Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
dementní píseň pro dnešní den http://www.youtube.com/wa…
cháááá 3. 12. 2009, 16:07
zvukar, kterej ti rika, at to stahnes = curak? ve vetsine pripadu to klidne muze bejt pravda. ale je spousta zvukaru, ktery jsou v pohode, znaj svoje a v prostoru, kterej (casto narozdil od tebe) znaj, slysej, co bude hrat a co ne. snazim se to rozlisovat - vetsinou to neni tak obtizny poznat a myslim, ze se to vyplaci. vzdycky je tezky, dat se dolu, ale uz sem parkrat byl rad, ze sem to udelal...(jak rika bourek, aparaty casto musej hrat nahlas, aby znely dobre, takze to ma svoje hranice, rozumime si)...

sade na to jdou proste jinak, chtej a jsou zvykly nejak hrat a neustupujou ke kompromisum jen kvuli tomu, ze se to da v cechach nazvucit tak asi v 5 klubech...kritizovat to je nesmysl.
-ht- 3. 12. 2009, 16:03
a jinak je to s nima jako s rozhodcima pri sportu - nejlepsi jsou ti, co nejsou slyset/videt
... 3. 12. 2009, 15:53
skoda ze Todd ted nema cas popsat svoji zkusenost se zvukarem z Dortmundu...hehe
Pinto pintolp@gmail.com 3. 12. 2009, 15:50
Bourek - souhlas, každý je prostě zvyklý na svoje nastavení aparátu a to včetně hlasitosti. jak začně s tím, aby "ses ztlumil, ubral výšky nebo máš to přebasovaný, tyvole co ti to z toho leze.." a podobný kokotiny, tak to jde celý do hajzlu
bys 3. 12. 2009, 15:43
na sade sem teda nebyl..par znamejch jo... no rikali, ze to bylo nahlas jako krava..ale to je fuk... spis sem chtel rict, ze v lampe spatny PA a celkove vybaveni neni..spis bych rek, ze docela slusny...a da se tam udelat dobrej zvuk..slysel sem tam hrat i dost hlucny kapely
smidak 3. 12. 2009, 15:34
Jasný, to jsou prostě extrémy, který se ale vyskytujou i mezi kapelama. Jako když při koncertu Slut v nádražce, kde byl zvuk jako z prdele, nějakej borec Hrádkovi nakukal, že neslyší jeho kytaru. Ten okřiknul zvukaře ("ty vole, dej mě víc, přece jsem si nepřišel hrát pro sebe") a pak si pro jistotu přidal volume sám...
osobic 3. 12. 2009, 15:30
Průměrnej zvukař neříká "uber si kytaru" ale rovnou "to si děláš prdel ne?!!". Pak se jejich účinkování zvrhne v normální sabotáž kapely - probíjející mikrofony a polofunkční DI boxy na basu...Lampový aparáty hrajou na minimum úplně na hovno, to je prostě fakt!
Honza S. 3. 12. 2009, 15:23
jako fakt musim říct, že nejhorší zkušenosti a nejhorší zvukaři se dycky ohlásej už na zvukovce: "ztlum si tu basu" a někde dokonce "bubeníku musíš hrát potišejc". pak je dycky jasný, že bude prablém. naopak nejlepší zvukaři nemaj výhrady, a - to je hodně zajímavý - přídou dycky po koncertě prohodit pár slov. V praze samozřejmě vede sedmička, ale super zvukař je taky v Crossu. Teďka na turné jsme nejlepší zvuk měli ve Znojmě a v Piešťanech.
Bourek uv@silver-rocket.org 3. 12. 2009, 15:11
Já zas nesnášim, když má někdo v tramvaji sluchátka moc nahlas, takže se ten bordel dere až ke mně ... to bych asi zakázal, co myslíte?
do pranice! 3. 12. 2009, 15:06
zase jednou po dlouhej době zábavná debata..
bb 3. 12. 2009, 15:03
hele já tomu rozumim technicky málo, mám to jenom z praxe, ale ty aparáty většinou hrajou na různejch úrovních hlasitosti jinak (a potichu většinou na hovno) a ty si to prostě dáváš nahlas ne proto, že chceš přeřvat zpěváka, ale proto, že takhle ti to hraje dobře a seš na to zvyklej a je to nějakej tvůj záměr a podmínka k tomu, aby ten zvuk byl takovej jakej chceš, respektive abys poslal zvukařovi to co chceš, aby šlo ven.
Bourek uv@silver-rocket.org 3. 12. 2009, 15:02
a geniální jsou ti zvukaři, kteří si rádi se zvukem "vyhrají" - takže dávaj do zpěvů delaye, hally a podobný pičoviny a celou kapelu pošlou zvukově do piče, protože se té hudby taky nějak chcou zůčastnit. Tímto zdravím do Havířova
crack 3. 12. 2009, 14:57
Právě proto, že tam je zvukař kvůli tobě (a kvůli lidem, aby slyšeli tvoji kapelu), ti snad může slušně říct - prosimtě, nemůžeš si to trochu ztlumit, zvučím na tomhle PA v tomhle klubu 5 let, a když to je takhle moc vokulený, tak mi tady z toho leze akorát bordel a nemůžu s tím nic udělat. A je už na tobě, jak se k tomu postavíš. Samozřejmě nechávám stranou pacienty, který maj problém s každou kapelou.
osobic 3. 12. 2009, 14:50
Bourek: kapela a zvukař - popisovat to jako jednostrannej vztah je podle mě taky blbost
frody frody@post.cz 3. 12. 2009, 14:46