Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
PONTIAK KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
kl. 12. 1. 2017, 10:07
jirka spicka: vinyla musi byt.
porota 11. 1. 2017, 16:14
prej tu po mne nekdo chce pojmenovat kapelu?! Dokaž to!
jirka spicka 11. 1. 2017, 16:08
RickoLus průběžně dává na svůj Bandcamp zajímavý věci: https://rickolus.bandcamp…
Aran uv@silver-rocket.org 11. 1. 2017, 16:01
10 let od Týdne pro 007: http://www.silver-rocket.…
Je to fofr...
Aran uv@silver-rocket.org 11. 1. 2017, 11:09
mam kocak
krinex 11. 1. 2017, 10:45
diky inkvizicim jsem si vzpomnel na dve filmovy hlasky ktery me hodne bavej:
1) Chcete me videt brecet, puste mi rap. (Bruce Willis, Posledni skaut), v podkresu hral Prince myslim ze to byla skladba Get Off
2) Co to poslouchas za reklamu na prujem. (Mickey Rourke, Strela), reklama na prujem byla nejaka prisernost od Right Said Fred
wydlak 10. 1. 2017, 22:22
šak jo, pohoršuj se.
Martin co má Malárii 10. 1. 2017, 13:18
ale ja se rad pohorsuju
tak to tak neber 10. 1. 2017, 12:47
Díky za všechny žebře, místy podnětné, sekce knihy například. To že jeden člověk poslouchá KORN, to je prostě statistika, nad tím nemá cenu se pohoršovat. Pro mě je spíše nepředstavitelné poslechnout si CELOU desku Radiohead. Milým překvapením bylo, že většina uvedla jako oblíbené jídlo vegetariánské. Takže už vím, co budu psát do příští ankety, že mě letos dojalo, tedy, pokud to nezapomenu.
Martin co má Malárii 10. 1. 2017, 11:42
lavi lavi, řítí se jak lavina, lavický rulez nejvíc
vyšehrad jede 9. 1. 2017, 21:29
zdenda izer má super humor, nic pro rádoby vtipne intelektualy
zděněk 9. 1. 2017, 20:35
venca: píšeš o dělnickym udělu z pozice člověka, kterej se jinak prace štiti jak mrtvej hrobu tyvole Dokaž to!
soudce Dreadlock 9. 1. 2017, 16:45
ja su rad ze naka I. po delsi dobe byla a film mam v pici!
takze diky 9. 1. 2017, 15:33
toni erdmann pt. 2

tuhle věc jsem sepsal proto, že jsem na fejsáči (i v reálu) viděl pár lidi, kterým to jak se říká "nenajelo".

Samozřejmě problém dovysvětlování vtipu je v tom, že pak člověk působí jako patetická piča a nějak si vytratí i ta potencionální "vtipnost".

Viděl jsem nějaké technické otázky - jakože jediná inkvizice je to prostě proto, že nikdo žádnou jinou nenapsal a zrovna na tenhle film, protože jsem na něm prostě byl a nasral mě. Není to fakt žádná konspirace, že by se dvouletá odlmka vysublimovala do textu, který tuhle etapu shrne.

A pak samotný obsah tý inkvizice - já chápu, že někoho ten film mohl dojmout a pak taky, že někoho zas mohlo nasrat, že jsem v "recenzi" úplně opomenul zmínit, proč Toni Erdmann vlastně všechny ty opičky dělá - protože zoufale hledá způsob jak se s dcerou (která radši předstírá, že telefonuje s klientem než aby se s ním bavila) sblížit. Problematické je pak pro mě jen to konkrétní provedení ve filmu. Ta moje kritika je taky napsaná z řekněme angažované nebo spíš "komunistické" - perspektivy ve smyslu toho, že se tam rozčiluju nad ponižovaním dělnictva. Což je a není vtip (no a takový snad byly skoro všechny inkvizice ne?). Je to jen prostě podnět napsaný z určité pozice - podle mě je ten film fakt strašně zdechlý a dělá vtipy na první dobrou - ne jako právě Andy Kaufman ale spíš takový Zdeněk Izer, který je ale aspoň někdy vtipný v té svojí debilitě...

No a ještě k samotnému žánru inkvizice - jakože to se snad už kdysi řešilo v souvislosti s #čurákuvmlejn, že silver rocket není žádnej arbitr "pravosti" scény a kdo si to myslí tak je debil. Tak nějak to (Aran asi?) psal ne? Tak samo ty inkvizice - nevim, když byla kdysi nějaká, která sundávala Petra Fialu, tak to snad neznamená, že to byla instrukce pro všechny true fans aby vyhodili všechny svoje nahrávky Mňágy a Ždorp. Ale zároveň to bylo myšlený vážně...tak jako na Babiše tak jako na Ladislava Jakla...a co Glen Hansard ten má snad nějakou diagnostikovanou úchylku, která ještě souvisí s tím že má rezavý vlasy?

asi to působí směšně, že to tak "řeším" ale prostě to nečtěte jak boží přikázání. čest
Venca 9. 1. 2017, 15:17