Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
asi jsme si spletli fórum: to máš jednoduchý, buď pojedeš autem (pokud ho vůbec nastartuješ) nebo pojedeš tramvají (pokud nezmrznou výhybky) či busem (pokud zrovna neshoří) nebo můžeš použít třeba běžky. Lodí se tam teďka asi nedostaneš.
tak dlouho se na fórum volá, až se ucho utrhne 6. 2. 2012, 20:48
Hele, kdyby měl někdo čas a chuť, tak jsme zase "vydali" nějaký ty muziky - www.punkistpop.org. Není to nic šíleně super, žádný desky roku, ale je fajn těm lidem hudbu šířit, žejo. A kdyby se to nelíbilo, tak napište, budem rádi. A kdyby ani to nestačilo, tak si poslechněte Rituals - S/T (jedna z desek roku) a bude vám líp.

Dík
Roman
punkistpop punkistpop@gmail.com 6. 2. 2012, 17:30
Londýn: Jedinej nezávislej hc/punk recordstore je All Ages v Camdenu. Adresa je Pratt Street 27a. Výběr deske tam mají hodně slušnej, ale fakt spíš klasický hc věci. Nicméně tam maj i dobře zásobenou sekci 2nd Hand/Rarity a daj se tam najít dlouho vyprodaný desky. Pak dopručuju prolézt Soho (zas tak velký není) a narazíš na spoustu parádních second handů s vinylama.

Berlín: Dobrej bazar s deskama je na začátku Oranien Strasse, když půjdeš od U Bahn Gorlitzer Bahnhof po téhle ulici a na první křižovatce se dáš pár metrů doleva, uvidíš knihkupectví/comics shop a trochu schovanej je tam v prvním patře fakt dobrej second hand. Pak doporučuju prolézt ulice okolo Boxhagener Platz a narazíš minimálně na 3 podobný. Super je i Bisaufsmesser na Helfinghofer Platz (hned na začátku Warschauer Strasse), ty maj sice v podstatě jen nový desky, ale masakrální výběr a pak Static Shock na Burkner Strasse (U Bahn Schönlein Strasse), opět zase víc klasickej hc/punk shop s velkou 2nd hand/Rarity sekcí.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 6. 2. 2012, 15:54
tohotom to dobře napísal
čitatel 6. 2. 2012, 15:39
taky mám podobný dotaz. Nevíte, jak se dostanu z libereckého nádraží do jablonecké hospody, kde čepujou Svijany?
asi jsme si spletli fórum 6. 2. 2012, 15:13
Ahojte, já bych měl obdobný dotaz na music seconhandy v Berlíně a nějaký přehled koncertů. Díky!
TomášT tt@ecn.cz 6. 2. 2012, 15:03
Zdarec, mohl by mi někdo doporučit nějaky shopy v Londýně a eventuelně dobrý kluby s webovou strankou? Předem díky za info.
-K- 6. 2. 2012, 14:21
K.: Půlka Sedmičky by to ale rozhodně nebyla... to fakt ne.
Aran uv@silver-rocket.org 5. 2. 2012, 23:41
To není od věci... Jestli jste se někdo nedostal v pátek na 007 a uvažujete o návštěvě nějakýho z koncertů, který jsou potvrzený tady vpravo právě TEĎ, dejte nám vědět. Jste na guestlistu. Nedělám si prdel a vím, že nikdo nebude podvádět. Fakt.
Aran uv@silver-rocket.org 5. 2. 2012, 23:41
Aran: Hele kdybyste měli napsat na guest list všechny, kteří se v sobotu nedostali dovnitř, tak zaplníte půlku Sedmičky;) Ještě jednou díky za nabídku, ale rád koncerty podpořím alespoň tím, že zaplatím vstupné.

K. 5. 2. 2012, 23:26
http://ona.idnes.cz/zasta…
lifeisabitch 5. 2. 2012, 22:44
K.: My jsme na lepší model, než je ten rezervační systém na 007, zatím nepřišli. Příště třeba napiš, že tu rezervaci nestíháš vyzvednout kvůli vlaku a nebude problém. Jinak ta nabídka na guestlist jako kompenzace za ten pátek pořád platí... Dej když tak vědět.
Aran uv@silver-rocket.org 5. 2. 2012, 22:08
http://www.youtube.com/wa…
Total DIY punk roots 5. 2. 2012, 00:16
Je fakt, ze na vlastni oci jsem videl jak po koncerte Bugrr konecne dostal do salu, a normalne objednal panaka alkoholu. Takovy chovani, podle me mu muselo normalne krvacet srdce.
Torr uv@silver-rocket.org 4. 2. 2012, 22:51
jak psal Torr viděl jsem to tam na bráně lámalo mi to srdce i za ně
Bugrr bugrr@centrum.cz 4. 2. 2012, 20:47