Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
ty mě blbě chápeš...já absolutně sdílim Moniky pohled na věc a vnímam to stejně.
řikám, je to z jejich strany určitá benevolence, na druhou stranu vy platíte fixní nájem a je logický vám v tomhle vyjít vstříc...

Nehledě na další kydy co sem tu naplácal mi primárně šlo o to, že mě zrovna moc nenaladil Banánuv generalizující přístup.. Řikám, o nekuřáckejch či SRR akcích nepadlo v inkvizici ani slovo (krom příkladu), ale jak už tu od vás někdo upřesnil je to adresovaný "všem který jsou schopný si zapálit na Sedmičce před pódiem 5x za sebou." Prostě bych se nerad potkal s Banánem před pódiem na akci co dělaj AM180, Shindy, Pechys nebo kdoli jinej a dostal vajglem mezi voči... Na vašich nebo Kejmyho akcích prostě nekouřim, přestože je to pro mě na 007 nezvyk a sere mě to...
mr.bungle 18. 2. 2010, 18:43
nejvetsi respekt Sedmicce za tohle!
teda 18. 2. 2010, 18:36
mr.bungle: Jenom ještě k tomu, jak to vnímají na 007...

> Moniko, Ivosi,
> chtel bych se zeptat na jednu vec: co byste rikali na to, ze by vsechny
> akce Silver Rocket na 007 byly automaticky nekuracky? Bez popelniku
> atd... Jde nam o to, aby se tam lidi cejtili dobre, ale kdyz nam
> reknete, ze tohle vnimate jako nejaky omezeni klubu, budeme to
> respektovat, protoze Sedmicku mame snad jeste radsi nez svoje plice,
> hehehe...
> Dejte prosim vedet, diky!
> Aran

Cau Adame,
muj nazor k tomu je, ze vy si klub na dany vecer pronajimate a tudiz si
muzete o prubehu vecera plne rozhodovat, takze kdyz nam po prijezdu reknete
nekuracka akce, ani ty popelniky nerozhodime, vyvesi se cedule, neni co
resit. Budeme si sice asi muset poridit venkovni popelniky, aby nebyly pred
vstupem hromady vajglu :) ale to uz je nas problem.
Diky!
Monika

Můj - a evidentně nejen můj - pocit je ten, že "trh" (jak tomu říkáš) chce spíš nekuřácký prostory, ale přijde mu blbý to regulovat vyhláškama.
Aran uv@silver-rocket.org 18. 2. 2010, 18:31
ten kyselej voe: co je cool ví jen tenhle chlápek http://www.youtube.com/wa…
mr.bungle 18. 2. 2010, 18:10
nemajetnej:... řikal sem že tyhle restrikce jsou platformou pro orwellovskou totalitu.. a tam neni přímá souvislost...jen přenesená..to by bylo nazbytečně dlouhou diskuzi.

kouření v uzavřenym prostoru s nekuřákama je neohleduplnost pokud je tam kouření vyšší instancí zakázáno, pokud neni, nekuřáci věděj jaký jsou podmínky a můžou jít jinam. Já mam tinitus a aby se mi nezhoršíl tak si na koncert Today Is The Day vezmu špunty aby se mi nezhoršil, na koncert Assjack nestačí ani to...holt smůla. Rozhodně si nejdu stěžovat, že hluk byl na zdraví nebezpečný úrovni, což na koncertech úplně standardně bejvá. Jakej je v tom rozdíl?
Všechno je regulovaný trhem...kdyby většinu lidí sralo, že sou koncerty moc nahlas tak sou potišejc.. Kdyby víc lidí chtělo chodit do nekuřáckejch hospod a klubů než kuřáckejch tak je víc nekuřáckej hospod a klubů, protože by majitel jednoduše líp prosperoval. Ve Skandinávii neni nekouření v hospodách problém, ve Španělsku ho zavedli k novýmu roku a za leden si 90% podniků zařídilo vyjímku. Očividně Švedům to sedí, Španělům ne. Až se tady naturálně přetransformujou putiky z 50% na nekuřácký a bude do nich chodit víc lidí než do těch kuřáckejch tak sám řeknu Ivošovi ať se zamyslí jestli by neměl kouření na 007 zakázat úplně. To se naštěstí v dalších pár letech nestane..což je super..ať už budu kouřit nebo ne.

