nez: Tak to fakt jo.
Aran uv@silver-rocket.org
11. 3. 2012, 18:04
asi jo. 1992-1994 skoro kazdou sobotu. Myslim, ze ty jsi velkej fanousek J. Sedlone zrovna nebyl. Ale asi jsme se tam jenom mijeli..
nez
11. 3. 2012, 17:25
nez: Tak to jsme asi každej chodili na jinou Sedmičku.
Aran uv@silver-rocket.org
11. 3. 2012, 16:54
jen houšť!
ladislav štoll
11. 3. 2012, 16:15
Spojovat už není in, teď je třeba přejmenovávat, aneb svět podle Pavla.
http://kultura.idnes.cz/v…
vyjde mu to?
11. 3. 2012, 15:56
ahoj všichni co tu chodíte na tyto stránky,
tady je tip na dnešní večer, francouzský film Nádherná zelená, který údajně zakázali promítat v evropské unii,ale nevím jistě zda tomu tak je:
http://www.youtube.com/wa…
lola
11. 3. 2012, 15:27
nez: diky za vysvetleni, zrejme to bude za chvili super.
t
11. 3. 2012, 14:42
"osobne znam lidi, ktery tam byly 'obeti nasili'. Znam lidi, ktery tam poprve zkusili tvrdy drogy, a v tom pokracovali. Sam jsem byl tam nabizen tvrde drog zdarma, ucel nabidky bylo me jasny." - jeje, presne tohle bych mohl napsat o 007 v 1. pol. 90. let... Jsem rad, ze jsme ji neodepsali a ted uz je to tam trochu o necem jinem. Ano kazde srovnani kulha...
nez
11. 3. 2012, 13:09
ad kluby všeobecně: asi blbost srovnávat jedem s druhým, né?!? každej má něco. Mě se stal takovej příběh: v pražském klubu, kterej je hc/punk scénou akceptovatelný (nic ve zlým), jsem měl cca. 2 měsíce domluvený koncert. Ani né 3 týdny před konáním si ověřovali platnost a po mém souhlasu se mi dostala odpověď: _sorry, ale tvůj termín jsme přenechali klientovi, který zde pořádá koncerty pravidelně!" HOWGH. Zalil mě pocit diskriminace z mé malosti. V trudomyslnost jsem ale nepropadl. Ty promotéři co tam dělaj akce a ty kapely co tam hrajou za to samo nemůžou a proto tam chodím dál, ale pivo si tam třeba nedám - to je moje maloměšťácká pomsta! :)))
Václav vclvkotrba@gmail.com
11. 3. 2012, 11:56
Ad: Chapeau - Za sebe muzu rict nasledujici: osobne znam lidi, ktery tam byly 'obeti nasili'. Znam lidi, ktery tam poprve zkusili tvrdy drogy, a v tom pokracovali. Sam jsem byl tam nabizen tvrde drog zdarma, ucel nabidky bylo me jasny. Znal jsem nektery mistni dealeri predtim, nez se stali dealeri. Sledoval jsem jak znici sebe a jejich okoli za otevrenou podporu klubu. Znam spousta mlady a casto 'nezkuseny' lidi, ktery tam chodi, a setkavaji s tyhle vecama poprvy (nasili, tvrdy drogy). Zkuste jeste dat do vyhledavce 'Chapeau Rouge Prague Drugs' a pak '007 Prague drugs'. Pak me napiste, ze se da srovnavat 007 a tento podnik. Nekdo tady napsal, ze takhle to ma byt. Jak chcete, mate-li fantazie o nejaky legendarni obdobi dekadence ve nejakym velkou meste a myslite, ze se da to opakovat v uplne jine kulture v soucasnym svete tak jdete tam, hezkou zabavu. Pro me podnik, ktery laka nase komunitu jim pomoct vydelavat prachy vedle atmofera nasili, drogy a dobrodruzna turistika neni misto, kde chci mit spojeny hudbu, ktery mam rad, nic ve zlym.
Torr uv@silver-rocket.org
11. 3. 2012, 11:17
Pátýho dubna je tu Laibach!!
jo!!!
11. 3. 2012, 11:12
Banáne, správně, na to je život krátkej, mrcasit se mezi dealerama a náckama. S plenkama běžte do prdele - taky se dá vypočítat, kolik posmrkáte kapesníků, zničíte zubních párátek. Statistiky jsou pro nedomrlce, srovnávání Chapeau a 007 je zabitej večer, nudaři.
pert
11. 3. 2012, 10:24
bsx + Aran: Arane, to bylo na mě...... Dík, že jsi to dal do koncertů!!!!! Jináč bsx těší mě tvůj zájem. Upoutávka bude cca 14 předem, tak to s Radimem tady praktikujem, ale je fakt, že už to v akcích mohlo býti... Sypu si popel na hlavu! Jináč, když mi napíšeš e-mail, osobně tě budu informovat!
https://www.facebook.com/…
Václav vclvkotrba@gmail.com
11. 3. 2012, 09:53
mam to pod kontrolou
robert fico
11. 3. 2012, 08:12
začněte se všichni už konečně podepisovat čůráci ale fakt
Jiří z Poděbrad
11. 3. 2012, 03:40