Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Takže jsem si pustil mp3 nový Lyssy a je to skvělý, parádní zvuk a těšim se na desku. Jestli je všechno zahraný a nahraný takle, tak to zatřese všema SR žebříčkama. Útok na špicu hitparády!
Frana 16. 12. 2011, 10:12
diky, tesim se: Pořadí se losuje. Tak přijďte včas, jinak neuvidíte třeba Lyssu, pokud si Töhötöm vytáhne nejkratší sirku.
Aran uv@silver-rocket.org 16. 12. 2011, 10:05
po koncertě si budou bubeníci tahat sirky
řízená náhoda 16. 12. 2011, 09:58
jaky bude poradi kapel v sobotu?
diky, tesim se 16. 12. 2011, 09:53
co bude dál nemám slov jenom radost z každý další holý věty a zbejvá moje jediná starost nakopnout ten starej rezavej vrak na zádech jedem dál a já to zvládnu
mraziky!! 16. 12. 2011, 09:47
song fetch super. skvely vokaly!
ráno 16. 12. 2011, 09:26
Že by další anketa? Dobře, žeru některý věci od...
http://www.youtube.com/wa…
pp 16. 12. 2011, 09:09
Každej posloucháme nějakou blbost, ne? Já třeba Mötley Crüe, někdo jinej třeba Pearl Jam. Rád bych jen připojil můj oblíbenej dialog z filmu "The Wrestler":

Randy Robinson: „Goddamn they don't make em' like they used to.“
Cassidy: „Fuckin' 80's man, best shit ever!“
Randy Robinson: „Bet'chr ass man, Guns N' Roses! Rules.“
Cassidy: „Crue!“
Randy Robinson: „Yeah!“
Cassidy: „Def Lep!“
Randy Robinson: „Then that Cobain pussy had to come around and ruin it all.“
Cassidy: „Like theres something wrong with just wanting to have a good time?“
Randy Robinson: „I'll tell you somethin', I hate the fuckin' 90's.“
Cassidy: „Fuckin' 90's sucked.“
Randy Robinson: „Fuckin' 90's sucked.“
Aran uv@silver-rocket.org 16. 12. 2011, 09:04
Já zbožnuju desku PEARL JAM - RIOT ACT (a neposral jsem se!)
jakub.uck 16. 12. 2011, 08:15
Pearl Jam? Pusťte mi tu "zaťatározervanýhorockerapěst" Alive a zabiju vás... Nirvana, Melvins, Mudhoney, Earth.. nic víc z toho kraje nebrat.
P.S. Je to o muzice, takže subjektivní... pouze u těch Ganů jde udělat výjimka. To byla/je prostě naprosto objektivně parta totálních dementů
pp 16. 12. 2011, 08:14
Tak kolikrát už jste si stihli pustit Kardio/Aero? Ja zatim asi 30x
žebříček 16. 12. 2011, 07:56
Když se řekne Gáni, musim se smat jako krava. Dycky vidim ten pytlik v cyklistyckejch šortkách.............áchachach !!!
bgt 16. 12. 2011, 07:32
Na Gány nešahat kurva! Pozor na to jako... Nezahrávat si s ohněm....
Sedlo 16. 12. 2011, 02:09
hehe, tak já schválně prudil že jo a čekal, jestli dostanu "Ses posral", nebo normální odpověď (nebo oboje). neřadim pearl jam mezi první tři kapely k chokebore a fugazi, jak jsem psal. ale rozhodně je rád mám a na mym žebříčku jsou vysoko. ale chápu, stejně jako já asi nikdy nepochopim, co je na motley crue (ty iron maiden jsou už něco jinýho, tam to trochu cejtim, tak mi to možná časem docvakne i u těch MC, ale spíš ne), tak někdo nemá pochopení pro PJ. Mně ale pořád uniká, čim si zasloužili zavržení sekty. Neil Young je král, ale jeho kámoši Pearl Jam jsou hrůza? V čem jsou jiný, než třeba Sonic Youth? Velká rocková kapela, co hraje hezký písničky pro hodně lidí. Pohoda, ne? Žádnej underground, žádný velký nároky. Ale jak řiká zvědavej a uvědomělej, vyrost jsem na nich, tak jsem tim možná zaslepenej a ve skutečnosti jsou třeba fakt hrozný, jako... já nevim, jako třeba guns´n´roses. A teď už asi dostanu rovnou blbost a zasloužim si ji, páč se v tom zbytečně rejpám.
K.ba 16. 12. 2011, 00:49
Aran: dík za odpověď

K.ba: z toho si nic nedělej, na pearl jam není špatnýho nic.. ale když někdo vyrost na Motleÿ Crue a Ajron Majden, tak je prostě neocení, fňuk.. ale že jsem rád, že já vyrost na těch Pearl Jam; uf, až jsem si oddych...
zvědavej & uvědomělej 15. 12. 2011, 22:59