Určeno lokálům, kteří minou nadílku na kopci.
Zítřejší litoměřický koncert Ravelin7 a Avelon se přesouvá z klubu Jemafor do alternativního prostoru. A sice do Lékárny U katovny (vchod pro zásobování - po schodech dolů). V případě, že byste nemohli místo najít, volejte na tel. 777 617 365.
Hluk začíná ve 21:00, vstup 80 Kč.
Bacha, jde o BYOD party (Bring Your Own Drink).
PS: Těch beden plnejch Solutanu si cestou do sklepa nevšímejte!
severočech
16. 12. 2011, 20:39
abuch: no vy nas taky tak neberte
keftesparty
16. 12. 2011, 20:26
no jiste. dalsi zlo sou tricka a podprsenky, ze jo, schvalne co to udela.
estet
16. 12. 2011, 20:05
Přesně. Třeba K.ba by mě nejradši viděl hnít v pekle kvůli Pearl Jam, ale taky mi dal pod stromeček krásnou kachničku. Šťastný a veselý!
Aran uv@silver-rocket.org
16. 12. 2011, 19:50
Keftes: nesmite nas zas brat tak vazne, kdybych rek ze nosit kalhoty je nejvetsi zlo. Prisli byste naostro a pod stromeckem by byly nekolikery dziny.
Abuch uv@silver-rocket.org
16. 12. 2011, 19:43
To je tak skvělý čtení, že jsem si k tomu podruhý musel pustit ten originál:
http://www.dailymotion.co…
16. 12. 2011, 17:19
Pozdě ale přece: já jsem taky byl na tom koncertu NY a (bohužel) Pearl Jam v Praze a taky za divných okolností. Pracoval jsem tehdy jako dělník v metrů v Londýně, konkrétně London Bridge Tube Station. Byla to strašná práce. Protože to byla památková zóna, žádný bagr tam nemohl jet, potřebovali blbce, kteří by kopali celou stanici lopatou. Bylo tam strašné horko, krysy všude, a pořád nějaký šéf, který tlačil, abychom kopali intenzívněji. Byl nás asi pravidelně 15 z různých zemí jako Nového Zélandu, Jižní Afriky ale hlavně z Irska. Ani jeden Angličan tam nepracoval, anebo pár ano, ale vždycky jsme dostali prachy na konci dne a většina dělníků šla do hospody, popřáli se a skončili v base, takže už druhý den tam nebyli. Většina těch dělníků z Irska byla mladí, impulsivní kluci, kteří nemohli najít práci jinde, protože měli dlouhé trestní rejstříky. Ale nebyli zlí, prostě nešťastní. Měli srdce jako blázen a bohužel často emoce je nutily dostat do konfliktu. Pár týdnů předtím mě kontaktoval kamarád z Prahy, že přijede Neil Young a jestli nechci lístek? Okamžitě jsem se rozhodl, že dám výpověď dřív, než jsem plánoval a pojedu za Neilem. Pár dnů před odjezdem během přestávky v práci jsem seděl v podzemí v té tmě a prachu s jedním z mých oblíbených kolegů (Ciaran), kterého právě pustili z basy kvůli nějaké naprosté blbosti (někdo si z něj dělal srandu, že je Ir, tak hodil na něj půllitr, který bohužel minul toho člověka, a rozbil okno v hospodě a zranil policajta, který právě šel okolo) a říkal, ‘Todd me boy, I just keep fucking up mate, why do I keep fucking up, aye?’ A normálně začal brečet. Celý den jsem pak ho slyšel v hlavě, jak říkal ‘why do I keep fucking up’ a uvědomil jsem si, že Ciaranovi chybí ten správný vzor. Ciaran potřebuje trochu Neila ve svém životě. Začal jsem vymýšlet plán. Večer jsem volal do Prahy, ať mi koupí ještě jeden lístek. Druhý den v práci jsem říkal Ciaranovi, ať nejde do hospody večer, ráno pojede se mnou do Prahy na Neila Younga! Neváhal, co by mu bránilo? Nebylo možné sehnat přímý spoj, museli jsme autobusem přes kanál a jet vlakem z Amsterdamu. Do Amsterdamu jsme přijeli večer, vlak měl jet v 04:00 ráno. Šli jsme sednout na kafe a čekali. Vysvětlil jsem mu, jak to v tom městě funguje a co znamenají ta červená světla na těch domech o pár ulic dál. On říkal, že se tam skočí podívat, nevěřil, že něco takového je možné. Pak už jsem ho nikdy neviděl. Slyšel jsem, že pár let nato zemřel na stavbě, když spadla na něj nějaká zeď. Takže z Holandska pro Ciarana:
http://www.youtube.com/wa…
Torr uv@silver-rocket.org
16. 12. 2011, 17:07
invesigativec: Taky jsem makal za dva vole.
16. 12. 2011, 16:57
tyvole, tak zitra nekdo nebude mit radost:
http://yfrog.com/kf4qlmjj
keftes vicepresident
16. 12. 2011, 16:44
To je nějaký podezřelý, Aran dostal loni dva dárky?! Co to je za pořádek Santorrus?
invesigativec
16. 12. 2011, 16:00
K.ba: Přesně!
16. 12. 2011, 15:44
Aran: Jo, měla takovej námořnickej outfit. to je ona.
K.ba
16. 12. 2011, 15:30
K.ba: Takovou bílomodrou??? Tak tu furt máme vole, nekecám.
16. 12. 2011, 15:27
ukulele + banjo = Uke-Banjo
http://img.uke-banjo.info…
Uke Banjo
16. 12. 2011, 15:25
flakas to: už mám hotovo.
Sedlo
16. 12. 2011, 15:23