Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
tak co: Psal jsem, že si pro zarezervovanej lístek nestíhám přijít do těch 19,45. Pokud vím, rezervace pak propadá.
K. 4. 2. 2012, 18:19
ale dyk si to muzes rezervovat pres 007web! my sme se tam takhle v pohode dostali.
tak co 4. 2. 2012, 18:11
Torr, Radim: Pánové, v pohodě, já tomu rozumím, viděl jsem, že je dole natřískáno. Jen jsem narážel na to, že bych si raději zarezervoval (a klidně i zaplatil) lístek dopředu a měl jistotu, že se do toho klubu dostanu, i když přijedu o půl hodiny pozdějc. Na druhou stranu je to další sraní navíc, o tom nic.
K. 4. 2. 2012, 17:42
Richard Lečo Janeček:Pravy perly byvaj na dne.
LiborDupal 4. 2. 2012, 17:22
Takhle to včera vypadalo před sedmičkou: http://www.youtube.com/wa…
Tv Nova 4. 2. 2012, 17:14
K.: Rikal jsem si vcera, ze mit plno je daleko vetsi stres nez mit prodelecne akce. Bylo to opravdu hrozne neprijemne odmitnout lidi, nepustili jsme treba kamarady, ktere zname 10 let a prijeli z Tabora na koncert... a spoustu dalsich nevinnych, zmrzlych lidi, kteri jen chteli byt ten 'jeste jeden' tam dole. Omlouvame se vsem, fakt jeste dneska mam spatny pocit v brise z tech zklamenych vyrazu. Ti, kteri se tam dostali, muzou dosvedcit, ze to bylo k prasknuti a kdyz 007 rikali jasne 'stop', tak jsme to poslechli. V preplnenych klubech se muzou stat osklive veci.
Torr uv@silver-rocket.org 4. 2. 2012, 16:00
Jinými slovy, vaše firma na dělání koncertů a desek je naprosto neprofesionální! Takhle tady tu britskou kytarovou scénu nevybudujeme, pánové; herdekfilek, s takovou nám tu prostě žádný Koldplej nevyrostou, s timhle vašim laksním přístupem. Za trest se s váma proto nikdo nebude kamarádit, nedostanete žádný suprový hudební ceny a špičkoví kritici z bájo mňůzikserveru se do vás budou votírat, jak do kapesníku. Mažu vás ze šoubyznysu!
Richard Lečo Janeček 4. 2. 2012, 12:48
Hele omlouvám se, že možná vznikl dojem o nějaký protekci, ale když ten největší nápor pominul, odskočil jsem si někam dozadu, a když jsem se vrátil, tak jsem pustil nějaký "zjevný kámoše". Pak mi chlapi řekli, že už se nepouští. To jsem nevěděl. Nejsme zřejmě takový profíci na tom vstupu. Choďte víc i jindy a naučíme se to. Díky. Ale jinak do osmi jsme pouštěli i bez rezervací, všechny. Několikrát jsem kontroloval stav lidí, dokonce jsem klukum vlezl na pódium, když do toho chtěli zrovna poprvý praštit, abych viděl, jak je plno.
Radim uv@silver-rocket.org 4. 2. 2012, 12:31
Díky za vysvětlení. "Pět a půl" byl samozřejmě slovní obrat, vím, jak to na Sedmičce vypadá. Spíš mi šlo o to, že jsem si lístek do 19,45 vyzvednout nemohl - dřív to prostě nejelo (jo, mohl jsem se s váma třeba domluvit nebo tak něco, já vim).

Nevadí, už jsem vychladl, další dobrý koncerty si rád zaplatím, ale velmi oceňuju nabídku být na guest listu. Snad ještě není všem Astronautalisům konec.

jen přemejšlim: vtipálek
K. 4. 2. 2012, 11:30
K.: Mám k tomu jen pár věcí...

1. Na 007 se nevejde pět a půl, ale mnohem víc lidí - i když to tak nevypadá.

2. "koncerty, jako je Astronautalis." Který to jsou? Takový, u kterejch existuje nějakej vzdálenej a mlhavej předpoklad, že přijde o něco víc lidí? Roky dělání koncertů nás naučily, že se na tuhle křišťálovou kouli nedá moc spolíhat. Od léta 2011 jsme prodělali na KAŽDÝM koncertu, kterej jsme do konce toho roku dělali (kromě dvou: Enablers na nule, Pinback v plusu). Je to dost velká suma peněz (navíc když se člověk s nikým nekamarádí, hehe) a my se bohužel musíme držet při zdi. Na Cars and Trains, kterej vydává na stejným labelu jako Astronautalis a Bleubird, přišlo 16 lidí, i když je to trochu podobná muzika. Až bude zaplněná Sedmička několikrát v řadě, řekneme si, že lidi zase začali chodit na koncerty v takovým počtu, že můžeme přemejšlet o Akropoli atd. Spíš si ale myslím, že se to nestane.

3. Tuhle stížnost musíš taky směřovat na Astronautalise - ten chtěl hrát vyloženě na 007 a příště tam chce hrát znova. Kvůli kontaktu s lidma a zvuku. Nedivím se mu.

4. Na 007 existuje rokama osvědčenej systém rezervací. Ten, kdo měl rezervaci a přišel do 19.45, kdy rezervace platí, se tam samozřejmě dostal. Žádnej problém.

5. K těm "zjevně kámošům" (kurva, myslel jsem, že se s nikým nekamarádíme): Astronautalis měl na guestlistu celkem hodně lidí, který tu poznal během svejch koncertů v Česku, a který známe i my. Na vstupu jsem tentokrát nebyl, ale mohlo to bejt tohle.

6. Chápu tvoje nasrání. Rád bych tě pozval na JAKEJKOLIV z koncertů, který teď děláme - prosím, napiš a budeš na guestlistu. Budeme fakt rádi, když tuhle možnost a naše pozvání využiješ. Díky.
Aran uv@silver-rocket.org 4. 2. 2012, 11:10
Kristepane to je debil ten Slavík. Ale vlastně má pravdu - jsem šťastnej, že se nekamarádíme s takovejma pablbama.
Aran uv@silver-rocket.org 4. 2. 2012, 10:54
"Byl jedním ze zakladatelů komunity Silver Rocket, jež je typická a známá tím, že se vůbec s nikým nekamarádí."

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/pr…
Benjamín Slavík to všechno ví 4. 2. 2012, 10:06
A včera se jednoznačně ukázalo, že roli vizionáře přebírá Bleubird! Zatímco masy ještě vzhlížejí k Astronautalisovi, starej lišák už nechává tisknout dresy s Bleubirdovým jménem ...
Alex Ferguson 4. 2. 2012, 09:56
Floridské slunce, Kanye a Beyonce, italský historky, pomerančová totální endoprotéza... čistý blaho! Zamačkávam slzu a děkuju SR
sa 4. 2. 2012, 09:35
ale tak ve vlaku -15 neni ne?
jen premejslim 4. 2. 2012, 03:21