Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Proto jsem se divil, že jste do toho vůbec šli. Hlavní problém je myslim právě v tom, že jak je to sestříhaný, může to všechno vyznít úplně jinak. Deset minut mi stačilo na to abych viděl, že kosa z nosa je úplně mimo (Tondovi to třeba naopak stačilo na to, aby v nich spatřil český new model army). Na druhou stranu je takovejhle krátkej sestřih asi fakt nedostačující pro to, co jste chtěli říct. Nebo by možná dostačující byl, kdyby do toho furt nevstupovala kosa z nosa se svym "naozaj sa snažim pochopit tvuoj vesmir" a přitom nechápali vůbec nic. Kdybych to vše neslyšel už tolikrát předtim a nebyl dávno chycenej, timhle výstupem by jste mě asi nijak nepřesvědčili. Toho se právě bojim, že to takhle bude na lidi působit. Televize no.
K.ba 11. 4. 2010, 17:32
hahahahaha. Kocábkův fejsbúček: polská vlaječka? Toniku, taky cejtim s tim, že umřelo vedení armády a pár zkorumpovanejch politiků!!!!
RESPEKT JAKO KOSE Z NOSA 11. 4. 2010, 17:32
myslím, že FST a KZN se dokáží ve svém lúzroství lehce stotožnit. DPVJU je podobná sorta: muzika na hovno a žádný respekt, takže se vymluvíme na to, že to tak chceme, že?
koudelka 11. 4. 2010, 17:31
a já myslel, že facebook naopak vyrábí přátele ...
neználek 11. 4. 2010, 17:26
TGM: nech ho bejt, prosim. precet sem si jak me tonda kocabek kadruje na svym facebooku a nebudu se k tomu VUBEC vyjadrovat.

Co se tyka LN. Cenim vase nazory, co ste si udelali z desetiminutovyho sestrihu diskuze ktera trvala hodinu a pul. V podstate celou dobu jsme se jenom branili, panove z Kosa z nosa s nama (z me nepochopitelnyho duvodu) jednali z pozice "vy vite uplny hovno a rikate blbosti". nazory podle me meli hodne nestabilni a trochu alibisticky - a to je videt i v tom sestrihu. slusne sa to povie sebaklam. ale myslim, ze jsme to ustali bez zbytecnyho konfliktu. rozhodne to neni moje scena.
Bourek uv@silver-rocket.org 11. 4. 2010, 16:58
pro fst:nenapsal sem, ze kdyz to nekdo nema jako sporto, je to a priori spatnej pristup, napsal sem, ze prilis nechapali (nebo nechteli chapat) principy, o kterejch mluvili bourek a sampon, tot vse. a pro me osobne bylo to, co rikali, v jistejch chvilich dost nesrozumitelny a v nekterejch ohledech uplne mimo hlavni linii "debaty". mozna i byli prijemne bezprostredni a nekonfliktni, mozna je jejich nazor a jejich postoj v podstate v poradku, o to se prit nehodlam. ze to ma kazdej nastaveny jinak je spravne stejne jako to, ze to kazdej dela po svym (dela-li to opravdu jen po svym). pro me to zkratka byla kapela zbytecnyho typu, spis takovy srandovni "indie" vykopavky. ale mozna se pletu, neznam je natolik, abych je moh soudit podle poradu tohohle formatu. to se skutecne neda. jen subjektivni nazor, kterej sem tu prezentoval.
pro tgm: netyka se me to, ale myslim, ze ze o zadnej problem nejde. spis proste nesouhlasil s tim, co sem napsal ja. ale to je jen muj dojem.
empatickej pankac 11. 4. 2010, 15:47
kocábek má s bourkem nakej velkej problem co? asi ze uz nehraje v jeho milovanejch emems, neudela kambek na slamniku a nenatoci novy live dvd na free dimu v tabore?
TGM 11. 4. 2010, 15:43
Hele, publicisti si zas všimli, že tu před dvěma tejdnama hráli nějaký Auxes. Bravo, příště to třeba stihnou i jenom tejden po koncertě ... http://musicserver.cz/cla…
ach jo 11. 4. 2010, 15:41
ale nejlepší je, jak teď všichni ty publicisti lezou sporto do zadku, když se to zrovna nosí ...
benjamin vomáčka 11. 4. 2010, 14:44
Facebook není punk
vy blbci 11. 4. 2010, 14:42
co je FB? nejakej server?
dotaz pro FST 11. 4. 2010, 14:40
MILUJU TEMELÍN!
CAPS LOCK 11. 4. 2010, 14:26
http://www.ceskatelevize.…
link 11. 4. 2010, 13:30
nemáte někdo link, bych se celkem i podíval na tu velkolepou šarádu
dav 11. 4. 2010, 13:24
Já teda neměl pocit, že by nechápali principy jak to maj Sporto, ani vteřinu. Jak už jsem psal na FB, pro mě to bylo taky velmi příjemný překvapení - znal jsem vlastně skoro jen název - jak hudebně, tak názorově. Osobně mi -ale nikomu to nevnucuju! - svým přístupem k muzice i názorama připomněli NMA. A to že to maj s principama jinak (třeba než Sporto) je jako špatně? Fakt si všichni musej myslet všechno stejně a nebo jsou idioti? Tenhle postoj asi chápat nikdy nebudu.
FST 11. 4. 2010, 13:04