Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Jo, resume rozumnej, takže jsem pohodlnej hajzl - nepojedu z Hané do Prahy a nebudu pak spát jen dvě hodiny jen kvůli takový drobnosti, jako je to, že se mě kapela nelíbí.
Všechno ostatní beru, ale tohle jsi doufám nemyslel vážně
pp 21. 11. 2010, 10:54
tak jste tady klukum ze silver rocket hezky poradili jak by to meli delat ( tak nak asi min koncertu, lepsi propagace, zvolnit tempo, bejt min dogmaticky ) a kazdej si u toho tak heezky vobhajil tu svoji objektivni pohodlnost ( daleko do prahy, uz jsem starej / stara, chodim jen na co me zajima, je to drahy, je toho moc ) a muzeme jet dal, suby duby, jede jede masinka,nakopnout motory bugrre, sup!
resume 21. 11. 2010, 10:32
no jo Pepa Vlček spoluzakladatel Evropy 2 a Frekvence 1 http://hn.ihned.cz/c1-463…
koncesionář 21. 11. 2010, 08:31
http://www.ceskatelevize.…

Fakt dobrý, neřku-li nadčasový!
pavel pavelrujzl@gmail.com 21. 11. 2010, 03:26
já si myslim, že:
-moc koncertů: není jen muzika, kdo by chtěl ob dva dny vidět nejlepší kapelu na světě?, to divadlo musíš vidět, ten spisovatel přijel přes půl zeměkoule, tam musíš přijít, kámoš maloval, napsal a čte, dělá audio-vizuální večer, to není zdravý, to není v lidských silách, nejsem Vladimír Just, abych viděl denně tři divadla, výstavu a večer si před spaním pošmák na dvou knihách, doporučuju utáhnout kohout (myslim si to už dýl, ale úv zvolilo opačnej směr: nezvolnit, ale zrychlit: sympatický, ale nebezpečný
-moc umělců: umělci choděj na umělce, všichni chtějí hrát (psát, malovat) a nikdo nechce dělat publikum, který ale umělěc potřebuje: skvělej stav, ale je třeba s tím počítat
- generační změna: je to tady, i když se bráníte statečně, klobouk dolů
- chci připomenout něco, co tady moc nezní: lidi ze silver rocket patřej k nejzajímavějším umělcům u nás, v různejch odvětvích - muzika, texty, design, možná je zbytečný "bejt všechno": makáč, táta, partner, muzikant, producent, promotér, občan...já myslim na jednoho je toho kolem čtyřicítky moc, ale možná jsem jen moc velká bačkora
resume: pořádat míň koncertů (něco mi řiká, že to je přesně to, co je pro vás nepřijatelný vyměknutí, tak to pak hodně štětstí a děkuju: sem tam přijdu)

