Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
12 lidí v Budějcích je jakoby 140 v Praze, což je +/- 007. Ale jak píše Aran, LMB už není to co před 10 a více lety, bohužel přímo úměrně s kvalitou aparátu šli nahoru i ceny na baru, ale to je věc jiná.
honza. xhu.dbax@gmail.com 13. 1. 2017, 12:00
holt vyjit vstric vsem zvukarum sveta je furt tezsi a tezsi kluci, co?
hluchej 13. 1. 2017, 11:43
zklamanyprotokritik: To je pohled, kterej byl aktuální 10 let zpátky. Blbej zvuk jsem v poslední době zažil v LMB jen jednou - Big Business to posral jejich zvukař. Jinak Swans, Mudhoney, New Model Army, GY!BE, Unsane - všechno úplná nádhera. A ze všech koncertů Neurosis, který jsem kdy viděl, byl ten LMB díky zvuku zdaleka nejlepší.
Aran uv@silver-rocket.org 13. 1. 2017, 11:39
Make-Up reunion! --> http://www.dischord.com/
ddr 13. 1. 2017, 10:31
Futurum je podobné LMB. Zvuk jako v místě, kde je výchozí podmínkou udělat maturitní ples. Akropolis nebo Dobešku by si ty kapely pochvalovaly víc. Jsou to typem stavby divadelní prostory, kde je kapela vepředu ,,na jevišti,, a zvuk se netříští kamsi do stran, ale jde hezky dopředu k srdci rozervaného milovníka. Budějovice oproti Praze na počet obyvatel těch 12 návštěvníků slušné.
zklamanyprotokritik 13. 1. 2017, 10:27
P.O.S - Lanes: https://www.youtube.com/w…
"Chill, Dummy" bude jedna z desek roku, těším se jak malej.
Aran uv@silver-rocket.org 13. 1. 2017, 10:25
mně se lbm taky líbí - vizuálně teda ne, ale, zvukově to bylo na všech koncertech, co jsem byl, super, takže jestli je pronájem za dobrý peníze, je to určitě ok. prostě mi to na kapelu typu pontiak přišlo moc velký, no...ty vole, to je muj sen udělat pontiak ve strakonicích v garáži za hřbitovem...a k tomu sud kácova! jo, budějce fakt stojí za hovno...
tom.ajara@email.cz 13. 1. 2017, 09:19
sem najebany
krinex recepcni 13. 1. 2017, 07:00
čus, opět po nějaký chvíli: kdyby měl někdo zájem, ruším vinylovou sbírku, převážně HC, sludge, heavy, crust - cca 60 lp v perfektnim stavu, ceny lidový/rozumný, seznam pošlu a prodavám i po kusech. Tomáš, Praha, 724672430
debil, co nepíše do vokýnek tomkorinekjr@seznam.cz 12. 1. 2017, 19:27
zklamanyprotokritik: Dej tomu místu šanci, fakt. Unsane to tam bořili neskutečně, skákalo se z podia a kapela měla rohlíky od ucha k uchu. I Melvins to tam sypali, NMA oba koncerty pecka... V Phe teď fakt není kapacitně podobné místo, dříve ještě teda Vltavská nebo Pilot, ale už nefungujou. Pak už snad jedině Akropole, ale tam je asi ranec za pronájem. Jinak už nic... Třeba RetroMusicHall je totálně promarněná šance, to místo si zasloužilo lepší využití. Napadá mě už snad jen Futurum, ale ve srovnání s ním je LMB prostě lepší.
Marek zavodskymarek@centrum.cz 12. 1. 2017, 16:39
zklamanyprotokritik: Zkusím nabídnout náš pohled na věc. Kdyby jeli Pontiak delší turné s cca šesti koncertama různě po Česku, asi bysme se znova rozhodli pro 007 (i když na posledním koncertě Pontiak tam muselo pár lidí koukat z backstage, jak tam bylo narváno). Ale vzhledem k tomu, že to je jen JEDEN koncert v Česku, říkali jsme si, že možná přijedou lidi i odjinud - a že je tím pádem potřeba větší sál. A vzhledem ke zkušenostem s LMB jsme se rozhodli pro tohle. "Tvrdý" koncerty, který jsme v LMB dělali (Unsane, Neurosis atd.) dopadly úplně parádně (z mýho pohledu fanouška) a třeba Neurosis byli z toho místa úplně nadšený. Jestli máš tip na lepší místo pro Pontiak v Praze, napiš ho sem - docela by mě to zajímalo a nemyslím to nijak jízlivě nebo kousavě. Cejtím, že se dlouhodobě potýkáme s absencí "středně velkýho klubu" - pokud nepočítáme Dobešku. Ale možná jsme jen slepý.
Aran uv@silver-rocket.org 12. 1. 2017, 14:13
LMB je sál pro niterného barda a okruží zapalovačů, ne pro PONTIAK. A originální rokenrol taky nesmí chybět. Sakra! Ty panáky teď musí být půllitrové, aby člověk vydýchal okouzlení metropolí.
zklamanyprotokritik 12. 1. 2017, 13:58
no jo, budějice...............
chichi 12. 1. 2017, 12:03
ty vole, pontiak v lbm...tak to vám držim palce (bez ironie), aby přišli lidi. na předminulým tour na ně do budějc přišlo tak 12 lidí...
tom.ajara@email.cz 12. 1. 2017, 11:44
ta jejich první deska ( sun on sun) neni vůbec špatná
v-v 12. 1. 2017, 11:13