zaparkuj to rovnou do kostela
dav
19. 5. 2015, 19:01
V NOVINKÁCH je první praktický (a důležitý!) info ohledně Silver Rocket Summer Soulkostel, týká se PARKOVÁNÍ. Chtěli bysme poprosit: pokud v následujících postupně zveřejňovanejch "instrukcích" ohledně SRSS bude něco nejasnýho, dejte nám prosím vědět HNED, ať můžeme reagovat / vysvětlit / opravit / pomoct / poslat do prdele. V tejdnu před SRSS nebo pár dnů před tím už budeme úplně zavařený. Díky moc za pochopení.
Aran uv@silver-rocket.org
19. 5. 2015, 12:15
Naquei Manou? ANO
luklukluk
17. 5. 2015, 20:22
Les Homosexueles, to jeste existuje?
supr
17. 5. 2015, 03:04
Naquei Manou? Tak to jo!
orp
16. 5. 2015, 11:55
Pěkně Osobič. Jen bych dodal, že Broumovské stěny jsou zkráceně Broumovky, ale to ví každý malý "lezecký" dítě. Nechť žijou světáci.
petrE
15. 5. 2015, 20:41
čest! Jasně, že jsme to čurákovi nandali. Z mé strany, jako pořadatele koncertů (a Lilek je to samé) mě prostě takové kňučení prostě vytáčí, proto jsem se ozval. Znělo to jako by za to mohli všichni ostatní. Kdyby škoda napsal: Do prdele, to jsem prosral koncert, tak to tady nerozdmýchávám. Prostě nechci se přistihnout, že většinu své energie vložené do gigu strávím PR, i když uznávám, že je to pro úspěch koncertu zásadní. Tak a konec a závidím vám, že jste si užili Mudhoney.
martin co má malárii
14. 5. 2015, 15:47
To teda, Rose Windows jsou skvely a bohuzel po rozpadu
ok?
14. 5. 2015, 15:30
opatrne s tema rose windows kamo
jasny?
14. 5. 2015, 14:27
2 aran: rozdíl mezi mudhoney a white hills je v tom, že mudhoney (a taky pontiak nebo the obits) hrajou starou muziku s obrovskym kusem vlastního stylu a přístupu, kdežto white hills ( a třeba rose windows, bože, to je fakt děsná píčovina) hrajou prostě retro...no, a pak taky ty latexový kalhoty, zlatej petersovo klobouček
tom.ajara@email.cz
14. 5. 2015, 11:48
1) Sice jsem tady (
http://www.silver-rocket.…) psal, že novější desky Mudhoney mi připadají lepší než ty starý "klasiky" (a za tím si pořád stojím!), ale když včera na konci spustili "Into The Drink", tak jsem se regulérně skoro POSRAL. Tahle kapela byla TAK důležitá pro to, co se tady na začátku 90. let začalo formovat - a TAK parádně stárne!
2) Pořád nechápu, co je na White Hills dobrýho nebo zajímavýho - a to jsem se snažil.
3) Barton Carroll - pro mě obrovskej objev. Úplně to žeru. Fantasticky nehezkej chlap, nádherný písničky. Jde z něj podobná vyrovnanost jako z Geoffa Fariny, ale jde to víc do country, fakt ty písničky jsou skvělý:
http://bartoncarroll.band…4) Když najdete energii přijít se v pátek podívat na See Through Dresses a Zlato a nafta, budeme rádi. "Malá" kapela (a asi málo lidí), která je plodem toho, co Mudhoney a spol. zaseli. Vnímám to jako takovou hezkou "tečku" za středou.
Děkujeme všem, kdo dorazili!
Aran uv@silver-rocket.org
14. 5. 2015, 11:37
včera to byl DOKONALEJ večer.
tom.ajara@email.cz
14. 5. 2015, 09:25
Tak kolik bylo včera palic? Vypadalo to, že o dost míň než minule...
Jinak, už se ví když přijedou Mudhoney znova? :-)
Sazim
14. 5. 2015, 08:22
tématická četba k SRSS
http://muj-antikvariat.cz…
Pedro fighttest@seznam.cz
13. 5. 2015, 23:49