Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
podle tohodle odkazu bych dal banánovi za pravdu> http://harekrsna.cz/cvs/2…
orp 14. 12. 2010, 18:40
Banan: Ja tomu rozumím a plně souhlasím s tim, že to Bourek řeší. Proti tomu vubec nic nemam a chápu to. Já, kdybych tam hrál, bych to asi taky řešil. Nicméně přišlo mi, že by bylo lepší řešit to nejprve přes "@povalec.cz", případně třeba přes mail Kejmyho, kterej tam už nějaký akce dělal, než přes forum SR. To je to jediný, o co mi šlo.
jakub.uck 14. 12. 2010, 18:38
Jakub: To, že má žena mozek šestiletého dítěte a podle toho s ní má být zacházeno, je prostě součástí učení HK. Jistě, nemusí si to všichni kršňáci myslet, stejně jako si nemusí všichni katolíci myslet, že homosexuálové jsou špatný. Znamená to ale, že bych neměl řešit, že oficální symbol tohohle učení mi visí nad hlavou, když hraju koncert? Podle mě rozhodně ne. Přestaňte už prosím opravdu s tím mícháním hrušek s jabkama a věčným relativizováním všeho a zkuste se napřed nejdřív zamyslet, co chtěl vlastně Bourek říct. Díky.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 14. 12. 2010, 18:20
dupe tady někdo do mého boha?

http://www.youtube.com/wa…
George Harrison 14. 12. 2010, 18:09
Banan: Já to chápu, ale myslim si, že "neni krišňák jako krišňák". Různý víry si různý lidi můžou různě vykládat. Někdo muže bejt magor, co si myslí, že ženy jsou podřízené bytosti s malym mozkem, někdo jinej může bejt fajn člověk, který by něco takovýho nikdy neřekl a prostě nho jen ějakym způsobem HK oslovuje. Mělo by se mluvit o jednotlivcích. A já toho Toma, co věší vlajku v Klubovně, zkrátka neznám a nevim, jak to má hozený, a proto mi nepřijde dobrý to tu takhle řešit... Kapely by si to měly vyřikat s nim, případně s klukama z Klubovny.
jakub.uck 14. 12. 2010, 18:08
Vzdávám to.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 14. 12. 2010, 18:05
část muzikantů které znám jsou alkoholici a feťáci, jsme tedy všichni takoví?
muzikant nefeťák 14. 12. 2010, 17:48
Kršňáci, které jsem měl možnost poznat tvrdili, že žena má mozek šestiletého dítěte a má být tedy podřízena muži. Opravdu přijde někomu v nepořádku, že se Bourek zeptal jaká je propojenost tohoto "učení" s místem, kde hrál nebo možná bude hrát koncerty?
Banan xmr.bananax@seznam.cz 14. 12. 2010, 17:19
tyjo, tak céčka budou i 29.ledna v OLOMOUCI !
jupíííí 14. 12. 2010, 16:49
Ccka:: ale nějaký C koncerty budou. Viz KONCERTY tady vlevo.
ó FORD 14. 12. 2010, 16:38
Bourek: OK, rozumim, akorát po zkušenostech s tim, jakym způsobem se na SR foru občas debatujou takovýhle věci, mi přijde vlastně trochu "nebezpečný" tady takovou diskusi otevírat. Přišlo by mi lepší nejprve napsat Kejmymu nebo třeba přímo tomu zvukařovi a nejdřiv si to osobně ujasnit, jak to teda je, a až potom nad tim začít uvažovat na úrovni tohohle fóra, kde hned řada lidí začne rozvíjet svý všelijaký teorie ... ušetřila by se tim řada výlevů. Ale je dobře, že se tu k tomu vyjádřil Janek z Klubovny, čimž se snad vše ujasnilo, což byl asi účel.
jakub.uck 14. 12. 2010, 16:37
hele ja sem rasista. nikomu to necpu. doufam ze to tolerujete. obcas si nekde povesim plachtu white power.
neni prablem? 14. 12. 2010, 16:34
navrat tondy kocabka a vseobjimajici tolerance.
todle forum je jako driv! 14. 12. 2010, 16:33
2c cka - Election, co mně je známo, je label Amáka a Medvídka
info zde: http://www.election-recor…
fst | 14. 12. 2010, 16:19
samozrejme existence boha jako nejvyssi bytosti neni to, co by delalo nabozenstvi tim nebezpecnym. pro me osobne je to jak sem psal existence nejaky ideologie, ktera se stavi nad realitu, kterou pak musi nejak nasilne prizpusobovat. a vzhledem k tomu, ze clovek nikdy nemuze nahlizet tu "pravou realitu", tzn. ze nikdy nemuze vystouput z vlastniho vedomi, se jedna vzdycky o prizpusobovani lidskyho vedomi. prikladu muzes najit spoustu - ve vetsine ideologii je prvni veci potlacovani sexuality, protoze tady je mozna ta nejhlubsi a nejdulezitejsi cast lidsky svobody. kdyz se podivas na nabozenstvi, nacismus, komunismus sovetskyho typu, vzdycky sou tam v tomhle jisty omezeni.
pak je to taky fakt, ze ideologie vetsinou vytvarej urcity klasifikace veci,treba jako buddhismus ma urcity poradi vteleni, ze treba narodit se jako zena predpoklada, zes byl v minulem zivote muz a ted pikas za svuj spatnej zivot. chapej = narodit se je trest. nenapada me vetsi nihilismus. neucta k zivotu zeny, zvirete atd. samozrejme, nabizi se i jinej vyklad, nicmene, tenhle zpusob vykladu je taky moznej.
pak mi pripada taky nesmyslny, kdyz si musi komunita sdilejici urcitou ideologii vytvaret nejakou komunu, ktera se striktne ridi zasadama dany ideologie, ze se svym zpusobem musi izolovat od spolecnosti - tzn. klastery. dokonce i hippies zkouseli vytvaret svuj idealni svet v komunach, zalozenej na predpokladu, ze clovek by mel zit v rovnosti, uz na sexualni urovni, a vetsinou to dopadlo tak, ze se postupne diky sexualnim preferencim vytvorila nova hierarchie.

kazdopadne, az se budete do myho nazoru obouvat, tak myslete na to, ze to beru cely jako diskuzi a ze se rad dozvim klidne i opacnej nazor a proto si klidne odpustte agresivitu, ktera z nekterejch prizpevku cisi jako blazen, diky.
Pe.klo uv@silver-rocket.org 14. 12. 2010, 15:58