Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
picovina to mozna nebyla (spis to proste je archetyp zbytecny kapely: pro me), ale ty reci, kterejma zastitovali (obhajovali, vysvetlovali?) svou tvorbu, pristup, pohled...to byla snuska plku bez ladu, skladu, hlubsiho vyznamu, obcas i logiky. a hlavne si myslim, ze kluci moc nepochopoli principy, na kterejch stavi sporto (konkretne). jinak to byla sranda, vo tom zadna. mas pristup do my galaxie.
empatickej pankac 11. 4. 2010, 12:40
Hudebně možná ne, ale to co kecal pičovina byla.
BigC 11. 4. 2010, 12:33
svoji tvorbou,podle me to proste nebyla picovina
bigbee 11. 4. 2010, 12:25
Bigbee:Jak tě příjemně překvapila?
Bigcee 11. 4. 2010, 12:22
k ladi neladi,hlavni prekvapeni byl pro me benjamin slavik (kamo,nevim jestli je patka jeste aktualni) ,kterej je jeste vetsi idiot nez jsem si myslel.jinak sporto vystupovali,tak jak vystupovali. za sebe ,nebo za jiny, je to jejich postoj. kosa z nosa a projev jejich zpevaka ,me naopak celkem prijemne prekvapila
bigbee 11. 4. 2010, 12:17
šmork, pert: Super! Rádi bysme podobný blázny dělali dál. Příště vezměte každej pět kámošů navíc, ať se přiblížíme nule.
Aran uv@silver-rocket.org 11. 4. 2010, 10:47
Tak při neděli ještě pár fotek z B. Dolana, co mi tak vylezlo z přístroje...

http://my.opera.com/mapni…
NPyřin 11. 4. 2010, 09:29
A já při neděli děkuju za B.Dolana. Prahahaha! Klidně mohl jen recitovat, v těch montérkách. Fantastickej, fakt!
pert 11. 4. 2010, 09:08
suchý z nosu jsou introspektivní
vole! 11. 4. 2010, 08:12
Po zhlédnutí sporto v ladí neladí jsem si jen potvrdil, že tah silverrocket kašlat i na pozvání do celkem ucházejícího hotelu insomnia byl zcela správnej. Když byli v ladí neladí otk, tak tam byli jen jako hudební skupina, což ještě šlo v pohodě ustát, ale sporto vystupující jakožto jacísi pomyslní mluvčí scény v takhle příšernym pořadu, to nemohlo dopadnout dobře. lézt bestii do chřtánu, velká odvaha. A ta druhá kapela, to bylo jako co? Vůbec jsem je nepochopil. Asi neumim slovensky. Nebo to někdo viděl jinak?
K.ba 11. 4. 2010, 01:45
a já jsem chtěl takhle při sobotě poděkovat za toho B.Dolana, to je skutečně megaborec
šmork 10. 4. 2010, 22:06
no to sou teda veci, ja sem dneska cistil pocitac a co na me navypadlo ze staryho pccka, master aquila bert, tak sem si to taky pustil, driv nez to sem adam napsal, super deska fakt ze jo. hele teda 22.4. je vopravdu den na roztrhani, ty lidi co nejdou na gnu se sporto, este muzou spasit svoji dusi aspon navstevou roxy kde hraje otk a midilidi, verim ze se rozhodnete zodpovedne, hehe.
Abuch uv@silver-rocket.org 10. 4. 2010, 22:04
cau! díky moc za benefit 22.4. na 007! super věc. hoši ty vole moc se těšim!!!
švorc 10. 4. 2010, 20:53
A to je tak všechno, co jsem chtěl při sobotě říct.
Aran uv@silver-rocket.org 10. 4. 2010, 18:45
A taky jsem si dneska dával Wrangler Brutes - a ty vole to je jedna z nejlepších punkovejch kapel historie, ale nekecám. Lidi z Born Against, Men´s Recovery Project, Monorchid, Universal Order Of Armageddon a Skull Kontrol, nahrával to Albini a je to peklo. The Yah-Mos, Esgmeq, Wrangler Brutes, Black Flag, Rye Coalition, Circus Lupus - všechno podobný vrahové. Vinyl Wrangler Brutes ("The Tape", co vyšla na X-Mist) se nám asi sto let válí v distru SR (a asi tam i zůstane, hehe...), ale tohle nepíšu jako promo, aby si ten jeden nebo kolik kousků někdo koupil. Jen jsem si znova uvědomil, jaká to je geniální kapela. Úplně zapomenutá.
Aran uv@silver-rocket.org 10. 4. 2010, 18:45