to jako tady fakt nekdo veri ze politici neco zmuzou?
kompas
28. 4. 2010, 15:05
Jedna teoretická úvaha. Dřív nebo pozdějc dojde k tomu, že koleje na Strahově se zbouraj a někdo tam bude chtít postavit byty. Přežije Sedmička? V takovou chvíli bude docela důležitý, zdali politik, kterej bude sedět na daný radnici, bude úplná svině anebo tam bude člověk, kterej je možná v mnoha ohledech taky svině, ale třeba ne úplná a bude možný s nim najít společnou řeč. Pokud tam bude úplná svině, budeme se moct třeba řetězama přivazovat k topení a nepomůže to. Když tam bude někdo alespoň trochu normální, tak pochopí, že takovýhle kluby jsou pro lidi ve městě důležitý a pokusí se najít cestu, jak ho zachovat. Volby jsou jednou z cest, jak se snažit o to, aby na danejch místech člověk narazil na někoho, s kym vůbec bude možný vést rozumnou řeč ...
pragmatik? Možná ...
28. 4. 2010, 14:57
michal: ja mezi nima nevidim zasadni rozdil
bb
28. 4. 2010, 14:54
bb; pokud jses smirenej s tim, ze tvůj hlas si rozdělí paroubek, nečas, komouši atd.. tak ok. mě by tohle vadilo.
michal
28. 4. 2010, 14:51
Tomas: jiste, a nevolit je zase moje volba.
bb
28. 4. 2010, 14:39
brááááááá!!!
sjuprhastla
28. 4. 2010, 14:37
bb: Chapu ze tuhle hru nikdo z nas nechce hrat. Nicmene ta hra se bude hrat i bez nas a jeji dusledky poneseme, pokud se nerozhodneme pro emigraci. Chodim volit a u urny si ucpavam nos. A delam to jenom proto, ze nemam chut politiku vic resit. Chci si delat svoje veci a vedome volim mezi srackou a mensi srackou, ktera mi min posere zivot... a necha me menit veci na jiny urovni. Moje volba.
Tomas
28. 4. 2010, 14:29
frantisek: i kdyz nemas zadnej plan B, nic to nemeni na tom, ze tohle je hra, kterou hrat nechces.
bb
28. 4. 2010, 13:54
Cau vsem, pokud jste cetli tohle
http://www.silver-rocket.… tak urcite mas zabavu na nedele postarano. Bude to krasny! Kdyby chtel nekdo to uzit jeste vic, s Tomasem (spoluporadatel - on hraje v MOTHER!), chceme darovat 2x (nebo vic) vstupny, LP AGUIRRE, krasny digipack BLROW, nova deska WOLLONGONG, a jeste tricko MOTHER (!) ten nebo ta, ktery by byl(a) tak hodny(a), a ubytovali 4 kluku z AGUIRRE na jedno noc. Moc prosime o pomoc. Kdyz tak napiste na
mediacide@gmail.com. Dekujeme!
Torr uv@silver-rocket.org
28. 4. 2010, 13:39
normalne pujdou volit ti, co v tu hru este verej. fanklub velkejch stran a lidi, ktery nevedi nic o vetsinovym volebnim systemu. hele franto, vecer v dejvickej, at to tu nezasirame blbostma.
Pe.klo uv@silver-rocket.org
28. 4. 2010, 13:36
Mě by zajímalo, co se podle těch, co jsou pro nevolení, stane (/by se mělo stát), když nepůjde volit ještě víc lidí... Jakej je důsledek či jejich cíl. Když je člověk proti tomuhle systému, jakým systémem se ten stávající má nahradit? Ptám se, protože všichni hlásají, že jsou proti tomuhle systému, ale ještě jsem od nikoho neslyšel řešení. Nevolení chápu spíš jako protest než řešení - mýlím se?
františek
28. 4. 2010, 13:25
a jinak preju vsem hezkej den. vypada to, ze o vikendu bude krasny letni pocasi.
28. 4. 2010, 13:23
tuhle zemi si pomalu ale jiste kupujou rusaci, jak zleva, tak zprava. staci se zeptat, kdo sponzoroval klausovi tu jeho modrou bibli. ty voe, lidi, jestli chcete delat svet lepsi, tak zacnete jinde nez u uren. tam totiz naopak vetsinou vsechno konci.
28. 4. 2010, 13:22
ty vole, ze se na to radsi nevyserete.
je uplne jasny, ze tyhle mobilizace "levice" a "pravice" sou jenom nase vyhozeny prachy, kazdej volebni billboard sou akorat velkoryse vyhozeny prachy, ktery mohly vazne nekomu pomoct. po volbach se budou zase vsichni kamaradickovat a budou si krejt navzajem prdele. nebo kdo to zmeni? prebarvena KDU CSL? Radek John, kterej ma ve strane klasicky populisticky fasouny a von samotnej dostal na nove padaka za nejakou spinu? 20 let po revoluci mame na politicky scene porad spoustu bejvalejch stbaku, coz je vec se kterou nic neudelate, i kdybyste sli k volbam dvakrat. nikdo se vas nepta, kdo a proc je na ktery kandidatce. volit balbinovku? to nema vubec zadnej smysl, protoze momentalni volebni system facha tak, ze to je uplne stejny jako tam ten listek nehodit.
28. 4. 2010, 13:14
ze radeji neresite koureni v salech: ty vole žádám vysvětlení. co to je za hovna?
bb
28. 4. 2010, 13:13