Silver Rocket

Jméno: Email:
no díky, vy filosofové. mi vystydlo kafe, než jsem si to stačil celý přečíst.
V8k 23. 11. 2011, 18:04
negative sir: No dobře, ale kdyby všichni lidi na světě najednou poskočili, tak by to při dopadu udělalo takový zemětřesení, že by to rozpůlilo zeměkouli i s celou tou naší civilizací (a i se Silver Rocket!). A to mi nevymluvíš, četl jsem to kdysi v Kačeru Donaldovi v rubrice "Vtipy, tipy, triky".
tak chytrej 23. 11. 2011, 15:34
to ne, v ABC psali, že kdyby všichni lidi naskákali do moře, tak se to nezvedne ani o mikrometr
negative sir 23. 11. 2011, 15:28
weiss: Anebo když bychom si všichni najednou stoupli aspoň po kolena do moře, tak bychom vytopili Nizozemce!
tak chytrej 23. 11. 2011, 15:16
vypada to tak...
http://www.youtube.com/wa…
blackie 23. 11. 2011, 15:08
ale to nam prece furt rikaj, ze si budem muset utahnout opasky, ale ze to prejde a nastane blahobyt
mejte se hur 23. 11. 2011, 15:07
predevsim nas nase zapadni civilizace velice brzo hooodně prekvapí, vám rikám..
Tm 23. 11. 2011, 14:57
urguelle, myslíš jako že špatný, jo? že by to nemuselo zafungovat, jo? tak já se eště zamyslim...rozhodně ti dám vědět
weiss 23. 11. 2011, 14:54
weiss: pane jo, to musela byt fuska tohle vymyslet. Nezapomen se zase podelit, az te neco takhle bajecnyho zase napadne. Vsak my s tim systemem zatocime!
revolucni urquell 23. 11. 2011, 14:40
takový podzimní pokračování SRSummerSlovo tady, primitivního antikomunistu to baví
mám vymyšlenou vzpouru: je třeba, aby najednou 100 tisíc lidí spáchalo tresnej čin a dožadovalo se, že chce jít okamžitě sedět...to by systém položilo jednoznačně

weiss 23. 11. 2011, 14:25
Zadna strana nebo politik nam nenabidne jako vyhled do budoucnosti, ze je POTREBA se mit "hůř" nez se mame ted. Z tzv. materialniho hlediska. Tim by se mohlo zlomit to prokleti :) A jestli ano, budeme takovou stranu/politika volit ?
zpátečka 23. 11. 2011, 14:18
Všechno na co jsme tak hrdý, naše "bohatství" a "pokrok", který používáme jako argument pro obhájení tohohle zřízení - všechno tohle je postavený na krádeži, znásilnění a udržovaném utrpení těch, kterými pohrdáme jako těmi "méně vyvinutými". A v touze si to vše udržet vytváříme z pozice sílky začarovanej kruh, jež udržuje při životě systém, který minimálně v tomhle selhává. A to vše přináší (a hlavně přinese) ještě větší utrpení. Tentokrát pro všechny.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 23. 11. 2011, 13:42
Jako dodatek cituju z odkazu od Havranpirka: "Hlavní překážkou provedení „islandského scénáře“ není starost o utrpení lidu, ale starost o vlastní peněženku, obava z bankrotu stovky let budovaných finančních impérií, které ovládají dnešní euroamerickou civilizaci."
Pnt 23. 11. 2011, 13:40
Tohle je naprosto vševystihující věta v tom článku od V.Bělohradského:
"Je klíčovým znakem globálního kapitalismu, že
ze všech alternativ dělá fragmenty svého fungování."

Sedlo 23. 11. 2011, 13:40
<<co je na "naší západní civilizaci" tak úžasnýho, že bysme ji měli nějak chránit?>> Moje "naše západní civilizace" jsem já, moje rodina a generace mých předků, moji kámoši, moje vzdělání, moje práce atd. Je to město a země, kde žiju, jsou to vzpomínky z dětství, sdílená minulost i přítomnost. O potřebě, stupni, prostředcích a smyslu jakýsi ochrany se dá dlouho diskutovat. Já si třeba myslím, že největší zlo obecně jsou 1. touha po moci ve smyslu vnucování pohledu na svět 2. chamtivost 3. nedostatek vzdělání, slušnosti a empatie. A základní otázkou je, jestli jiné civilizace jsou lepší, než ta naše, nebo jestli může nějaká ideální kultura a společnost vůbec vzniknout. A jestli se spíš nebude historie pořád opakovat, dokud lidstvo z 90% nevychcípá a ten zbytek si neuvědomí, že by se to mělo udělat tentokrát nějak jinak. Ale jak? Hehe.
Pinto pintolp@gmail.com 23. 11. 2011, 13:29