměrně ubohé, už tak tam té ubohosti v té situaci patrně bylo dost(ze strany hulícího individua). Jde mi jenom o ten termín ´toleroval´ - NEtoleroval, to by si tu nestěžoval, kdyby ho toleroval, to dá rozum. Jde jenom o to, aby se tahle netová válka přenesla na ten plac, byl podle popisu sám, komu dýmící maník vadil. Ale tu mám pocit, že kouřit na akci je jako zařvat ´Banik!´ ve sparťanské hospodě, kdežto tam se reálně najde JEDEN, který navíc nakonec ´toleruje´. Když je Banana v inkvizici takový akční, proč nešel za typem a důrazně ho neinformoval o své pořadatelské (esli byl, nevím) vůli - nekuřácké akci. Vím, že je vám restrikce proti kůži principielně, ale tu se to obrací malinko proti vám. Dejte razítka "NEHUL NÁM NA AKCI, HOVADO!", před koncertem na to upozorněte z mikráku a třeba se to pohne. Nevím esli si všichni zůčastnění listují ve foru na SR webu a i kdyby, očividně to nestačí.
tak2!
4. 2. 2010, 21:20