dekuju za odpoved i za to ze jsem nedostal stempl :]
...mas recht loktovat uz se nejak neumim a prave ten chumel za zvukarem co se tlacil az ven jsem nezmaknul
necham se prekvapit a zatim si budu uzivat desku samotnou....
bica
1. 11. 2012, 17:10
bic.a: To mě mrzí, že ses nedostal dovnitř - já tam byl a nebylo to ani zdaleka plný. V Akropoli je bohužel chumel lidí hned za těma dveřma do sálu (za zvukařem) a když se tim pak člověk prodere, v prostředku a hlavně po stranách je většinou vždycky relativně dost místa... Jinak myslím, že Neurosis příští rok evropský turné určitě pojedou. Otázka ale je, jestli to když tak dělat venku - "produkčně" je takovej koncert dost složitej: pódium, střecha, PA jak svině, projekce... nevím nevím. Ale třeba si tady taky jen tak plácám a ten koncert budou dělat nějaký "větší hráči", než jsou Silver Rocket.
Aran uv@silver-rocket.org
1. 11. 2012, 15:53
je vedel, ze se ptam asi spatne.../ ja se pres ten dav nedostal ani do salu- poslouchal jsem na chodbe - a jojojo, bavi me vic ty zajimavy mista venku , proto se tak hloupe ptam - omlouvam se. Treba ale nekdo prozradi ,kdy je realna sance je vubec cekat v CR komplet...at uz kdekoliv
bic.a
1. 11. 2012, 15:41
bica: Neurosis VENKU ?! protože v Akropoli bylo moc horko nebo co?
13
1. 11. 2012, 15:27
nastesti tam nebyli jenom keftes, ze jo.
bro the becher
1. 11. 2012, 15:17
...kdy muzeme cekat Neurosis s novym albem v CR? Je nejaka sance to udelat nekde venku na nejakym -LIBOchov- vym miste? ...treba nejakej lom nebo doly na severu nebo tak neco ...ula la...
ale jinde nez v akropoli?
mam strach z toho drsnyho tagu blbost...uplne se klepu abych ho zde taky jednou nedostal..:)
bica
1. 11. 2012, 14:10
no, bylo to v prodloužení, zákeřnej útok francouzů, kteří už byli na kolenou, podcenění soupeře...
keftes party
1. 11. 2012, 12:49
Počkej tyvole takže Keftes Party PROHRÁLI souboj se žabožroutama na vlastním hřišti? Přepište dějiny! Tré žolí!
Aran uv@silver-rocket.org
1. 11. 2012, 12:48
vít: jo, přesně to nám řekli, že se šetřili na brno... asi jsme ale prohráli těsně... protože spali v dodávce poté, co zjistili, že chodit může jen jeden a mluvit jen dva... ale souboj to byl férovej... tři basy vypitejch piv plus nevímco navíc na baru... jean reno zabíjel hláškama, super lidi, chtěl bych bejt takovej fotr jako oni jednou
keftes party
1. 11. 2012, 12:04
s těma edie (pardon - e.d.) sedgwick ste mi udelali radost
pitomec
31. 10. 2012, 19:53
V Kolíně byli Francouzi naopak, v rámci kolegiality s druhy z Keftes, posláni ve dvanáct na kutě, aby to byl neska v Boru na baru férovej souboj.
Vít
31. 10. 2012, 16:38
Už je to v novinkách přímo od Hluchu.
Radim uv@silver-rocket.org
31. 10. 2012, 15:22
Podle všeho zahrajou La Casa Fantom na sedmičce společně s Doom, jestli jsem to od Himaláje správně pochopil teda. My plus Or teda ne, ale určitě někdy jindy! Jo a tady je důkaz, že Viktor je mezi zdejšíma bubeníkama nejlepší balič hehe:
http://www.youtube.com/wa… (čas zhruba 0:30)
Vašek 5StL
31. 10. 2012, 14:59
Nějaký novinky o zítřejší Cibulce nebo co?
Franco Nero odore.di.cipolle@volny.it
31. 10. 2012, 14:29
Zvítězila VÝTOČ.
Radim uv@silver-rocket.org
31. 10. 2012, 13:52