weiss 20. 11. 2010, 19:14
jo,adame meli byste to zabalit.stoji to za hovno.vzdycky stalo.no,taky nazor,ne?
tomas 20. 11. 2010, 17:55
nazor:? nepatrim do zadne sceny,na koncerty chodim jen pokud me kapela opravdu zajima.mluvi se tu o koncertech hlavne v praze. do prahy mam celkem daleko, jezdit tam 2x do mesice,tak to nedavam.pro me koncert v praze znamena vicemene dva dny v prdeli.pro prazaka jeden vecer po praci.a pak v klidu domu.taky si rikam,ze bydlet v praze,tak asi chodim na vic koncertu. nemyslim si,ze by to bylo vic nez 2x do mesice. nejde o prachy. pokud uz do prahy jedu,je mi jedno,jestli dam o stovku vic nebo min.v praze muze byt problemem spis propagace.lidi se zajimaji o spoustu veci, ale o necem se nedoslechnou.ne kazdy chodi tady na stranky a kapely,co delate je treba zajimaji.ne vsichni si kapelu spojuji s necim vic. podle me by proste pomohla lepsi reklama.rozdil mezi prazakama a treba mnou je v tom,ze ja se na koncert do prahy musim pripravit aspon mesic dopredu (volno v praci,domluveni spani....),zatimco vy tam:) se rozhodnete treba ten den,ze si nekam zajdete.proto by bylo dobry,se venovat i takovym lidem,co chodi na koncerty narazove.ne pripraveni.to nas tu par je.ale navstevnost zvednou ti ostatni.....mozna je pravda,ze nektery veci se meni s vekem.pred nekolika lety sem byla nervozni,kdyz sem jeden vikend nikam nesla.ted sem rada,kdyz sem dva dny doma.jo, bude to vekem.ztraci se energie a potreba se druzit. taky uz sem stara (31) a plno veci,co sem nestihla lituju.proto se zamerte na mlady lidi,co potrebuji porad parit.don't know if it helps,but i wanted to say my shit.
aly 20. 11. 2010, 17:21
Konečně jsem si všimnul,že JKB vydal Pale Sketcher.. Už to mám objednaný, podle ukázek je to moc krásnej kousek elektronický muziky. Vřele doporučuju!
No a čirou náhodou jsem konečně na netu narazil na obchod, kde mají Brotherhood of the bomb od Techno Animal - neskutečnej nadčasovej mazec, nezbytnost pro ty, co milujou Dälek a spol.....
pp 20. 11. 2010, 15:28
Mám v autě tři místa na Den poezie do Litoměřic, kde je večer Aran Satan. Když tak se mi ozvěte.
Aran uv@silver-rocket.org 20. 11. 2010, 12:46
ok takže hurá nakoupnout motory a jede se dál!
bugrr,, 20. 11. 2010, 12:17
to máte asi jako když tu loni hráli minsk v lysý nad labem.. naprosto BOŽÍ koncert pro pár (tim myslím opravdu neskutečně malej počet) lidí v kině.. kde byli všichni? (já vím, na tragedy) tihle kluci by si zasloužili vyprodanou akropoli, bylo nám to líto a nechápali jsme. ale s tím se nedá nic dělat, vždycky můžeme být jen rádi, že my jsme to zažili a byli u toho.
a co se týče těch koncertů, člověk vážně nemůže být všude, i když by strašně chtěl, důvodů se hned najde hromada a nejde to pokaždý lámat přes koleno ve stylu "tam za každou cenu musím být". zvlášť když je těch akcí víc a musíme se rozhodnout, kam jít a co si nechat ujít, i když nás to pak třeba mrzí - menší "neznámý" koncerty se v tom pak snadno ztratí a doplácejí na to. ale určitě to neznamená, že lidi na vaše akce kašlou, jen ta "základna" fanoušků podobný hudby prostě není nijak extra veliká a ještě se pravděpodobně lehce roztříští mezi další akce.
totalySICK 20. 11. 2010, 11:21
Neexistuje větší povzbuzení, než když vám fakt nějaká kapela nakope prdel. Mě se to teď děje s Black Congress, rád se podělim... http://blackcongress.band…
Job honza.krejca@gmail.com 20. 11. 2010, 08:38
Díky strašně moc za všechny vaše reakce. Fakt moc. Je skvělý to číst. Díky. Celý jsem si to ještě jednou projížděl a promejšlel - a došlo tady možná k takovýmu malýmu nedorozumění. Já jsem si nestěžoval na situaci Silver Rocket (i když realita je blbá, ale tím bysme vás neobtěžovali). I tak díky za všechny nápady a tipy na to jak "zvednout návštěvnost" atd. Většinou to vnímáme podobně - je toho moc a je to drahý a blablabla. Ale to není to úplně hlavní. Přemejšlel jsem nad tím, jak to vystihnout co nejlíp, a pak mi došlo, že to na Twitteru úplně přesně napsal Štěpán Adámek:

"Ja nebyl nastvanej ze neprisli na Shrinebuilder lidi. Me mrzelo ze vo neco takovyho prisli."

To je přesně ono. Silver Rocket není tak důležitá věc. Jestli skončíme, tak to převezmou Hluch Crew a MMM a Turbojugend a podobný borci a pojede to dál, žádnej problém. Já se jen poprvý za těch cca 20 let v muzice ptám, jestli to má vlastně cenu dělat takovýhle věci "do zdi". A ne kvůli tomu, že proděláváme. Ale kvůli tomu, co píše Štěpán. "Ja nebyl nastvanej ze neprisli na Shrinebuilder lidi. Me mrzelo ze vo neco takovyho prisli."
Aran uv@silver-rocket.org 20. 11. 2010, 01:42
twinsen: pardon, chodím....
pp 19. 11. 2010, 21:17
Velké DÍKY za úterý. Zažil jsem absolutně úžasnej večer a snad poprvé v životě jsem byl tak děsivě rozsekán už předkapelou...Při Shrinebuilder jsem cítil hýbat se zem hned několikrát:)
Těším se na další akce, zdar!
Jan 19. 11. 2010, 21:07