zeptejte se apacky, ta byla vsude.
Dokaž to!
autopilot
16. 3. 2014, 10:39
teda pokud to už nevykecal johannes benz!
POZOR, VTIP!
by se pak vidělo
15. 3. 2014, 23:09
jo. ten to vi.
Dokaž to!
belmondo
15. 3. 2014, 19:54
jedine nanoru
POZOR, VTIP!
to vi
15. 3. 2014, 14:15
zdar, chystam se v kvetnu do nyc. znate nekdo kluby, ve kterych stoji za to sjet program? maji treba girls ag. boys neco jak sedmicku? dik za tipy!
belmondo pavel.novacek7@gmail.com
15. 3. 2014, 12:19
Čau lidi, dneska připomínám na sedmě Arms and Sleepers, ráda Vás uvidím!
Kimi kim.moula@gmail.com
15. 3. 2014, 10:39
debatéři: Jsme u toho. Prachy nekompromisním způsobem určujou podstatný rozdíly v přístupu k nepsanýmu souboru pravidel punkový etiky. Ať už jich máš tak akorát na vydávání fandovských desek pro okruh zhruba jedný, dvou stovek lidí, anebo ti chybějí, protože máš ambicióznější plán na vydávání tiskoviny psaný zasvěcenejma fanatikama, kterou budou číst jiný hudební nadšenci celý republiky, vždy se dostaneš do situace, kdy něco odpovědně řešíš. Pohledů na věc bude celá řada, ale jen díky diskuzi se posouváme k tomu podstatnýmu. Totiž jestli chceš dávat a něco si za to brát, anebo jsi druh masochisty, kterej jenom dává anebo masér, kterej jen bere. A tam už je vhodný aplikovat Maslowa, jehož schématický pojetí společnosti už zná každej průměrnej středoškolák. To je ale jen můj osobní názor.
http://psychoanalyza.com/…
Job honza.krejca@gmail.com
14. 3. 2014, 12:37
ublink, super název teda!
michal
14. 3. 2014, 09:45
at se tu nesije jen do budvaru:
www.klublink.cz
gambáč ole
14. 3. 2014, 09:07
faw: nikdo ti přece nebrání poslat jim na účet další love sám od sebe, což je vlastně i tohle, akorát mi to přijde jako nějaký blbý promo
k poznámce leju a bleju: nejen že nechápeš, v čem spočívá koncept lokal rekorc, ale taky jde o to, když uděláme parabolu k hudebnímu časopisu, bylo by to tak, že lidi v lokal rekorc by v takovým případě ty prachy dávali na vydání časáku, a ne ještě navíc těm muzikantům za tu muziku nebo třeba carton clanu za obal apod., to je taky docela podstatnej rozdíl na úrovni struktury schématu LR (cosmetics). lidi, co do toho dou, se taky vystavujou riziku, že se jim ty prachy nevrátěj (ve smyslu že se to nebude prodávat tak dobře, jak by chtěli)... ale nikdo z nich přece pak nechce po jinejch lidech "hele, moc se nám to neprodává, ale chtěli bychom, aby ta hodnota za tím nějak nezmizela, tak nám to zalepte, co?"
blbec jsem
14. 3. 2014, 08:57
d. : z toho dokumentu na mne jako lháři působí akorát budvar resp. lidi co jim dělaj kampaň, W518 každému férově odpověděl, stáhl obrázek těch guerrila osvětlovačů (kteří navíc sami ve většině chtěli v té knize být) a tak. Co mu vyčítám je, že to měl deklarovat rovnou, ne až po dotazech (obecně mi pak přijde vtipný, že ta skrytá reklama je tak skrytá, že jsem se o ní - jako potencionální cílovka - dozvěděl až ze stránek SR)
Nasrany: jak říkám, já to beru jako dobrovolnou nadstavbu, jako když si můžeš stáhnout album za 50, 100 nebo 200 (tuším bonus to tak měl). U časáku v trafikách to tak jde udělat blbě, takže hithit.
Faw
13. 3. 2014, 23:16
leju, pak někdy bleju: Já se do týhle debaty nechtěl vůbec zapojovat. Na jednu stranu moc nechápu, proč by lidi měli dostávat peníze za to, že ve volným čase píšou o muzice, kterou mají rádi (nikomu ale tenhle pohled nenutím), na druhou stranu každýmu fakt upřímně přeju, aby byl finančně oceněnej tak, jak uzná za vhodný - a klidně víc. Ale vyprovokovala mě tvoje poznámka o Lokal Rekorc: jestli nevidíš rozdíl mezi podnikatelským subjektem (to nemyslím NIJAK pejorativně!!!) jménem Fullmoon a partou lidí kolem Lokal Rekorc, který si vydávají velmi okrajový vinyly a nikomu to necpou, tak jsi úplnej idiot, sorry. Jsou to dva totálně odlišný světy. Pokud na to máš jinej názor a budeš to chtít probrat osobně, rád vysvětlím svůj pohled na věc a velmi pozorně si poslechnu tvůj.
Aran uv@silver-rocket.org
13. 3. 2014, 22:48
ale jak vybirali na ten kompresor to je v pohode ne
POZOR, VTIP!
agresor
13. 3. 2014, 19:00
Fawe nekdo z me kapsy taha penize dvakrat. Ale jo poslu jim to proc ne.
Nasrany
13. 3. 2014, 18:40