Pravidla rock'n'rollu? Lemmy vždycky žvatlá něco o šukání a o speedu...tak to asi bude pravda...
mr.bungle 18. 2. 2010, 18:07
Ticho!
Kurvauž 18. 2. 2010, 17:13
add orwellovská totalita: pár lidí se snaží říkat i prosazovat svůj názor - kouření v uzavřeným prostoru s nekuřákama je neohleduplnost
jak to souvisí s tim, když někdo někomu tluče do hlavy, že 4 prsty je 5 prstů?

inkvizie je tvrdá a nekompromisní, ale fašizoidní? je v ní nějakej nepravdivej diktát nějakýho mýtu?
to žeru jak si tady někdo hraje s tak třaskavejma slůvkama v uplně nepatřičných konotacích...

jaký další pravidla rock´n´rollu (kromě kouření) ještě teda sou?

sedmička je geniální klub a de mu jedině ke cti, že se tohle téma řeší právě v souvislosti s ním. je super pozorovat jak se zrcadlí určitá kritická myšlenka v reále... ať se propadnu, jestli tohle nepatří k muzice.

nemajetnej 18. 2. 2010, 17:06
kurak = hlupacek, nekurak = hlupacek, banan = hlupacek, nebanan = hlupacek, silverrocket = sraci (to sem cetl v nejake zabavnejsi inkvizici)
kourovy efekt kefekt@gmail.com 18. 2. 2010, 16:22
mr. bungle: a eště k tomu James Deanovi - náhodou mi se strašně líbí třeba kouření ve filmech i na pódiu, jenže 99% kuřáků nejsou jako Clint Eastwood nebo Slash, ale spíš (v lepším případě) jako inženýr Čáp z města. smrdí, nevyjdou 4 schody a imrvére kašlou - na tom fakt nic cool není.

Aran: jo a taky Mötley Crüe, to všichni přece víme!
ten kyselej voe 18. 2. 2010, 15:44
Ad inkvizice: Čekáme na vaše stylový a s nadsázkou psaný inkvizice. Bez ironie. V žebříčkách to od vás poměrně hustě slízly ČD, tak se toho někdo chopte!

Jinak Gáni samozřejmě vládnou, bez debat.
Aran uv@silver-rocket.org 18. 2. 2010, 15:40
mr.bungle: ale že ty jsi to odlehčení argumentu klimaxu (nebocoto) o těch fanoušcích Guns N' Roses pochopil úplně skvěle, co?
Hele já s tebou principielně souhlasím, že dřív bejvala inkvizice psaná stylově s nadsázkou a pobavila i ty, kdo s ní nesouhlasili, ale nesouhlasím se znovurozpoutáváním flejmu, o tématu, které už skoro spalo, tím spíš, že většina těch keců pro kouření, které tady posledně padly, byly fakt strašný mrdky...
ten kyselej voe 18. 2. 2010, 15:31
ty vole sem pise mike patton? slusny
ziram 18. 2. 2010, 15:27
verdikt: vyčazenej pohodář.
jipka 18. 2. 2010, 15:27
ten kyselej voe: je mi jasný, že nadsázka už se tady dlouho nevede a řešej se tu teď jen vážný věci (důkazem budiž klesající koncentrace razítka blbost) ale když už si to odlehčení klimaxu argumentu nepochopil tak sis s tou invektivou mohl dát aspoň víc práce, protože nevim jak bys dopad kdybys třeba zrovna na sedmičce veřejně prohlašoval, že "fanoušek Guns n' Roses" má velmi negativní konotace..
Okay, měl sem říct třeba Gibby Buttholesurfer, kterej v Arše vypaloval jednu za druhou, aby si ty jako undergroundovej buřič měl proti sobě rovnýho....to je fuk...ale ve skutečnosti sem fanoušek GNR, zastydlej puberťák trochu taky a do školky sem nikdy nechodil což možná vysvětluje to předchozí. ..a vlastně i to James Deanovský štýlo mam rád...každej má tu pózu holt nějak jinak nastevnou...

Aran: hele já s váma principielně souhlasim i když zastávám názor, že záleží na pořadateli/majiteli klubu/hospody a ten si může rozhodnout jestli kuřácký/nekuřácký a na základě toho si stejně tak kuřáci/nekuřáci můžou rozhodnout jestli pudou nebo nepudou. Je to určitá premisa která je pro mně neochvějná...nehledě na to, že asi zase brzo kouřit přestanu a ten kouř mě samozřejmě bude srát. Jen mi je líto, že zatimco dřív bejvala inkvizice psaná stylově s nadsázkou a pobavila mně i když sem s ní třeba nesouhlasil, típání vajglů mezi voči jí sráží na úroveň která mě moc nebaví. Ještě bych to pochopil kdybys to napsal ty, protože jako slávista musíš bejt momentálně stejně jako já dost frustrovanej, ale od Banána bych to čekal trochu líp podaný...
mr.bungle 18. 2. 2010, 15:16
tyvoe ty uplý slípky Axla a vůbec gáni v osmdesátkách, no kdo z vás to má? :)
brutusáček 18. 2. 2010, 15:12