Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Aran: díky za přání, těším se na 29.10.
filozof: byla, už není, možná zase někdy bude, ale to jsou jen spekulace. Když sis tam chtěl udělat koncert, stačilo se domluvit s provozovatelem v rámci provozu a dramaturgie klubu. Teď máme období hospodských a čajovnových akcí, taky se to dá, ale je toho méně.
diky: nestěžuju si a nepičuju!
Sedlo 21. 9. 2011, 23:19
Otázka č.1 - je to opravdu tak důležité? Prostě 4 litry jdou klubu, vždyť oni všichni pracují pro promotéra, diváky, kapelu.
martin co má malárii 21. 9. 2011, 22:29
nemajetnej: enablers hrali na sedme minulej rok pro relativne par lidi
taky nemajetnej 21. 9. 2011, 22:05
Sedlo: Vidím to jen zdaleka, ale mám naopak pocit, že to v Kopřivnici žije mnohem víc, než ve větších městech. Mám to tam strašně rád a přeju vám, ať to tam vydrží co nejdýl.
Aran uv@silver-rocket.org 21. 9. 2011, 21:48
nebyla v kopřivnici NORA? tam se neplatil nájem? jaký théma (11) si zaslouží dalekosáhou diskusi? co na to jan tleskač?
filozof 21. 9. 2011, 21:25
sem nemyslel ze mate delat melvins. mi zajimalo co vubec delas. ted to vidim - stezujes si na maly mesto a picujes na najem klubu v ktery si v zivote nebyl.
diky 21. 9. 2011, 21:24
Díky: my to tady u nás v Kopřivnici neděláme. My totiž vůbec nevíme jak se do dělá. My jen využíváme možnosti, které nám naše 30ti tisícové město poskytuje.
V Kopřivnici nikdy nehráli a pravděpodobně hrát nebudou: Isis, Melvins, Keelhaul, The Get Up Kids, Napalm Deth, Jesu, Blonde Redhead... Kopřivnice není Praha. Můžeme tu mít nižžší nebo žádné nájmy, ale 30tis lidí není dostatečná základna pro konceret That Fucking Tank, který by se zaplatil! I kdybychom si to udělali uprostřed lesa na vlastní aprát a s chatou od rodičů (stojící o kus dál), která by sloužila jako backstage.
Ano, můžou tu hrát Antikaroshi, This Aint Vegas, Plum, Aim, Astronautalis, Coal Train (thx Radim - vládce!!!), ale to, co dělaj kucí z Proho nelze aplikovat na kopr se 100% odezvou. A kdybychom kdekoliv platili nájem 4.000 (nájem only, nebo nájem + zvukař třeba 1.500 atd?), tak bychom tady moc koncertů neměli.
Já nepičuju, já se jen snažím zjistit, jak to teda je. A jestli si to téma vůbec zaslouží takovou dalekosáhlou diskusi na fóru.
Sedlo 21. 9. 2011, 21:19
zrovna Enablers bych si poslech na sedmě.. ale v Rubínu sem nikdy nebyl, aspoň si doplnim vzdělání. snad příde hodně deklasovanejch živlů a mladý krve, hA!
nemajetnej 21. 9. 2011, 21:17
a jak to delate u vas v koprivnici, jak by to melo bejt podle tebe spravne?
diky znova 21. 9. 2011, 20:54
díky: Přijeď se někdy podívat...
zvědavej: souhlasím!
sedlo 21. 9. 2011, 20:53
no, sedlo, ona ta osobní zkušenost je většinou nejdůležitější. ale klidně mě pošli do řiti.
zvědavej 21. 9. 2011, 20:48
a jak to delate u vas v koprivnici, jak by to melo bejt podle tebe spravne?
diky 21. 9. 2011, 20:45
Hmm. Uznávám své pochybení s Mr. Googlem. Už vím. Tím pádem odpověď na otázku č. 2 vyřešena. Křížová výprava za pravdou? Ale no tak... Jen mě zajímají souvislosti.
Nicméně na otázku č. 1 jsem stále JASNOU a ZŘETELNOU odpověď nedostal.
To díky & Zvědavej: Kopřivnice
Před tím, než mě tady všíchni pošlete do řiti: během následujících pár hodiun si pročtu co se dá, prostuduju půlku internetu, budu vědět o 007 úplně vše (vyjma osobní zkušenosti) a pak vám všem, vy kedlubny, vysvětlím, jak se věci mají...
Sedlo 21. 9. 2011, 20:43
ja navrhuju zacit picovat jeste na rekomando, mayday, vrah, day after, play fast, antifu, gnwp, loser crew, insane society a jeste bych urcite nekoho dalsiho nasel
navrh 21. 9. 2011, 20:25
Sedlo: Jinak odpověď na tvojí druhou otázku z kádrovýho dotazníku ti může dát pan Google, kterej tě ochotně zavede na stránky 007, kde to píšou: http://www.klub007strahov…
Aran uv@silver-rocket.org 21. 9. 2011, 20:21