Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
kurva Mirek se jen zeptal tak se do něj neser , nebo dáme páku šuline...
Franta Kocourek 27. 3. 2014, 19:31
to je třebíčskej humor?
mirkovi 27. 3. 2014, 19:04
no super v Brně už máte taky hipstery , to jste se o kousek přiblížily z Azie do Evropy .... a kdo je vůdčí osobou Bolek Poléfka...? POZOR, VTIP!
Mirek Donutil 27. 3. 2014, 19:02
normalne si tady lidi vyjasnujou svoje stanoviska, to tady jede
pozorovatel 27. 3. 2014, 17:49
hele vy cílovky, já pri bookovani netusil o zadný akci ve Vegalite (ty akce zjevně vznikaly zároveň). Ja jsem jednoduše chtěl pozvat dobrou kapelu na křest OTK, Telefon máme s Ondrou rádi oba, navíc jsem věděl, že v Brně nebyli skoro rok. Že by na ně přišli nějací lidi, nehrát jinde, je jasný. Jediný co se stalo blbě je, že mi Telefon o tý druhý akci neřekli. Kdyby řekli, pozvu místo nich někoho jinýho. To je celý. Je to fakt jednoduchý. Stane se. Ikdyž za těch skoro 20 let co pořádám akce, se mi to stalo poprvý, tak jsem holt odpaněnej Telefonem. haha.
Prokop 27. 3. 2014, 17:48
Helejc, já teda dělám koncerty kapel, protože si je chci poslechnout a zbytek mě moc nezajímá! Tak moc nechápu co tady jedete......
vclvkotrba gmail.com 27. 3. 2014, 17:47
Tady máte jednu "cílovku": https://www.youtube.com/w…
Cílovka 27. 3. 2014, 17:43
1) "Anebo Telefon pocita s tim, ze jejich cilovka se o hrani Telefon v Kabinetu nikdy nedozvi a i kdyby se dozvedela, tak tam nepujde, protoze tam jsou zly hipstri a fanousci Telefonu chodi jen do diy/vegan friendly podniku jako Vegalite???"
Nikoliv. Počítali jsme, že punkáči vyrazí každopádně do Vegalité, protože tam hraje několik dalších skvělých kapel z těchto vod (Boy, MacGyver, Hanba, Gattaca), a že tam vyrazí bez ohledu na to, jestli se tam objevíme nebo neobjevíme i my. Kecy o zlých hipsterech nebudu komentovat.
2) Osobně jsem v KM nikdy nebyl. Naivně jsem si myslel, že Brno je velké město, kde akcí je hodně, jsou různorodé a chodí na ně různé publikum (kolik koncertů tam dnes je ve skutečnosti, můžete mrknout sem: http://goout.cz/cs/koncer… - napočítal jsem jedenáct různorodých akcí, ok?), že do KM zavítá skutečně jiné publikum než do Vegalité a že my návštěvnost v KM neovlivníme.
3) A znovu dodávám - měli jsme se s Prokopem domluvit včas a pořádně, v tomhle je to rozhodně naše chyba. Prokopův záměr, tak jak ho vysvětluje ve svém posledním vzkazu (dostat do KM naši "posluchačskou základnu"), mi dává smysl. Jen mám pocit, že aby to tak skutečně dopadlo, musela by se zrušit celá akce ve Vegalité.
4) "Jankovské řeči" - ok, pokud chceš nastolit tento tón, může být. Pak se ale prosím podepiš.
CTIB 27. 3. 2014, 17:33
prilakat cilovku do kabinetu kdyz ten vecer ma cilovka koncert ve vegalite?
tak urcite 27. 3. 2014, 17:20
aha, no kauza Telefon teda zcela zrejme totalni blbost, ne? Prokop chtel evidentne prilakat cilovku Telefonu prave do Kabinetu, takze tim, ze by cilovka Telefonu nakonec prisla do Vegalité a ne do Kabinetu se pro me rovna vyhozeny cestak a poprcana ekonomie akce. Navic nemam pocit, ze se v Kabinetu toci kolem dokola stejnych 60 lidi, takze jankovske reci o tom, ze by se jednalo o "nekonkurenci" a hrani v neprobadanych vodach pro cizi publikum apod jsou nesmysly ne? Anebo Telefon pocita s tim, ze jejich cilovka se o hrani Telefon v Kabinetu nikdy nedozvi a i kdyby se dozvedela, tak tam nepujde, protoze tam jsou zly hipstri a fanousci Telefonu chodi jen do diy/vegan friendly podniku jako Vegalite??? Kluci, vzpamatujte se
konec dobry vse na hovno 27. 3. 2014, 16:54
konec dobrý všechno dobrý...a teď alou na OTK
teddy 27. 3. 2014, 15:27
CTIB: nespojuje
admin 27. 3. 2014, 15:02
Tak já už jen doufám, že tu debilní reakci podepsanou Alda si tu nikdo nebude spojovat s TELEFONem.
CTIB 27. 3. 2014, 14:34
ty vole kdo by chtel hrat s OTK ,takova mrdka.se nedivim
Alda 27. 3. 2014, 14:20
Ad Telefon: Právě pro ty nedorozumění, byla zpráva Telefonu o neúčasti na koncertu taková jaká byla. Čili, že to je spíše na osobní pokec než na provařování na fórech. Pár menších dodrbů (mých) a je z toho pořádný dojeb. Omluva všem.
zajic (ass) zapa@knir.cz 27. 3. 2014, 13:54