Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
ad foťáci:
Z pohledu fotografujícího:
Poslední (foto)inkvizice je parádní a na místě. Ikdyž bych měl teoreticky obhajovat spíš fotografy, mluví mi to z duše, od začátku razím zásadu kvalitně nafotit a zároveň nenasrat kapelu a lidi v publiku, obě věci jsou myslim stejně důležitý a neoddělitelný. Jinak v neděli na GaB jsem třeba vůbec před pódiem nebyl a jde to taky..Všechno co fotím, poslouchám jako fanoušek, „fotografická onanie“ není na místě, kdo jste začínal fotit koncerty jako já klasicky na film, víte, že tohle šílenství udělat 400 a více fotek za koncert nastalo až s masivním přechodem na digitály. A sváteční foťáci na akcích SR, který přijdou jen když hrají Dinosaur Jr. nebo třeba GaB, ať jsou rádi, že dostanou akreditaci, nechci působit jako správňák a chytrolín, ale trocha pokory by byla fakt na místě. howgh
Kryštof 10. 12. 2013, 18:50
jos: Ano, nekuřácká akce v Pilotu prej není problém, takže nebude problém.
Aran uv@silver-rocket.org 10. 12. 2013, 18:29
TomášT: Děkujeme - předáme na ministerstvo obchodu panu ministru Stryikerovi, bereme všechno.
Aran uv@silver-rocket.org 10. 12. 2013, 18:27
předpokládám, že na sobotní benefici budou i desky z katalogu SR, ale pro jistotu avizuju, že chci koupit to solo Troye, tak ho vemte určitě sebou. díky!
TomášT 10. 12. 2013, 18:17
weiss: Vnímám to podobně jako b. Odosobněnej hnus, anonymní brutalita, zlo. K tý desce to sedí, celá ta sada fotek je hodně mrazivá...
Aran uv@silver-rocket.org 10. 12. 2013, 17:18
Abuch: Jestli osobne se citis tlacen do zavislosti, a nelibi se ti ten pocit, tak asi stoji za to vytvorit ten manual. Pokud ne, nic neres. Jak jsi psal na zacatku s tim svetem (v ramci silver rocket) neni moc spolecnyho.
Torr uv@silver-rocket.org 10. 12. 2013, 16:21
weiss: tak vole, "corrections house", vid. sekta, naprava zmetku, hra na ideologii, zadna leva X prava. vsecko mi to prijde koser, prispiva to k atmosfere, kterou se snazi uplatnit a ktera mne neprijde prilis nesrozumitelna.
b. 10. 12. 2013, 15:26
ke Corrections House: skvělá kapela, atmosféra jako kráva, nějak ale nerozumim těm mundůrum, co má kapela na sobě navlečený... nějaká hra na uniformy? symboly? ví o tom někdo z rakeťáků něco víc? Nějaký Bratrstvo či co? Nějak nemám uniformy se symbolama rád...možná jsou to jen pracovně-umělecký hadry...strarý chlapi a takový cingrlátka...nějak mi to nejde dohromady...
weiss 10. 12. 2013, 15:06
aha, to jsem netušil.
bys Abuchovi 10. 12. 2013, 14:59
ad OSA: sou to kurvy, na tom se shodneme, to že se tuzemská kapela se svým materiálem od nich musí explicitně distancovat je nahovno, u zahraničních je to ještě horší

ad foťáci: možná by pomohlo (asi víc než inkvizice jednou za 7 roků) třeba to fakt prosadit, takovejm těm profi kanónům dát dva songy s tim, že jim pak kapela řekne ať táhnou, nebo se nehraje, síla davu si myslim je přesvědčí; ale co s lidma se smartfounama ... možná jim dát najevo, že pořídit si víc než tři fotky na památku už je úchylný a ty jejich mrdka videa stojí za hovno; nedávno sem narazil na nějakou aktivitu jakože: po koncertě bude k dispozici profi video se zvukem z mixu ... ehmmm ... za prachy, wtf?

mno a pak můžete propírat že vám na koncertě kouřim do obličeje, co Corrections House, bude to nekuřácký?
jos 10. 12. 2013, 14:44
2 todd: no jo, ale kdyz ja si delam manual sam a je asi v x pripadech kompromisni, protoze se mi mota dohromady prace X kultura X konicek. uz jen tim ze se zivim tim ze nahravam nejaky kapely, vobcas fakt nevim odkud maj prachy na svoji desku, mam je nejak kadrovat abych byl nezavisly studio, ze si musej na desku vydelat praci v lese? OTK je vicemene nezavisla kapela snad, ale určitě by nas někdo dostal na tom, že máme videoklip na youtube a nepripada mi to jako zlocin, naopak je to celkem pluraritni mi pride. je to proste dnesni medium. kdyz prejdem na nejakej jinej server, tak ho stejne nekdo casem zase koupi.tak nevim.

2bys: to se tyka bohuzel spousta sr koncertu, z tech kapel je spousta zastupovanejch, nektery ale i ne. podle me tak 50/50

2 John: hele, ja mam treba (a uz sem to sem nekolikrt psal) problem ten, ze za hudbu k nebelovi sem nedostal zadnej honorar s tim, ze ale budu mit nejaky prachy za provozovani z autorskejch poplatku, ale vzhledem k tomu ze nejsem osou zastupovanej, tak mi proste ty prachy ktery dou z cely evropy za provozovani filmu (tak to je, neni to za zadny vybirani penez za kopirku) neda. a je to, jedine kdybych tam vstoupil, docela by se to hodilo, ale takhle proste ne. tak je to pro me treba slozita situace a to ani nemluvim o reklamach, ktery stejne uz dlouho zadny nedelam.
Abuch uv@silver-rocket.org 10. 12. 2013, 14:42
A co te zabrani vytvorit manual sam?
Chces vydat/zprostredkovat nezavislou hudbu.
Nenechas byt tlacen do situace, ktery znamena, nebo zpusobi, zavislost.
Neberes penize od sponzory, nenechas dobrovolne zprostredkovat hudbu skrz treti osoba, ktery za to ma zisk, a nesoutezis, protoze soutez zabije rozmanitost a vede k oligopol, ba monopol. Pokud chces delat kultura nezavisly, pravepodobne uprednostnujes pluralitu.
Torr uv@silver-rocket.org 10. 12. 2013, 14:25
poplatky OSA za koncert se platí jen za zastupovaný, nebo covery hrající kapely, myslel jsem, že tohle se moc koncertů SR netýká
bys 10. 12. 2013, 14:11
ja kdyz si predstavim bubliny a bahno, tak rovnou vidim hovna
nevim proc 10. 12. 2013, 13:43
to mi pripomina:
http://www.lamer.cz/quote…
b. 10. 12. 2013, 13:41