"Na SRSS bude samozřejmě k mání lahodná extrachmelená jedenáctka v dostatečným množství pro všechny zájemce. Pro radikální antiklerikály doplněno náchodským Primátorem."
hehehehe tesim se
13. 5. 2015, 17:17
hezky ste mu to dali, čurákovi co chtěl jít na koncert
čest!
13. 5. 2015, 16:45
Skoda: vsak v poradku, posli postovni adresu a priste az tu bude hrat zeni geva ti poslu pohled -- samozrejme nic ve zlym, tvoje posty na tomhle foru jsou slusnej trolling tak se nediv
General Plukovnik
13. 5. 2015, 14:05
nezlob se na me generale ja i z te nasi prdele rad vyjizdim podporit koncerty ale po takovy nalozi si rikam proc bych to delal
tak to sefuj dal takto plukovniku
skoda
13. 5. 2015, 13:18
lilek: zklidni to
dobrá rada
13. 5. 2015, 13:10
skoda: no vidis, tak asi mas nejakej problem s hledanim informaci, kdyz si informaci o Zeni Geva nenasel ani na Czechcore a ani na Srr webu, kde ta informace k nalezeni byla a zaroven se jedna o dva z tvych zdroju, odkud ty obvykle informace ziskavas ... ta informace samozrejme nebyla jen na tenhle dvou zdrojich
jinak "jsem z malyho mesta" + "nemam FB ani TWITTR" doufam nedavas do souvislosti jako duvod k tomu, ze te ta informace minula. na ten koncert napr dojel i Stanislav Smrcka, kterej zije v obci Kaliste s populací 16 lidí, coz vyvrací moznost, ze lidi z mensich mest jsou ochuzovani o informace. Martin Valasek taky zrovna nezije v nejaky metropoli
porid si FB a TWITTR a budes v centru deni hned vid
lilek
13. 5. 2015, 12:35
Aran - souhlas, je to pecka!
pravdu-díš
12. 5. 2015, 21:48
Ještě ke středě: protože jsem ignorant, tak jsem si Bartona Carrolla pustil až TEĎ - a jsem nadšenej, moc se na něj těším!
Aran uv@silver-rocket.org
12. 5. 2015, 21:18
Stream nový desky Circuit des Yeux:
http://www.factmag.com/20…
12. 5. 2015, 21:18
Astronautalis - úžasný!!!
Kryštof
12. 5. 2015, 20:51
Novej track Astronautalise, beat dělal Lazerbeak (Doomtree). Je to výborný:
http://consequenceofsound…
12. 5. 2015, 17:08
Ahoj, posloucham ted White Hills a je to pecka! Dalsi parada z Thrill Jockey.
Pavel
12. 5. 2015, 16:21
skoda, ze jsi vul a prehlidl si to
liaz
12. 5. 2015, 12:45
Hele k tomu zveřejňování tady na webu: jak do novinek, tak do koncertů dáváme externího snad úplně všecko, co nám přijde, někdy vlastně i víc, když cejtíme, že by to tady mělo bejt a nějak se to k nám donese jinak než mejlem od pořadatelů. A tohle prostě nějak propadlo, nepřišlo a nějak to kolem nás jenom prolítlo, záměr v tom nebyl vůbec žádnej.
Jinak Zeni Geva visela u nás v koncertech od 15. dubna -
http://www.silver-rocket.…
Radim uv@silver-rocket.org
12. 5. 2015, 11:19
vis ja jsem z mensiho mesta a nemam FB ani TWITTER a podivam se obcas na czechcore kde to bylo mezi milionem koncertu a podivam se sem kde to asi bylo taky jen mezi koncertama a to mi proste uteklo
informace o tehle hudbe jsem zvykly hledat hlavne zde a na czechcore a ne na foolmoonu a kdybych o konc. zeni geva vedel tak bych proste prijel. taky je mi jedno co si myslis
skoda
12. 5. 2015, 10:28