Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
např. v café na půl cesty sade naživo fungovali skvěle, bavilo nás to. a přežili jsme to bez špuntů.
totalySICK 3. 12. 2009, 12:35
Jistě.
NEŽERU MASO! 3. 12. 2009, 12:28
Ale fungovalo by, kdyby hudebníci chtěli
2. verdikt 3. 12. 2009, 12:00
sade na živo bohužel moc nefunguje Dokaž to!
verdikt 3. 12. 2009, 11:46
a taky nekuřte, nechlastejte a žádnej headbanging to vše může vést ke zdravotní komplikacím
Dr. Feelgood 3. 12. 2009, 11:46
Používejte špunty. Jsou dobré! Ses posral?
ZA 3 40 3. 12. 2009, 11:39
Lukáš: nojo, ale kdesi jsem četl, že EU chce omezit maximální možnou hlasitost koncertů a taky výkonu sluchadel a tak... Jo a navíc je dokázáno, že po 20 letech aktivního muzicírování - a to i jako učitelé hudby, ne jenom decibelový maniaci, ztrácej sluch. To jen taková perlička
crack 3. 12. 2009, 11:32
Jo, a ve čtyřicet hluchej.
pozor na to 3. 12. 2009, 11:31
jedinej koncert, kde mě hlučnost malinko srala byli Melvins. Jinak doporučuju doma trénovat: poslouchat hudbu co nejvíc nahlas, ideálně do sluchadel, na koncertě jseš pak, jako ryba ve vodě...
Lukáš 3. 12. 2009, 11:21
zdar, v Brně na baráku sme našli asi tunu uhlí. neni tady někdo v okolí, kdo by to využil? nám to tady akorát překáží. necháme za odvoz a flašku/y.
majty majtos@email.cz 3. 12. 2009, 11:01
Radim: to jo, to máš recht. Dostal mě zvukař, který nám zvučil fesťák před pár lety a když hráli Vas Szuszanne, tak jsem za ním furt chodil, ať tomu přihulí, ale on furt mlel to svoje "Na co? Dyť to stačí? Já hraju na 0 decibel..." No hnus.
Ale zase na druhou stranu aby se to nedalo vydržet a musel jsi zdrhnout, to už snad je trošku moc. Myslím když už to fyzicky bolí a musíš si do uší něco nacpat.
Kopřivničan 3. 12. 2009, 10:56
Mně spíš přijde, že hodně koncertů v Česku je potichu.
Radim radim.solc@gmail.com 3. 12. 2009, 10:49
Spíš jsem nabyla dojmu, že jim jde o to, aby tě ten zvuk pohltil a rezonoval ti v těle, prostě aby byl úplně všude (todle dělaj třeba Borisové, ale nedávno v Brně i Dÿse - bylo to nahlas jak cyp, ale nebolelo to a bylo to srozumitelný). Ale bohužel to je takovej pubertální kravál, což mě u takovejch tejpků překvapuje. Ale jinak ta muzika je super, hrozně se mi to líbí. Kdyby mi zrovna nestříkala krev z hlavy.
Nehledě na to, že to nesere bubeníka, že není vůbec slyšet a vypadá to, že si tam jen tak plácá?
kaka taky mě poučte 3. 12. 2009, 10:42
at jdou: Já jsem teda Sade nikdy neslyšel, nedávno u nás hráli, ale měl jsem jiné starosti. Ovšem fakt je ten, že hodně velké procento kytaristů jsou kokoti, co si myslí, že čím více nahlas jim to jejich heblo rachotí, tím více je to heavy. Což je samozřejmě hovadina. Poučte neznalce: je to u Sade umělecký záměr, aby jejich koncerty zněly na piču?
Kopřivničan 3. 12. 2009, 10:32
blbecci v plzni prej nevydejchali sade? http://www.metalopolis.ne…
at jdou 3. 12. 2009, 10:16