Ad:Foťáci na koncertech
Hele, a není to tak, že jsou ti "protivní" fotografové na koncertech ohlášení (fotopasy, novináři atd.), takže je to na tobě, jaký pravidla si určíš? Divím se, protože jsem nikdy, NIKDY neviděl takovou neomalenost, o kterých se píše (asi chodím na ty "špatný" koncerty, nevim). Problém vidím spíš v těch "fanoušcích" v první řadě, někdy by bylo dobrý zeptat se jich, jestli si uvědomují, jak drze se před tebe vtlačili.
Lukáš effect66@seznam.cz
10. 12. 2013, 13:37
Já dycky zavřu oči, představim si, že ty možnosti jsou bubliny v kádince s bahnem, a ta, která je největší a stoupá nejrychlejc, je ta pravá.
Když pak po nějaký době zjistim, že to, co jsem pozoroval, nebyla kádinka, ale větší bublina, která se skoro nehejbe, zkusím přesunout pozornost ke kádince, která tyhle bubliny bublin obsahuje.
Btw, jak přijdeš o prachy z podělaný reklamy? Že někdo použije bez Tvýho svolení Tvoji muziku pro komerční účely? Když Tě někdo okrade, půjdeš krást jinam? No, když nemáš na chleba, asi Ti nic jinýho nezbyde. I když jsou i lidi, co radši chcípnou hlady.
John
10. 12. 2013, 13:35
nebo kdyz si koupis pametovou kartu, to je cely posahany, ale vlastne je fakt vlastne svinarna tyhle ceny, a nebo ted nevim jestli ne nase, ze to nejak vyzdvihujem a zduraznujem, ze vlastne uz v ramci nominaci te do toho zatahnou a ty pak se vubec musis zabejvat tim, jestli je rovnou poslat do prdele, nebo tam jit s nadeji, ze to snad nevyhrajes a tuhle vec si nebudes muset zduvodnovat, a nebo to pak vyhrajes a vsichni s vidlema cekaj, jestli si to vemes, nebo je posles do haje az uplne na konci, nebo si to vemes a posles to do detskyho domova, a nebo z toho zaplatis najem a dal si budes rikat, ze tim ze nejses v ose prides o x prachu z nejaky podelany reklamy, ke ktery si pred rokem udelal hudbu a tohle je takova mala naplast.
Trochu jako jit si prevzit s cubou statni vyznamenani od zemana (asi dalsi podpasovka).
existuje pro to nejakej manual? na to se ptam treba dycky todda.
Abuch uv@silver-rocket.org
10. 12. 2013, 13:05
Hele to platíš, i když si jenom třeba okopíruješ rodnej list někde v kopírovacim centru. Z toho se taky platěj tzv. autorský poplatky.
Radim uv@silver-rocket.org
10. 12. 2013, 12:46
Mně je jedno, jak malá nebo velká část těch peněz to je. Jen mi připadá vyloženě nechutný, že přerozdělení nějaký části nakradanejch peněz (z mýho pohledu) se dělá v rámci nějakejch "hudebních cen."
Aran uv@silver-rocket.org
10. 12. 2013, 12:20
a s tim asi zrovna nesouhlasim, protoze kdyby nejakou solidni cast tech prijmu netvorily prave prijmy od malejch poradatelu, tak by se jim vubec nevyplatilo je otravovat s necim, nebo by treba umoznili autorum nebejt zastupovany na malejch koncertech. ale tim sme se dostali od pochybnosti o cenach A... ke klasickejm pochybnostem o OSE jako takovy
10. 12. 2013, 12:09
ja sem bez dovoleni repostnu poznamku od Lukáše: Jenom drobnej podotek, spíš technickej - OSA vybere ročně skoro miliardu (ze který podle svý výroční zprávy zhruba tři čtvrtiny rozdělí) a v takovým objemu peníze nás malejch pořadatelů v podstatě nejsou patrný. To podle mě ty pracovníci vybíraj nárazově a víceméně náhodně, jenom aby měli čárky, aby splnili nějaký předepsaný množství.
10. 12. 2013, 12:06
Abuch: Vole já jsem nikoho k ničemu nevyzýval, na to bacha. Ale nevím, proč bysme se do toho nemohli kérovat - jsou to nakradný prachy i z našich koncertů, SRSS šlo do mínusu jen "díky" OSA.
Aran uv@silver-rocket.org
10. 12. 2013, 11:31
a ceny mame tu ceny, je podzim a nominace na ceny OSA, rikal sem si proc ten Adam do cen Apollo tak šije na tom twitteru, vždyť jsou z toho lidi pak zmatený, závidí jim ty prachy? V nominacích sou i mý kámoši a nejsou to žádný zvěrozvěsti d.i.y. Máme my vůbec právo do toho kérovat? mě příde, že je to věc těch kapel a nevim proč je vyzývat nějakýmu zamyšlení, respektive k zamyšlení nepochybně dojde, ale nevim jestli existuje jedinej spravnej výstup. My s tim světem nemáme (v rámci silver rocket) nic moc společnýho.
10. 12. 2013, 10:52
něco jako chuckberry
haha
10. 12. 2013, 01:15
dá se nějak přeložit Chokebore?
TomášT
10. 12. 2013, 00:11
vlasta fotí vešino z boku, hezky a z dálky, ale jiní fotí jako pominutí, viz nová inkvizice.
http://theshovel.com.au/2…
to se pekne seslo
9. 12. 2013, 22:44
hezky!
babies are blue
9. 12. 2013, 22:19
ze vcerejska par rozmazanejch obrazku od vlasty vojacka
http://www.youtube.com/wa…
9. 12. 2013, 22:08
http://vimeo.com/32711150přijďte zejtra do BAJKAZYLU na Žižkově. Hraje Mute Swimmer. Mysli na: Boduf Songs, Lichens nebo na něco jinýho .. a točej tam Unětice
Pedro
9. 12. 2013, 21:37