Cars And Trains - 10.října - Kutná Hora. Nevíte prosim někdo kde to v Hoře jako má bejt. Slyšel jsem, že kluci Holubovi tady maj rozjednanej nějakej novej prostor. Díky
Jirka
29. 9. 2011, 10:14
pozvanej: Prosim tě, tys dělal ve Varnsdorfu nějakej průzkum? Přijde mi, že o tý situaci musíš hodně vědět, stejně jako o B. Dolanovi, Bonusovi a dalších věcech, který děláme. A jestli nestíháš Prodavače a Jelly Belly v Praze, rád tě osobně zvu na jejich koncert na severu. Pro tebe zdarma a do VIP sektoru samozřejmě.
Radim uv@silver-rocket.org
29. 9. 2011, 10:07
já nevím, ale právo něco kritizovat přece není podmíněný povinností se od toho naprosto distancovat... nebo se neco zmenilo?
prosim, punkove moudro
29. 9. 2011, 08:56
posranej je tak trochu jak ten kontrabas z bad mana. "He Who Piss Loud, Fucking Everything"
nasranej
28. 9. 2011, 21:55
pozvanej je tak trochu jako ten indian z dead mana. "He Who Talks Loud, Saying Nothing"
nestranej
28. 9. 2011, 21:43
no jinak je to cely uplne nesmyslne vyvolana debata, zaklady nejede z applu, ale normalne z cdcka
Abuch uv@silver-rocket.org
28. 9. 2011, 21:39
pozvanej: Tak jsme se zase nic nedozvěděli, ale i tak díky.
1) "Já totiž nevím, jestli opravdu používá Apple a pak proti němu hřímá - jen jsem reagoval na někoho jiného, kdo to naznačoval." Aha, už chápu.
2) Čas je svině.
3) Uf, od Benjamina Slavíka k Varnsdorfu - to už je na mě moc složitej veletoč, sorry. Nic ve zlým.
Aran uv@silver-rocket.org
28. 9. 2011, 21:37
pro Arana:
- Pokud je pro tebe normální kritizovat nějakou (jakoukoliv) firmu a zároveň používat její výrobky, tak ta debata asi nemá smysl. Vždycky je totiž možnost využívat věci někoho jiného. A asi vlastně není důležitý, jestli se to týká Dolana nebo někoho jinýho. Já totiž nevím, jestli opravdu používá Apple a pak proti němu hřímá - jen jsem reagoval na někoho jiného, kdo to naznačoval. Ale je to z mého pohledu otázka principu. Když někdo kritizuje nějakou síť "rychlého občerstvení", tak prostě očekávám, že nebude pojídat její hamburgery. Pokud to není jeho případ, pak se ho to netýká, ale nic to podstatě nemění.
- Dík, ale ten den budu jednak jinde a pak mám trochu jiné hudební chutě. takže i kdybych měl čas, šel bych na něco, co mě baví. Třeba na Prodavače a Jelly Belly do XT3
- Promiň jestli jsem se tě dotknul, že všechno nepíšu polopatě, ale samozřejmě jsem předpokládal, že to je jasné, že jde o tu výzvu na Temný síly, která mi prostě zní, jak kdyby to psal třeba Benjamin Slavík (nevím, jestli znáš, ale to je taky takovej vtipnej a nápaditej pisálek) nebo někdo jinak podobně kůl. Jestli to psal Bonus, nevím. Ovšem na druhou stranu: Pokud tě víc zajímá "kdo" víc než "co", tak si zas nejsem jistej, jestli má ta debata nějakej smysl. Každému jinak asi někdo leží v žaludku - tobě třeba já, jiným zas někdo jiný. Nebo myslíš, že je rozdíl, jestli ve Varnsdorfu víc "nepřizpůsobiví" leží v žaludku Pepovi Novákovi nebo Vencovi Svobodovi? Že jednomu se to má tolerovat a druhému ne? Protože pak by asi ta jména důležitá byla.
pozvanej
28. 9. 2011, 21:14
P: 1.Poklop 2.Peří 3.Píča
F: 1.Frank Zappa 2.Flamengo 3.Fertilní báby
kytarovej mák
28. 9. 2011, 20:47
Jobe: bo mam nějakej knedlik v krku, tak to vidim na "Fresh hot cup of tea", ale večer možná zvolim "grog ze slivovice s kapkou medu".
P: 1. Pilsner Urquell, 2. Primus, 3. Pachinko
F: 1. Fudge Tunnel, 2. Firehose, 3. Five Style
Old Pilot
28. 9. 2011, 19:09
Old Pilot: A jak to máš ty?
http://www.youtube.com/wa…
Job honza.krejca@gmail.com
28. 9. 2011, 17:07
P: 1. Portishead; 2. Public Enemy; 3. Pussy Galore; 4. Pink Floyd; 5. Pigface
F: 1. Fugazi, 2. Feedtime; 3. Fang; 4. The Faint; 5. The Faith
Job honza.krejca@gmail.com
28. 9. 2011, 16:42
P - 1.Polvo, 2.Prong, 3.Pissed Jeans, 4.Pussy Galore, 5.Public Enemy
F - 1.Fucked Up, 2.Fugazi, 3.Failure,4.Fu Manchu, 5.From Ashes Rise
Pepek
28. 9. 2011, 16:16
P: 1. Pink Floyd, 2. Paramount Styles, 3. Pupils, 4. Pinback, 5. Point
F: 1. Fugazi, 2. Fugazi, 3. Fugazi, 4. Fugazi, 5. French Toast
Aran uv@silver-rocket.org
28. 9. 2011, 15:38
P: 1. Pleasure Forever, 2. Portraits of Past, 3. Paper Chase, 4. Paramount Styles, 5. Pinback
F: 1. Frodus, 2. Four Hundred Years, 3. Faraquet, 4. the Faint, 5. Fvgazi
m.
28. 9. 2011, 15:23