Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
moudro: dobra demagogie. nevolit je stejne hodnotne jako volit. jestli ty ses pokrytec a neumis jim rict, ze te to tu sere a takhle ne.....to neni nas problem.
nakonec konglomerat ods a cssd tu desetileti vladne prave kvuli tem, co chodej volit aby " nevolili " komunisty.
ze radeji neresite koureni v salech 28. 4. 2010, 13:05
http://aktualne.centrum.c…
e jako na extazi 28. 4. 2010, 13:01
máv: díky za informaci, zlatej nečas, ještě že ho máme, chlapíka...
pavel 28. 4. 2010, 12:01
to tady chybelo
father 28. 4. 2010, 11:56
prosim vas, nevim kde uz si tohle zjistit, ale slysel sem ze mother chystaji nejaky mikiny na nadchazejici koncerty? nevite kolik budou stat?
adam novák 28. 4. 2010, 11:44
DS jsou kašpaři, kteří se tam neproderou. nebezpečí je Paroubek a jeho smečka
máv 28. 4. 2010, 11:14
moudro 1-4: Ty se stydíš za svuj názor, že se nepodepíšeš?
Radim uv@silver-rocket.org 28. 4. 2010, 11:02
a basta: NEVOLIT je jistě možnost. Místo toho, abysis hledal ženskou, si ho vždycky můžeš VYHONIT a říkat si, jak si to hezky a legitimně vyřešil. A složení svý rodiny tím ovlivníš úplně stejně jako složení parlamentu a vlády, když nepůjdeš volit.
moudro 4 28. 4. 2010, 10:54
no já si myslim, že mezi politikama přeci jen rozdíly jsou a vždycky je to o tom "menším zlu". Každýho, kdo vstupuje do politiky, lze samozřejmě hned odsoudit a říct, že je to "nemorální povolání". Tak se ale nikam nedostaneč. Možná, že třeba strany XY ti přijde jako hnus, ale pokud jí dáš hlas, přispěješ tím, mimo jiné, třeba k tomu, že se sníží podíl hlasů, který dostala Dělnická strana a ta tim dostane míň peněz.

Mezi stranou složenou z nácků a nějakou jinou stranou podle mě rozdíl je. A dokážu si vybrat menší zlo.

To je jen jeden příklad, proč to má smysl. Ale pokud se ti všechny ostatní strany tak hnusí a stojí ti to za to riziko, že se třeba Dělnická strana dostane do parlamentu a v posledku bude mít větší moc, tak potom nevol. A pokud znáš nějakej lepší systém, tak poraď.
moudro 3 28. 4. 2010, 10:51
NEVOLIT je MOZNOST, a jakakoli moznost muze vist nejakou svoji kampan, stejne tak jako VOLIT, a kampan NEVOLIT je tim padem taky politika, protoze to ovlivni slozeni vlady a chovani statu. neni to tak ze byste se tim z neceho vyvlikli.
a basta 28. 4. 2010, 10:48
uvažoval jsem, jestli existuje nemorálnější povolání než to ve vysoký politice, a napadlo mě jen jedno - prodavač mobilních tarifů na ulici....

takze proto, ze zijeme uvnitr nejakyho statu (at se nam to libi nebo ne) budeme se chovat, jako by se nam to libilo a naklusem k volbam, i kdyz nemame absolutne koho volit? diky, dalsi prosim
faul 28. 4. 2010, 10:40
Dokázat to je jednodchý. Všichni tu žijeme, ať už se nám to líbí nebo ne, uvnitř nějakýho státu. No a v tom státě rozhodujou námi volený zástupci (ve větší skupině lidí, kde se lidi neznaj osobně, to ani jinak nejde). Samozřejmě máme možnost si v rámci tohoto státu budovat nějaký svoje "společenství", svůj syndikát, což podle mě vypovídá o tom, že tu je jistá míra svobody, nicméně snažit se ignorovat, že toto naše společenství existuje právě uvnitř tohoto státu a demonstrovat to tím, že nebudu volit, je dost nebezpečný. Jednou se totiž může stát, že se do čela toho státu dostanou lidi, který nám to naše společenství už nebudou umožňovat tvořit, případně nám to budou dělat o dost těžší - třeba zavřou hranice. A potom možná budeme litovat, že jsme nešli volit. Možná, že všechny ty lidi v politickejch stranách považujeme za hazlíky, ale jsou tam přeci jen hajzlíci menší a hajzlíci větší. Snažit se, aby tam bylo co nejvíc těch menších hajzlíků, je správná cesta, která se v budoucnu může vyplatit. Samozřejmě lze tvrdit, že jsem "proti systému" a účastí v těch volbách se na něm nechci podílet. Jenže, ať se nám to líbí nebo ne, tak v tom systému žijeme a méně či více jsme na něm závislí. Volby jsou jednou z cest, jak ovlivnit, aby se ten systém alespoň trochu přiblížil našim představám, případně aby alespoň umožnil existenci takovýho světa nebo společenství, ve kterým chceme žít. A teď mě odstřelte za mou konformitu a naivitu. Já vlastně neznám jinej způsob, jak by mohla lidská společnost fungovat. Život v komunitách apod. je samozřejmě supr věc, jenže to opravdu může fungovat jen v malé skupině lidí, kde se většina navzájem zná. Když je těch lidí ale víc, tak mě nenapadá žádnej lepší způsob než volený zástupci (tedy snad jedině, že by se zástupci vybírali losem). Tak snad jsem to dokázal.
moudro 2 28. 4. 2010, 10:30
Nevolit je chyba, byť ty, co nevolej, si myslej, že to chyba neni. Dokaž to!
moudro 28. 4. 2010, 10:01
takze narrows vystridali na zebricku ZU, jak odpovi mother?
tutr 28. 4. 2010, 09:52
bb: jasne, o to se snazit muzes, ale tohle mi moc efektivni neprijde (1000 x lepsi nez nic, ale tvuj duvod proc nevolit to nevyresi, si myslim)
m 28. 4. 2010, 09:13