tak znova, je to sranda, ale NECHTE HO BEJT. me to nezajima.
Bourek uv@silver-rocket.org
11. 4. 2010, 20:35
mrk sem na facebook, co tam FST napsal na bourka tak hroznyho. nejsem si zadnyho kadrovani vedom, taky
Já mám sporto fakt rád a bourka si za mnohé vážím, ale myslím že poslední dobou má nemalé problémy s dogmatičností a právě v konfrontaci s těmi od kosy z nosa na mě některé jeho výroky působily vyloženě komicky tím, jak sám sobě lže tak, že tomu věří...
Tonda Paroubek Kocabek
11. 4. 2010, 20:32
Já to inkriminovaný Ladí neladí neviděl, protože na ten pořad nemám nervy, ale chci říct tohle: je super, že Sporto (potažmo Bonus) MLUVÍ o tom, co si myslí, a jak některý věci vidí. Vlastně si říkám - kdy naposled tady takováhle kapela byla?
Dál - schválně jsem si našel kapelu Kosa z nosa. Mluvit o nich jako o českejch New Model Army je čirý šílenství, hehe... Ale to Tonda určitě ví.
"Hybaj z tý kavárny do zkušebny!" - tohle zahlásit na adresu kapel ze Silver Rocket je prostě vynikající. Všechny kapely ze SR bez výjimky tráví v kavárnách (doslova i v přeneseným slova smyslu) veškerej svůj čas. A internetový nuly to vědí nejlíp.
Aran uv@silver-rocket.org
11. 4. 2010, 20:30
Ale i o skládání písniček se dá smysluplně pokecat. Mě to třeba zajímá. Technologie taky, moc. Pořád by to bylo lepší než ta k uzoufání nudná "akademická" debata.
život
11. 4. 2010, 20:22
felix! felix! felix!
je tu. cha.
11. 4. 2010, 20:21
Bourku - docela by mě potěšilo, kdybys mi NA MAIL napsal V ČEM a KDE tě na facebooku kádruju. Nejsem si toho vědom.
RESPECT JAKO KOSE Z NOSA - Fakt jsi frajer. Držim ti palce.
automatiký bubeneč - i ty jeden vtipníku! měl bys svý služby nabídnout třeba Petrovi Novotnému.
Koudelka - Jistě máš pravdu. A hlavně, že je k věci.
empatickej pankáč - vidíme to opačně, ale z mé strany k tvému vidění respekt.
TGM - S Bourkem jako takovým rozhodně žádnej problém nemám. Nad některými jeho současnými názory trochu kroutím hlavou, ale není to nic, co by mě už v minulosti nepotkalo jinde, takže vlastně o nic nejde. O tom ostatním neni moc co říct - třeba na slamníku jsem nebyl několik let. Po comebacku Emems netoužím a miloval jsem je asi stejně jako mám rád Sporto. Jestli FreeDim budou nebo nebudou vydávat nějaký DVD nevim. Ještě něco, co tě trápí?
FST
11. 4. 2010, 20:15
takže způsob skládání, no jak bych to řek. vemu si kytaru a zkoušim různý akordy, a pak je 12 tónů, z toho se udělá melodie. je to moc zajímavý.
bourek v televizi
11. 4. 2010, 20:06
umění mluví samo za sebe. jestli to potřebuješ dovysvětlovat, je to špatný umění.
sokratéš
11. 4. 2010, 20:04
oprava - ...kapel ze SRR. Aby si to někdo vtipně nevyložil jinak
život
11. 4. 2010, 19:59
spíš kokoti na čekané
huxl
11. 4. 2010, 19:57
Tak jo - Sporto: muzika za mě totálně v jedný lajně, bez výrazných nápadů. KzN: Mnohem lepší, písničky jsou osobitý, mají tam dobrý nápady.
KzN byli zmatení, protiřečili si, chvílemi plácali faktický kraviny. Přesto mi byli sympatičtí - přišli tam totiž jako hudební skupina a ne spolek brilantních debatérů - od toho jsou jiný pořady. Ať si kecají kraviny, hlavní je muzika. Ještě něco - řešila se tam vůbec samotná hudba, čímž nemyslím např. způsoby jejího šíření? Myslím tím třeba hudební vzory, skládání písniček, hudební technologie a tak? Moc ne, místo toho spíš samej undergroundovej étos či co..
Problém (některejch) kapel ze SR: Moc fotrovsky otravnýho mravokárství, málo muziky. Hybaj z tý kavárny do zkušebny!
život
11. 4. 2010, 19:57
čekání na kokota.
já vim blbost samuel@beckett.com
11. 4. 2010, 19:51
čekáme na návrat felixe holzmana českého undergroundu.
fousatý bavič
11. 4. 2010, 19:28
tak šup zpátky k neladí, jo? kdo má ty kecy číst
smrt
11. 4. 2010, 19:17
no ne, ja celkem chapu o co asi jde. jestli jde o lidi co meli rodiny, nema to nic spolecnyho se stani vlajkou, ne? vyvesit si polskou vlajku v podstate znamena, ze pridavam se ke smutku polsky zeme, ktera ztratila svoje celni predstavitele.
to neni litost nad smrti konkretnich lidi.
konopásek
11. 4. 2010, 19:06