Zuzana: jo, v permanentní obležení studentíkama, co se tvářej kysele vždy když se koná nějaká jiná akce než "všichni se tu vožerem"
hmhm
22. 11. 2010, 00:15
jo a Holubník je super klub, smekám.
nemajetnej
21. 11. 2010, 23:16
talentmanie
fr
21. 11. 2010, 23:14
jo, třeba ukopnutý zrcádka od aut...
nemajetnej
21. 11. 2010, 23:14
Brnaci: zejtra bude na muzejce FREEBOX - takze dalsi prilezitost k vymene ulovku svy mladicky nerozvaznosti!
berta
21. 11. 2010, 22:20
http://www.radiocyp.cz/pecka! troska diy z ostravy!
richard
21. 11. 2010, 20:23
Klubovna v Dejvicích byla (a já doufám, že zas bude) parádním prostorem.
Zuzana
21. 11. 2010, 16:57
Sedmička je nezničetelnej (doufám) klub na pořádání koncertů. Myslel jsem spíš něco kde by zkoušely kapely, potkávaly se lidi, vobčas nějaká výstava. Něco jako Rekomando a Sedmička v jednom. Ale asi je to utopie.
tupolev
21. 11. 2010, 16:07
gejboš: a co sedmička třeba?
hm
21. 11. 2010, 15:30
Serte na to je tu novej Full Moon!!!!!!
http://www.diycore.net/sa…
JO!
21. 11. 2010, 13:50
ty ses zatim nejchytrejsi
iljusin
21. 11. 2010, 13:47
Je to vždycky spojený s prostorem. Kolínskej Holubník je místo, který funguje. Kámen úrazu "scény" kolem Silverocket je, že se nepodařilo v Praze najít/vytvořit nějaký vlastní stabilní prostor - zázemí, kde by se "scéna" protínala nejenom v muzice. Dělat koncerty v klubech jako Futurum, Matrix, Akropolis, Meetfaktory, který nemaj se "scénou" nic společnýho je sice záslužný, ale žádná "scéna" z toho neroste. Je to zprostředkování další zábavy už tak přesyceným lidem. Ty se navíc obměňujou, takže to po kupě nedrží. Pak je návštěvnost jaká je.
Jeden čas jsem chodil na skoro všechno, ale velký a zásadní koncerty (MUST SEE!) ve výše jmenovaných klubech (kterejch, za poslední 2-3 roky fakt přibylo) mě od SR spíš odtáhly. Názor.
gejboš amate@utrum.cz
21. 11. 2010, 13:39
v zaplave tady toho co nemam chut cist bych chtel jen potvrdit, ze holubnik a chlapi co ho delaj je kurva fakt počin roku!!! diky
sb
21. 11. 2010, 11:59
a co ma delat objektivni pohodlnost s tim, ze chodim na koncerty jen co me zajima. Nemuzu za to, ze pro me spousta zajimavejch koncertu delaj i lidi mimo SRR.
neresume
21. 11. 2010, 10:59
Kazdemu asi dojde o co jde , kdyz se napise , ze prijede stopadesata nejlepsi kapela na svete. Myslim , ze se zde pocita s urcitou davkou inteligence . Asi by byla blbost psat, ze prijede celkem prumerna kapela z NY nebo špatna kopie Neurosis. Na to by nikdo neprisel, ale skutecnost takova mnohdy je. Ja si myslim , ze s tou osvetou to bylo vzdy dost slozite a tech skutecnych fanousku neni o mnoho vice , nez ty ktere znate osobne. Porevolucni doba , kdy lidi chodili na vsechno a kupovali vsechno je definitivne pryc, tak jako CBGB nebo stary Bunkr. Zustali zase jenom ti skalni a obcas nekdo pribude. Sam chapu co vas vede k tomu co delate, nebot jsem podobne migly. Kazdopadne jsem za vase penize videl dost dobrych koncertu a za to dik. I z tej vasi diskoteky se da obcas neco poslouchat. Cest !
Vlad vsak@vite.cz
21. 11. 2010, 10:58