Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
abych parafrázoval Magora: 80% tohohle národa jsou hovada, kterejm stačí....
st 23. 11. 2011, 12:40
abych parafrázoval Dubčeka: i konzum může být s lidskou tváří... (čekám blbost :- )
nenažranec 23. 11. 2011, 12:04
divous:většina komentu tady je placnuti do vody, pokud na to nenavazujou nejaký konkretni a konstruktivni reseni . a sorry ty moje rodina nejsi. Jsi muj blizni, kterýmu pomuzu, a zastanu se ho, kdyz mu je objektivně křivděno, ale neberu žádnou zodpovědnost za tvuj zivot...jaky si to udelas , takovy to mas....
nenažranec 23. 11. 2011, 12:03
adam, torr: to je samozřejmě nevýhoda debat po internetu - spousta nedorozumění atd. Já taky nikde netvrdil, že jsem ze západního přístupu nějak nadšený a že na něm není co kritizovat. Právě proto že je, tak mě vadí zkratkovité uvažování - zlej (tlustej, přežranej a spokojenej) západ a k němu do protipólu hodnej třetí svět (indiáni a já nevim kdo) - což jste takhle neřekli (ale hodně lidí si to myslí). Nechci utíkat, ale radši bych pokračoval někde u baru. Zatím.
nezdenek nezdenek@seznam.cz 23. 11. 2011, 11:45
Moje priorita je rodina - cos tim chtel rict ? To je takove "placnuti do vody".
My vsichni jsme rodina, o to jde, nebo ne ?
Divous 23. 11. 2011, 11:36
Aran: je to o osobních prioritách. Moje priorita je rodina. Chápu ale i vaši nespokojenost - upřímně.
nenažranec 23. 11. 2011, 11:31
Dobře je tam, kde neni tahle posraná mlha.
meteorolog 23. 11. 2011, 11:23
nažranec a nenažranec: Závidím vám vaši spokojenost - myslím to upřímně.
Aran uv@silver-rocket.org 23. 11. 2011, 11:19
kecy kecy kecy... odstěhuj se do Jemenu
nažranec 23. 11. 2011, 11:14
uz brzy se budes mit lepe :
http://blog.aktualne.cent…
Havranpirko 23. 11. 2011, 11:04
Tak sakra nadhoďte, kde se teda na světě budu mít líp, než tady v tom prohnilým západě.. Blízkej Východ? Rwanda? Kolumbie? Kašmír? Kura, na 90% týhle planety na mě číhá ještě větší svinčík než tady, takže prostě a jednoduše - neměnil bych.
nažranec 23. 11. 2011, 11:00
já se mám velmi dobře a věřím že bych se měl velmi dobře i v nezápadní civilizaci, jaký si to uděláte , takový to máte.
nenažranec 23. 11. 2011, 08:51
dav: Jo, myslím, že Bělohradskýho popis "identitární paniky" a "kleronacionalismu" je velmi přesný. V poslední době s to u nás naplňuje možná i víc, než při psaní toho textu autor čekal ...
jakub.uck 23. 11. 2011, 07:36
http://denikreferendum.cz…
a ještě vozová hradba
dav 22. 11. 2011, 23:38
Jo, musím tentokrat souhlasit s Adama, myslím si, že nám vkládáš do pusy věci, který jsou úplně mimo tou puvodneho myšlenku. Ten 'barbarland' nebyl nic víc než trapný pokus o provokaci ÚV, že jsou primitivi, který ovšem nefungoval, protože primitivi jsou, a vtip ani nepoznají. Žádný 'salóně/intelektuální utopií' tam nebyl, zas takový spratek nejsem hehe. To, co říkal Adam na začátku (který mě nadchlo a té nasral 'co je na "naší západní civilizaci" tak úžasnýho, že bysme ji měli nějak chránit?') prostě se mi zdálo, a se mi pořád zda, jako naprosto trefný popis mého pocity ohledně 'zapadneho' světa současnosti. To ovšem neznamená, že chci se nastěhovat na Barmu, že jo.
Torr uv@silver-rocket.org 22. 11. 2011, 23:25