Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
největší kántry je Bonus.. a toho jsem jednou slyšel řikat... Nechci volit menší zlo-jako naši. Jakoby mi mluvil z duše.
Tmsk 29. 4. 2010, 12:01
tyjo nikdo tu jeste nenapsal, ze vcera byli Khuda ale NAPROSTO UZASNY, no tak to sem pisu, vydejchavam to jeste dneska...
vasa 29. 4. 2010, 11:51
hmm, chlebíčky...
houmr 29. 4. 2010, 11:12
tím, že jdeš volit, necháváš za sebe rozhodovat jiný taky, nebo snad pak seš to ty, kdo sedí ve sněmovně a žere chlebíčky za 3 Kč/ks?
oprava 29. 4. 2010, 11:01
tak je to spravne
facebook 29. 4. 2010, 11:00
tmsk: hehe, ale mate to vole na plagatech spatne, melo tam belt Please the Trees (Austin, Texas)
komplot 29. 4. 2010, 10:56
s tomskem si rád zatancuju i kántry tanec
f. 29. 4. 2010, 10:55
S půlkou výplaty se stane dycky to samý. Mluvíš možná o půlce tý zbylý půlky. Ale to je podružný. Pokud jsme u volby-nevolby, zkuste si představit analogii. Analogie často pokulhávají, takže sem s ní. Hlasovalo by se, koho z těch politiků odstřelit. Fakt, fyzicky zlikvidovat. Šli byste doporučit k odstřelení toho "nejhoršího"? Na druhou stranu se prsit tím, že nevolit je bůhví jak silnej postoj, ve mně taky úplně nerezonuje. Kdo mě zná, ví, že pochybyju o všem, jsem z vás všech nejslabší, a rozhodně nikomu nebudu radit.
John 29. 4. 2010, 10:45
ale please the trees na FDF, to je fakt úlet.
doufam, ze Tmsk bude ucit country tance
dresscode: cowboys 29. 4. 2010, 10:19
Zdarec, ohledně těch voleb: ono je celkem jedno, z jakýho důvodu nejdeš volit, třeba to může být i docela promyšlený stanovisko, každopádně tím, že na to dlabeš necháváš za sebe rozhodovat jiný, což zrovna mě nevoní, takže půjdu. Křesílka se rozdělujou podle vhozených hlasů a tím pádem neodevzdaný hlas je fakticky (nikoliv ve skutečnosti) rozdělen mezi všechny strany podle procentních podílů jim odevzdaných hlasů a mě není jedno, co se děje s tou půlkou výplaty, o kterou mě stát okrade.
Lukáš 29. 4. 2010, 09:44
bojkot: díky za otevření očí.. máš pro dav ještě nějaká další doporučení na co se vysrat? Víc takových hlídačů, jako jseš ty a všecko bude bez problémů a jasný!!
Tmsk 29. 4. 2010, 09:42
Volit půjdu až bude kandidovat Ses posral?
Silver Rocket Strana Sympaťáků 29. 4. 2010, 08:37
ahoj Arane, tak Jaroslav Skarka bydli nekde okolo Tesnova, jak zminil ve svem fasounskem clanku: http://skarka.blog.idnes.…
a to sem chtel volit VV, ted je mi jasny, ze fakof
skarkova netolerance 29. 4. 2010, 08:06
http://www.prvnizpravy.cz…

Zhruba od páté otázky (kdyby někoho odradil začátek) je to docela zajímavé nahlédnutí pod pokličku nejen domácí politiky. Z rozhovoru totiž, mimo jiné, jednoznačně vyplývá, že je opravdu jedno, koho ve finále budeme/nebudeme volit, výsledek bude VŽDY podobný. Skvadru soudružky Zubovové samozřejmě nevyjímaje.
Celou diskuzi sem zatim nečet, protože sem se teprve teď dostal domů a mám dost, tak snad je to aspoň trochu k tématu...
vncl 29. 4. 2010, 01:59
spurnou - hodinovou
šulini 29. 4. 2010, 00:40