Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Marek / Abuch.. jen na uplný dokreslení. Už to neni ani naše cesta, od tý doby sme od nich nic nechteli a nikdy chtit nebudem.
a k věci: vinyl/kazeta plus kod nebo samostatnej kod za kilo je asi fakt jediný solidní rešeni, myslim. A navic moooc dobrý řešení
FreeDim tomske@centrum.cz 11. 3. 2010, 17:27
jsem pro kombinaci vinyl + mp3
Bugrr bugrr@centrum.cz 11. 3. 2010, 17:26
jsem pro kilo za mp3. nemusim mit doma cd, stejne si to prevadim na pm3
luklukluk 11. 3. 2010, 17:15
prostě to všechno sepsat do not a vydat to na papíru, ať si to zahraješ jak chceš.
Bruce Wayne 11. 3. 2010, 17:11
Metallica, Megadeth, Slayer, and Anthrax are the big 4 of thrash metal, but I don't feel like it's right to say they were pure thrash. It's more like:
Metallica: 60% thrash, 40% speed
Megadeth: 75% thrash, 25% speed
Slayer: 70% thrash, 20% death, 10% speed
Anthrax: 80% thrash, 15% speed, 5% death
I'd guess that it is these mixtures of styles what makes those band appealing popular.
Kolik SRR kapely? 11. 3. 2010, 17:10
nejvíc se mi zamlouvá kód/kazeta (kód/vinyl je jasná věc) ... co se týče cd - vinyl a cd má většinou stejnej artwork, ale ten kazetovej je s celým tím svým skládáním a minirozměrem od principu jinší a víc sexy. samotnej download za kilo by byl sice taky spoko, ale to je nuda papírek a nějaký "věci" v počítači, páska je páska.

ostatne soudím, že děti deště jedině na kazetu.
judit 11. 3. 2010, 17:06
Tak třeba Kusumam si teď vydali poslední desku ve třech verzích: 1) jako CD nebo 2) LP s download kódem nebo 3) deluxe edition (LP + CD + download kód). Osobně bych to CD považoval za zbytečný a koupil bych jen LP s download kódem, jenže ouha! CD má odlišnej tracklist od LP a mp3, takže sem holt musel jít do deluxe ed. Svinstvo, ale za ty 300 Kč fakt krásný. Abych jenom nekecal: download za 100 je skvělej nápad, ale zároveň chci mít možnost si skutečný srdcovky z vašeho katalogu pořídit na vinylu. CD? Sere pes.
petr 11. 3. 2010, 16:50
hele tak se teda taky svěřim s tim (jak jinak než specificky pokřiveným) způsobem, jak to vidím já. Je jasný, že 1) internet 2) kompresní formáty 3) dostupnost náhrávací techniky posunuly svorně nahrávání, vydávání a distribuci muziky někam úplně jinam. Je taky evidentní, že jedinej, kdo je z toho hodně nemocnej, to sou nenáviděný majors, který svou cenovou politikou a przněním muziky ( http://www.audiodrom.cz/R… ) dovedli svůj vlastní byznys na cestu do pekla. OK, neprodávaj se jim disky tak jako dřív, což má ale trojí vedlejší (příznivej) efekt. Zaprvý se ke mně po netu dostane celá lavina parádní muziky, kterou bych ještě před 10 rokama neměl šanci poznat - vesměs o tyhle lidi a kapely neměl nikdo z majors zájem. Zadruhý (možná i díky tomu) sem vyrazí tihle blázni na tour, takže mám možnost zvednou zadek a jít se na ně podívat. A za třetí mám možnost koupit si následně jejich desku (na koncertě, přes net), kterou si vydali DIY nebo na malým sympatickým labelu, aniž by se někam nechali tlačit úchylnejma představama majors. Ideální stav, no ne? Dost plkání. Trochu mě zatím překvapuje, že ještě nikdo nepřišel s tímhle konceptem: koupíš si za pakatel, třeba za 2-3 EURa desku virtuálně v mp3. Ok, nemáš nic než jedničky a nuly a jsi s tim spokojenej, nebo zjistíš, že to je věc, kterou chceš mít doma fyzicky, takže si doobjednáš disk/vinyl, ale nemusíš už platit třeba 10 EUR plnou cenu, protože se ti započítaj ty 3 EURa za mp3, takže doplatíš jenom 7. To mi přijde jako férovej přístup.

carpenter zdenek@lo-fi.cz 11. 3. 2010, 16:48
i-legalne.cz
strb 11. 3. 2010, 16:43
mp3 za prachy je super! konecne!
aseedi 11. 3. 2010, 16:33
kilo za mp3 je v pohodě, já jsem pro. stejně si z CD mp3 pak dělám a po prohlídnutí bookletu CD někam založím
bys 11. 3. 2010, 16:27
No já nevim. Jedinej důvod proč mám raději CD je, jak říkal Wydlák, ten artwork. Asfalt má lepší zvuk, to bez diskuze a mp3 je praktičtější ale nějakej parádní booklet nebo zajímavě zpracovaný obal jako takovej, to má taky něco do sebe...
crack 11. 3. 2010, 16:23
za samotnej download asi uz platit nezacnu; jinak vinyl+mp3 super, kdyz je to pekny a chci to mit; videl jsem i tricko+mp3, co se mi libilo hodne; cedecko ma pro me budoucnost jenom jako limitovany, nizkorozpoctovy, "rukodelny", nebo kdyz chci udelat radost nekomu, kdyz nic jinyho nema
l s 11. 3. 2010, 16:22
http://jeff-watson.com/gu…
vidle 11. 3. 2010, 16:18
Jo já jsem jasně pro. Miluju si doma pustit vinyl a miluju jít s tou deskou v ipodu někam ven. To je podle mě nejvíc nejlepší způsob.
Jak někdo řikal. Vinyl + kod = 250, kod = 100/150.
Prijde mi to jako skvelej napad. Cd nebrat.
strb 11. 3. 2010, 16:15