Správnej roker: No dělej, v jakym filmu? He?
baldachýn
25. 1. 2010, 14:34
Správnej roker si zapaluje jedno cígo vod cíga jako Žán Pól Belmondo v tom slavným filmu. Noné?
Správnej roker
25. 1. 2010, 14:32
dehťák + komjunikejšn: Tak super, že jste se tu aspoň našli, kuci.
Aran uv@silver-rocket.org
25. 1. 2010, 14:31
Komjunikejšn: No jo, jenže to by nebylo ono. To by tam potom třeba mohl zmizet ten pocit morální převahy: Kouřejí přece jen úplný blbci, kteří ostatním ničí zdraví, tak proč se s nima bavit? To sis nevšiml, že třeba ožrat se je dneska "normální" zatímco kouřit je "nenormální"? Že jsou "lidi" (který nikdo nesmí omezovat tím, že by jim hulil pod nos) a pak ti "ostatní" (který jakkoliv omezovat je v pořádku)?
dehťák
25. 1. 2010, 14:25
komjunikejšn: Takže to tam mají nekuřáci vždycky celý obcházet a všechny teda prosit, aby to milostivě típli, když tam ještě mají tu ceduli jako kráva? O tom právě píšu, že to "zrejme nefunguje." A ještě: když mi teda někdo na mojí prosbu místo odpovědi foukne ten dým do ksichtu, mám mu jí rovnou vypálit? Budeme všichni spokojenější, bude to na koncertech lepší?
25. 1. 2010, 14:25
řezat, řezat, řezat
komenský
25. 1. 2010, 14:20
chlapci nic v zlom, ale kolky ktory sa tu teraz stazujete, ste urobili to, ze by ste za dotycnim osobne dosli a normalnemu povedali aby prestal fajcit, lebo je to nefajciarsky koncert? casto sa stretavam ze potom nefajciari maju velke "chlapske" reci akoby im porozbijali huby a pod.. ale nikdy som ich nevidel ze by za dotycnym dosli a neco urobili.. ved to nie je nic ponizujuce predsa, skor su potom ako male deti.. napr. minule som si tiez zapalil na nefajciarskej akcii, lebo som bol najebany a mal chut a chlapik dosiel neh prestanem tak som to bezproblemov zhasol a bolo.. ono by to bolo iste krasne keby stacilo ludom napisat cedulku a oni by to urobili ale zrejme to nefunguje
komjunikejšn
25. 1. 2010, 14:10
ale dyt von to tak nemyslel
že jo
25. 1. 2010, 14:00
To všechno je pravda. Ale přesto za sebe nevím, jestli je horší člověk, kterej si na koncertě zapálí, i když tam má ceduli jako kráva nebo ten který by ho kvůli tomu byl schopný napadnout. I když je mi jasný, že tady asi nikdo nad tím přemýšlet nebude.
dehťák
25. 1. 2010, 13:49
ten mitril je vůbec zlej. Na prosincovým Astronautalisovi, tam byla mnohem větší cedule "NEKUŘTE PROSÍM NA KONCERTĚ" a ty lidi na to ´taky srali. no tak nevím nevím co s tím. ale když je to napsaný pod cenou vstupnýho, rozuměj, každej kdo platí to MÁ NA VOČÍCH. tak to už jsou fakt buzny a nezajímá mě, jestli se do mě někdo opře, že bych pejorativní výraz pro homosexuály neměl užívat jako globální nadávku, ale mi to tam prostě sedí..
strb
25. 1. 2010, 13:39
V sobotu v Olomouci měli kluci z Dialog Crew na vstupu ceduli s nápisem "Koncert je nekuřácký" nebo tak něco. Některý lidi si zapálili hned, jak vlezli do Mitrilu. Kdo jste byl v Mitrilu, víte, že to tam není bůhvíjak velký... Na tom koncertě se byla podívat moje těhotná kamarádka... Na Dobešce se zase nemůže kouřit, protože v tom sále mimo jiné probíhají dětský představení, takže jsem zvědavej, kolik lidí na koncertě Lou Barlowa to bude ignorovat. Celý už mě to začíná lehce unavovat a hodně srát. Nejsem žádnej hard-line agresor, ale možná je fakt jediný řešení to, o kterým píše Banán.
25. 1. 2010, 13:29
ale spíš jen výkřik do tmy
dehťák
25. 1. 2010, 13:19
br: přísná, ale správná!
zelená příšera
25. 1. 2010, 12:57
Jonestown dojej už nějakej pátek.
Peklo pe.klo@centrum.cz
25. 1. 2010, 12:45
nová inkvizice je přísně přísná.